דילמה מעניינת

d@r121

New member
דילמה מעניינת

אמממ רק עכשיו עלה לי ההברקה הזאת כאורנג´ נכנסה לשוק היא הביאה איתה את ההתחייבות ל36 חודשים (3 שנים) ואחרי שהדביקה את כולם בחיוב המייגע הזה היא יוצאת בקפיין ענק על ביטול ה36 חודשיים ונשאלת השאלה האם אורנג´ בנתה על השיטה הזאת מההתחלה? או שפשוט סתם הייתה למשוקים שלה הברקה של רגע ד
ר- אל תשכחו להכנס לפורום הודעות ממומלצות ולהמליץ על הודעות נבחרות מהפורום

Raistlin

New member
קונספירציה ממשלתית, או לא ?!?

המשווקים באורנג´ לא מטומטמים הם כנראה בנו על זה אמנפ עכשיו אין התחייבות אבל אתה אני וכל אלו שכבר מנויים עדיין מחוייבים ככה שברגע שהמכירות ירדו הם ביטלו את ההתחייבות ועכדיו אין התחייבות יש עוד לקוחות והחשוב מכל זה שאנחנו עדיין מחוייבים "....ובמילה אחת אכזבה...." ביייייייי לכולם (כמה חברים יש לפורום סלולארי ???) נו טוב אז כמו שאמרתי ביי נ.ב לדור שתדע שזה דולו ואל תשכח את זה !!! סתאאאאאאאאאםםם... 99 באנגלית (נכון שזה ממש קשור לפורום ???) טוב ביי

MaD-d0g

New member
הממ גם אני חשבתי על זה

אבל לא הצלחתי להבין אם אורנג´ באמת בנתה על זה בהתחלה, למה הם ביטלו את זה? אני לא מבין את ההגיון פה.. לדעתי זאת הברקה של הרגע של המנהלים.. (ולדעתי, דווקא מהלך עסקי מצויין)

Chewbacca

New member
הכול היה מתוכנן עד לפרט האחרון...

קודם כל תופסים את הלקוחות הכבדים אז מציעים מכשירים חינם למי שמדבר הרבה. הדרך היחידה שבה אפשר להציע מכשירים חינם היא לחייב לתקופה ארוכה. והאמת היא שעדיין לקוחות כבדים ממש שמדברים 600-700 דקות בחודש עדיין מקבלים מכשירים חינם ועדיין מחוייבים וזה אפילו יוצא להם יותר זול מהתוכניות האחרות. בשלב השני אחרי שכל החברות האחרות ראו שהולך לאורנג´ אם הקטע של התחייבות ואם המחירים הקצת יותר גבוהים וחיקו אותם הם הביאו להם בהפוכה חתכו את המחירים יצאו מכל הקטע של התחייבות הוזילו את עלות רכישת לקוח חדש ב75% ושוב כל השוק עבר מהפכה נוספת לכיוון של לקוחות ללא התחייבות. לא מדובר בההברקה של רגע או במשהו לא מתוכנן וההוכחה לכך היא שזה עובד. דרך אגב, אורנג´ לא המציאה את ההתחייבות, הייתי בעבר מחוייב לפלא-פון עוד לפני שאורנג´ קיבלה את הזכיון שלה להפעיל את הרשת. מה שהם המציאו זה לקבל מכשיר בחינם תמורת ההתחייבות.

למעלה