דילמה מוסרית

passioneta

New member
דילמה מוסרית

A questions to y'all: I dated someone, we broke up. I still have feelings for him, and obviously the best thing for me would be to move forward: date someone else. However, since I still have feelings for the first guy, isn't it a bit unfair to anyone else I may date? What do you think?

כן, קצת לא צודק אבל אילו החיים

אני התחלתי לצאת לדייטים שבוע בערך אחרי שנפרדתי מהאקס. וכן, היו לי המון גשות אליו עדיין, ואפילו לא קלטתי עדיין שאכן נפרדנו, אבל חיבים להמשיך חוץ מזה שחלק מה"ריפוי" שלך זה לצאת לדייטים עם אחרים. אין מה לעשות.

לא הכל פייר בחיים

אם היית מרגישה שאת סתם רוצה מישהו להעביר איתו זמן ולהתנחם בו, אז עוד מילא... אבל את מרגישה שאת רוצה להמשיך הלאה, ות'כלס הדייט הבא שלך יכול להיות האהבה הבאה שלך...ולהשכיח ממך תיק-תק את מה שנשאר לך כלפי ההוא... חוץ מזה שאם תחכי בבית לבד עד שהרגשות יעלמו לגמרי זה יכול לקחת לנצח.. בקיצור לפעמים אנחנו צריכים לעשות מה שטוב לנו כל עוד הכוונה לא רעה ואנחנו לא מנצלים בכוונה תחילה אף אחד

שאלה בבקשה

כמה זמן הכרתם ? ההוא שיש לך אליו רגשות, כמה זמן יצאתם ואחרי כמה זמן נפרדם ( היינו הך ) אגב, זה נורא שונה מ - " אהבתי אותו " לבין " היו או יש לי רגשות אליו ". כי אם לא יצאתם ממש הרבה וזה היה בסך הכל דייט אחד או שתיים- אז אני חושב שאולי את מתבלבלת..

passioneta

New member
I am not confused

or maybe I am. We were together for two intensive weeks (we met every day) and then took two weeks to break up. The feelings were strong on both sides and we broke up for other reasons (logical, not emotional). So we did not go out for long but it does not feel this way ecause of the intensity.

טטוף

אין פה הרבה מה לעשות, רק לנסות לעשות הפרדה, אני לא הייתי נמנע מללכת עם מישהו אחר, במיוחד לא אחרי קשר של רק שבועיים, אהבה גדולה לא היתה שם, יש רגשות חזקים, יש התלהבות מובנת, אבל אהבה ממש ? לא נראה לי... אין פה עניין מוסרי, זה תלוי בהרגשה שלך, אולי מוטב לך בעצם ללכת עם מישהו אחר ( לנסות ) גם כדיי שזה יעזור לך לשכוח.. וגם כדיי לבנות משהו חדש, הרי לא תבחרי מישהו רק בשביל לשכוח, נכון? בהצלחה.

shelly1975

New member
Ignore them

רגשות של שבועיים זה עוד שטחי. הרגשות יתאדו יותר מהר ממה שאת חושבת, מניסיון... באותה מהירות שהם באו, הם יעלמו, בליב מי

magenta73

New member
ומה לגביך?

הדרך הטובה ביותר לשכוח משהו, שאין לו עיניין בנו, הוא לגלות עיניין באחר. אז יופי, תשארי בבית... ו...? תצאי. תכירי אחר. מי יודע מה ילד יום? יעשה לך את זה, יופי. לא, לא.

למעלה