דילמה מקצועית

yoavs86

New member
דילמה מקצועית

אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה.. :) אני מתחיל את התכנונים לעונה הבאה והחלטתי שאני אלך על 4-4-2 המסורתי בעיקר בגלל שהוא הכי פשוט וגם כי השחקנים שלי כל כך טובים שלא יקרה כלום אם אני אשחק בו. הבעיה היא שאני רוצה לשנות קצת את קו הקישור את ג'ונינו אני יוריד לספסל (שפצוע גם ככה רוב הזמן) ואת ווירה אני אמכור, לא איכפת לי גם בכמה כסף (אין לי צורך בעמדה שלו במערך החדש) . הדילמה היא על מי ללכת. המאבק הצמוד ביותר הוא בין ג'רארד לבין קאקא ומאחורה איפשהוא נמצא רונלדניו אבל אני רוצה שהקשר יכול לשחק בצד ימין ואני לא בטוח שרונדלניו יסתר עם זה. מה אתם חושבים??? יש אולי שחקנים יותר טובים? ואני לא מדבר על על הפרופיל שלהם , אלה שחקנים שכיף לשחק איתם, מהירים , אטראקטיבים וכמובן טובים

yoavs86

New member
קשרים התקפיים לאמצע וימין

יענו עדיף "אטקיניג מידפלרס" אבל גם מידפילדרס

למה לא שינת לטקטיקה שנתתי לך?

לפי דעתי היא הייתה משדרגת לך את הקבוצה לאימפריה דורסנית עם מלא שערים. סך הכל יש לך שחקנים מצוינים שישבו מעולה על השיטה. בכל מקרה,ג'רארד וגאטוסו לקישור האחורי זה בחירה טובה לקשרי האגפים הייתי ממליץ על חואקין,גרונקיאר,ליונברג,ואן דר מיידה,ואן דר וארט,או אפילו את ד'אלסנדרו מוולפסבורג הגרמנית.

yoavs86

New member
אני לא יודע

אני חושב שפשוט יש לי בעייה אם הגנה של 3 שחקנים, אני לא אוהב את זה. אני חושב שהגנה היא המפתח לניצחון והשקעתי הרבה הרבה כסף בהגנה.

ההגנה לא תשאר פרוצה..

סמוך עליי,כל עוד יהיה לך שוער יציב וקשר אחורי מעולה אתה בכלל לא תרגיש את ההגנה שלך.. בכלל המערך יוצר שליטה מאסיבית משלך וכמעט מורידה כל סיכוי שהם יצליחו לסכן אותך. אני עם קבוצות יותר חלשות הייתי מצליח מאוד עם השיטה הזאת שקבוצות לא תוקפות אותי בכלל ואני מסיים עם 20+ התקפות לטובתי ואלוהים יודע כמה שערים לפחות הייתי מכניס במשחק.. תנסה משחק או שניים את המערך..זה יצליח לך. חוץ מזה גם יש משפט שאומר שההגנה הכי טובה זאת ההתקפה

OFIR 10

New member
ההודעה שלך העלתה בי שאלה

עד כמה לדעתכם הערך של השוערים, באמת חשוב? זתומרת יהיה הבדל עצוםם בין דודו אוואט לקסיאס למשל (למרות שהוא אחד השוערים במנג'ר, ובטוח שיהיה הבדל, זה רק לשם השוואה)

dlml

New member
גדולה גדולה.

וגם רואים את זה בציון של השוערים.. אבל האמת היא שמשום מה כל פעם שאני מחזק את הסגל, השוער זה הדבר האחרון שאני חושב עליו.. כנראה שבכל זאת ההעדפה היא לחיזוק שחקני השדה, אבל גם לשוער יש חלק גדול.

ערך ענקי מאוד!

אני אישית תמיד דואג לשוער טוב שיעמוד בשער,בלי זה אני לא בונה קבוצה. אני תמיד משחק בדר''ע עם בופון או פריי שהם שני שוערים מאוד טובים במשחק. בחיפה אני מסתמך על דוידוביץ',פעם אחת אפילו הבאתי שוער זר שהצליח לי מאוד בקבוצה אבל שיחררתי אותו כי העדפתי זר בתפקיד שיתרום לי יותר(בדיעבד אחרי אותה עונה הבנתי שאני טועה..)

yoavs86

New member
ואם כבר יש לי שאלה לכל הפורום

מה אתם חושבים יותר חשוב הגנה? או התקפה? מה מנצח משחק? זה כמו ש"פרנק ב פרקר" אמר? ההגנה הכי טובה היא התקפה? או לא????

Angeldust1

New member
ההגנה הכי טובה היא ההתקפה

משפט גדול שמראה את החשיבות של 2 החלקים. אני לא יודע מה יותר חשוב אבל אני מאמין בכדורגל התקפי ותמיד חושב על איך להבקיע לפני שאני חושב על איך לא לספוג. חבל שבמציאות רוב המאמנים לא ככה

גם אני חושב ככה

אני לא חושב על כמה אני אספוג אלא על כמה אני אכבוש..ועל זה שאני אצטרך לכבוש מספיק שאפילו לא יהיה איכפת לי כמה אני חוטף.

OFIR 10

New member
ההתקפה הכי טובה וההגנה הכי טובה

בנויים מהקישור הכי טוב. כלומר- כמו שידוע לכולם הקישור הוא החלק שמקשר בין ההגנה וההתקפה, אם יש לך חלק דפנסיבי טוב זה ישפיע מאד (מאד מאד
) על ההגנה, וכנ"ל לגבי התקפה.

sXe

New member
אז..

לדוגמא תכבוש 6 ותספוג 7 במה זה יעזור לך? קבוצה טובה בנוייה מ-11 שחקנים וצריך להסתכל על כולם. קחו לדוגמא את ריאל מדריד במציאות,יש לה התקפה ברמה בינ-לאומית ובזה אין שום ספק אך ההגנה של רדודה מאוד.. ומה היא עשתה השנה?כלום!

OFIR 10

New member
ההגנה של ריאל מצוינת

אני מדבר באופן סטטיסטי. הבעיה של ריאל היא בקישור האחורי, ושוב, כמו שאמרתי, הכל מתחיל מהקישור. קצת נתונים- ברצלונה ספגה הכי קצת בליגה הספרדית השנה, 29 שערים, ריאל שנייה 32. באנגליה רק צ'לסקי (15) ומנצסטר יונייטד עוברות אותה (26). בליגה האיטלקית (למרות שמשווים הגנות לא צריך להתעסק עם הליגה האיטלקית), רק יובנטוס (27), מילאן (28) וסמפדוריה (29) ספגו פחות ממנה. זתומרת שמשלושת הליגות הגדולות ריאל ממוקמת במקום השביעי.

למעלה