קצת גלשתם לרובדים אחרים....
כי כאן מדובר האם זה מוסרי לשלוח בלש פרטי או לבדוק הודעות ומיילים של בני זוגנו. מצד אחד אני מסכים שזה לא לעניין. מצד שני כאשר בני זוג נשואים / גרים ביחד, ופתאום כל המערכת זוגיות משתנה, הבעל או האשה מגיעים מאוחר הביתה, אין כוח לסקס, פחות אמירות של אהבה או פינוקים מצד בני ובנות הזוג יכול לעורר את המחשבה או את הפחד שמה יש משהו מאחורי כל זה. נכון מותר לבוא ולומר בצורה ישירה, ומן הסתם לרוב נקבל תשובה שלילית, כי מי יירצה ל"צאת מהארון" שהוא בנה לעצמו ונהנה ממנו
לכן אני חושב שברגע שיש ממון משותף ואמון מלא, יש לי את כל הזכות המלאה לקחת את שירותיו של בלש פרטי ולבדוק באמת מה עומד מאחורי האיחורים והקרירות ה"חדשה" שנכנסה לזוגיות. יכול להיות שנגלה שאין שום דבר והבני ובנות זוג שלנו באמת עובדים - אולי זה רק יישפר את הזוגיות
מצד שני נראה שאנחנו חיים עם שקרנים, וחלק מכספנו המשותף הולך לכל מיני מאהבות ומאהבים, ואולי נרצה לפרק את החבילה. כשיש בית, רכוש, חסכונות וכו' המצב יותר מורכב. ואף אחד לא היה רוצה למצוא את עצמו - נעזב בלי כלום. אני יצאתי עם בחור שדיי האמנתי לו שהוא עייף, תשוש מהעבודה, הולך לישון מוקדם וכו' וכו'. כאשר הייהת יל תחושה פנימית שיש כאן מישהו נוסף שאלתי אותו האם הוא נפגש עם אחרים הוא אמר מה פתאום, בשום אופן וכו' וכו'. יום אחד כשחבר שלי הלך בסביבת העבודה של בן הזוג שלי יחד עם חבר שלו, שאל אותו החבר "מהיכן אתה מכיר את הבחור?" אז הוא אמר הוא חבר שלך יוסף - ואותו חבר התפלא כי הוא פגש את "בן הזוג" בסאונה יומיים לפניי. אז לא מסתכלים ולא בודקים, אבל גם אי אפשר להיות פתאטיים ולהישאר בחשכה כשאתה מרגיש שמשהו כאן לא כשורה. אני מאמין שלכל אחד מאיתנו הייתה את החוויה של המציצנות הזאת בפלא של החבר. יוסף.