דילמה מעושים??!??

דילמה מעושים??!??

אני חוזרת בשאלה 10 שנים בערך כלפי חוץ לגמרי הגעתי למנוחה ולנחלה באמת. מבחינת זוגיות ,עבודה , הכל מצויין באמת כלפי חוץ !!! אל בפנים ביני לבין עצמי יש לי המון דילמות לגבי עצמי ,הזהות שלי , השייכות שלי , בקיצור לא שלמה עם הבחירה שלי . שחזרתי בשאלה . אין לי ספק שזה היה צריך לקרות לי .הייתי חייבת את זה לעצמי את החופש! ואני כמובן לא מתחרטת על כלום!!! ובאמת שיש לי בחיים החילוניים המון כיף! אבל בפנים משהו לא שלם בי , משהו לא סגור לגמריי ביני לבין עצמי. כמוכם כמוני אני רואה המון סיפורי רצח בגידות בבני זוג ואני תוהה לעצמי אם עזבתי דרך שאין בה את המקרים האלו במינונים האלו.וגם אני יכולה להנות מכל הטוב הזה שיש לעולם הדתי להציע לי .וזה רק בגלל שרציתי לטעום מהו חופש , רק כי רציתי להוכיח לעולם שיש לי זכות בחירה , ויש לי את האפשרות לבחור את החיים שלי מתוך בחירה ובדרך אני מפספסת משהו הרבה יותר ערכי ...
לא רוצה לעזוב את מה שיש לי ! אם בכלל ... למען הלא נודע ...אולי אני יתחרט שחזרתי אולי יהיה לי לא טוב אם אחזור כמו שיש לי עכשיו
בקיצור דילמה :) ...

אני לא יודע באיזו חברה את חיה

אבל קבוצת האוכלוסיה הספציפית שבה אני בחרתי לחיות מתוך העולם החילוני, היא כזו שאין בה סיפורי רצח בכלל, וגם בגידות הם אירוע נדיר מאד.
אם את חיה בכזו קבוצה גם כן, נראה לי שאין סיבה שתחיי בפחד רק בגלל שגם החברים שלך וגם כל ערס מאשדוד נכללים תחת הכותרת הגדולה "חילוני". אם את לא חיה בקבוצה כזו, הגיע הזמן שתעברי אליה בהקדם.

sceptic1

New member

Sonic hedgehog

New member
אצל דתיים אין בגידות?

או אפילו מקרים חריגים של רצח?
יש איזה אינדקציה שהמקרים האלו תכופים יותר אצל לא מאמינים (שואלת באמת, אני לא יודעת).

Sonic hedgehog

New member
מילטון אולי אתה זוכר

נראה לי שפעם התדיינו על מחקר קשור (ואיכשהו זה גלש למורמונים) אתה זוכר משהו כזה?

אני זוכר מחקר על פשיעה באופן כללי

אבל הוא משווה בין אתאיסטים לאחרים, ובו אכן התברר שהאתאיסטים פושעים הרבה פחות, אבל בין דתיים לחילונים אני לא מכיר מחקרים, ואני מניח שלכל הפחות בכל הקשור לרציחות אכן יש יותר אצל החילונים מאשר אצל הדתיים.

יש תגובות שלי שם בשרשור

אבל הן נכתבו אחרי שהוא גווע, אז כנראה זה מהתקופה שהייתי חוזר מהצבא ומציץ בשרשורים שכבר נגמר בהם האקשן.

חפשתי פעם על % האסירים הדתיים

משום מה לא מצאתי.
הרי לו היו מעט אסירים דתיים אז ישר כל המחזירים בתשובה היו משוויצים בכך.

יצאת בשאלה בגלל חוסר אמונה או נוחות

אני לא כ"כ מצליח להבין את ההתלבטויות וההתחבטויות שלך
איך את יכולה להישאר בעולם חרדי /דתי כשאת לא מאמינה באלוהים
אלא אם חשבת להישאר כאנוסה (כמוני) אני לא רואה כזה אושר לחיות כאתאיסט בחברה פונדמנטליסטית

ואם את מאמינה ביהוה ורק יצאת כי רצית להרגיש שיחרור ולהראות וכו' וכו'
גם לא מבין אותך תחזרי מהר "פן יחר אף אדוני"

בהצלחה

המלצה:

תפסיקי לקרוא עיתון ולצפות בחדשות.

פתאום תראי, שגם אצל החילונים כמו אצל החרדים, אין אונס ופדופיליה (רק תינוקים שנשכחים במכוניות)

למעלה