"הוא" ???
B BodyCount40 New member 29/4/06 #61 זה היה משהו דימיוני .... אין הוא אימיתי בסיפור הזה מצטער לאכזב אבל אם זה יהיה לך נוח, אז אני אסביר לו רק כדי להקל עליך סבבה?
זה היה משהו דימיוני .... אין הוא אימיתי בסיפור הזה מצטער לאכזב אבל אם זה יהיה לך נוח, אז אני אסביר לו רק כדי להקל עליך סבבה?
D D a r k m a n72 New member 29/4/06 #63 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הפורום הזה נהיה הזוי מרגע לרגע
כ כוסון בצפון 20 New member 29/4/06 #67 אני מתחיל להרגיש שמאשימים אותי במשהו על אף שאני נוטל את התרופות בזמן!
כ כוסון בצפון 20 New member 29/4/06 #71 איך אני יכול להגיב להודעה כזאת ב ציניות...חוסר התחשבות משווע!
D D a r k m a n72 New member 29/4/06 #74 ../images/Emo124.gif מתבוננת ../images/Emo70.gif ..... חפשי אותי בסיבוב לא התכוונת עם הווישרים
I i love to love you New member 29/4/06 #72 למרות שאין פה יותר משתי תגובות לעניין... אני חושבת שאם השותף שלי הוא בוגר אז אולי כן הייתי נוטה לשכב איתו למרות שאני ממש לא בקטע של סטוצים אבל בלהט הרגע לא חושבים על זה אבל כמובן שרק אם הוא בוגר וששום דבר לא יהרס מזה וששנינו נוכל אחר כך לדבר ולהיות ידידים וכן אני מאמינה שזה אפשרי
למרות שאין פה יותר משתי תגובות לעניין... אני חושבת שאם השותף שלי הוא בוגר אז אולי כן הייתי נוטה לשכב איתו למרות שאני ממש לא בקטע של סטוצים אבל בלהט הרגע לא חושבים על זה אבל כמובן שרק אם הוא בוגר וששום דבר לא יהרס מזה וששנינו נוכל אחר כך לדבר ולהיות ידידים וכן אני מאמינה שזה אפשרי
W wild orchid New member 29/4/06 #77 לא נראה לי... קשה לי להפריד בין סקס לרגש.אני עוד עלולה לפתח רגשות.וגם אם אני לא לא-יש סיכוי מאוד גבוה שהוא כן יפתח.חבל לי לאבד שותף טוב בגלל רגע של חרמנות...
לא נראה לי... קשה לי להפריד בין סקס לרגש.אני עוד עלולה לפתח רגשות.וגם אם אני לא לא-יש סיכוי מאוד גבוה שהוא כן יפתח.חבל לי לאבד שותף טוב בגלל רגע של חרמנות...
ח חתולה חמודה New member 30/4/06 #78 יש מצב שכן אבל כמו שכבר נטען קודם, אם היינו ממשיכים, אחד מאיתנו היה נפגע. הממ... אולי צריך להתגבר על היצר
יש מצב שכן אבל כמו שכבר נטען קודם, אם היינו ממשיכים, אחד מאיתנו היה נפגע. הממ... אולי צריך להתגבר על היצר