דילמה מעניינית .....

BodyCount40

New member
דילמה מעניינית .....

את/ה שוכרים דירה בתל אביב/רמת גן/גבעתיים/(קיבינימאט) ויש לכם שותף/שותפה (בקיצורו של עניין שאינו בן מינכם) ויש משיכה ובלה בלה בלה, מכיוון שני הצדדים הייתם נכנסים למיטה, או שהייתם מחזיקים את זה ? כמובן במידה שאתם יודעים שזה יהיה רק סקס ותו לא אחריו, כי אתם לא יכולים להיות בקשר רציני ותחשבו על כל הדברים מסביב שיכולים להיות ואני יוצא מנקודת הנחה שאתם בלי בן זוג, ככה שנושא הבגידה כאן לא ממש מהווה איזה אידיקטור בסיפור. (יאללה, אולי סוף סוף אני אריץ פה איזה דיון נורמיל)

../images/Emo4.gif אצלי לפחות ...

מאוד תלוי
כי אם הכל זורם זה כן יכול להוביל לקשר ... אני לא טיפוס של סטוצים כך שבדרך כלל אני מוותרת, כשאני בטוחה בכוונות של העומד מולי ... אבל באופן עקרוני אני מאמינה כי יש כאלו שימצאו את עצמם בתוך עניין שכזה ... איש איש בדרכו ...

הסיפור הזה איכשהו מתקשר ל...

"יאללה מכבי"? נ.ב הכל יכול להיות...ושזה לא יהיה רק סקס אלא משם זוגיות מופלאה או ש"ככה סתם" פתאום אני השותף שלך... אני יכול להביא לשם מחר בערב את ה"ברנז'ה"?

BodyCount40

New member
האמת שקראתי בדיוק פעם אחת את

השירשור ההוא והוא די מגעיל לדעתי, אז תסלח לי אבל אין לי מושג כרגע מה קורה שם ולא, זו שאלה היפוטתית ולא משהו שבאמת קורה לי כרגע אני עם ההורים עדיין

BodyCount40

New member
תשמע, תראה ביננו, ואל תספר פה לבנות

אין לי אף אופציה אחרת יותר טובה אז תעשה טובה בחייך אח שלו .... אההאההההה (טל פרידמן בדמות אבו טיר למתקשים מביננו)

אם הייתי שוכבת עם השותף שלי?

אני מאמינה שאם הוא אכן היה מושך אותי עד טירוף כזה.. ובהנחה שהוא מסתובב בבית לפעמים עם גופיה או בוקסר... ממ.... תן לי לחשוב על זה... ברור!!!!!!!!!!! הייתי נכנסת לו לחדר בלילה, בלי שהוא היה מצפה לזה בכלל... מורידה לו את הבוקסר... בקשר למה שזה היה עושה... אני מאמינה שזה היה הופך לקשר סקס-נטו ---> כי היינו מתמכרים... והוא במילא היה שם כל לילה, בחדר לידי (או בשלב מסויים, שלי...?) אני בטוחה אבל, שגם אם לא היה מתפתח רגש (וזה קצת קשה אצל נשים בכל מקרה, שלא יתפתח כ-ל-ו-ם, אבל נגיד), בטוח היתה קנאה של שנינו ברגע שאחד מאיתנו היה מביא מישהי / מישהו הביתה... קנאה שבטוח לא יכולה להיות חיובית, ואולי זה יכול ליצור אפילו ריבים או להעכיר את האוירה.. וז-ה לא כדאי, עם שותף... הסיקו מסקנותיכם, וקחו בחשבון שהסקס היה שווה..

למעלה