דילמה מהעבר

דילמה מהעבר

היי כולם, אני חדשה פה אז נעים מאוד. יש לי דילמה ממש רצינית ואני לא יודעת אם יש פתרון אבל יהיה נחמד לשמוע את דעתכם כי עוד קצת ואני משתגעת. אז הסיפור שלי מתחיל כשהכרתי מישהו לפני 4 שנים בערך, היה מדהים ומקסים הוא באמת היה מישהו מיוחד שבא בזמן הלא נכון ונאלצנו להיפרד אחרי 4 חודשים, חשוב לציין שהוא נפגע מאוד אז אבל המשיך הלאה. אחרי בערך שנה ניסיתי ליצור איתו קשר אבל הייתה לו חברה אז הלכתי אחורה ולפני חצי שנה בערך (שזה 3 שנים של נתק) הוא יצר איתי קשר אבל אז אני הייתי עם מישהו כבר שנתיים וחצי -ממש צחוק הגורל-, בכל אופן דיברנו המון שעות בטלפון באותו יום ולמחרת והא לא הפסיק להצהיר כמה שהוא מתגעגע ובעמם אף פעם לא שכח, חשוב לציין שהוא נפרד מהחברה שלו חודש אחרי שהקשרתי בפעם הראשונה אבל לקח לו הרבה זמן לאזר אומץ ולהתקשר בעצמו, וכשהוא שמע שאני עם מישהו הוא לא היה מוכן לוותר ולנתק שוב את הקשר. והרגשתי שהדבר הכי נכון לעשות זה לתת הזדמנות למה שהחמצתי בעבר אבל זה לא פשוט כי יש לי חבר שנתיים וחצי. בקיצור אחרי דילמות ארוכות החלטתי להיפרד מהחבר ולנסות להיות עם מישהו שנמצא לי בראש כ"כ הרבה זמן וסוף סוף יכולה להיות לנו הזדמנות. אבל כשהודעתי לו שנפרדתי מהחבר הוא התנהג ממש מוזר ראיתי אותו פעם אחת והוא פשוט נעלם!!!!!!!!!!!!!! לא עונה לטלפונים ולא כלום. עכשיו עברה חצי שנה אבל הוא לא יוצא לי מהראש ובמיוחד השאלה שאין עליה תשובה והיא למה להתקשר אחרי 3 שנים ולעשות את זה... לי כבר אין אומץ להתקשר אליו אני ממש כועסת עליו ולא מבינה. חשבתי אולי העובדה שבגללו נפרדתי ממישהו הפחידה אותו אבל לא בגללו נפרדתי אלא בגלל שהבנתי שאם אני כ"כ רוצה מישהו אחר אז כנראה שלא באמת אהבתי אותו. בקיצור ההרגשה היא שמישהו צוחק עלי מלמעלה 4 שנים היתי בהרגשה של החמצה וכשזה סוף סוף עומד לקרות שוב זה משתבש. עברתי על ההודעות שלכם בפורום וראיתי שיש הרבה אנשים בדילמות אם ליצור קשר עם אנשים מהעבר למרות הכל או לא יאמר לזכותי שכן ניסיתי וזה ממש היה מפחיד אני יודעת כמה טואץ צריך בשביל לעשות את זה ובגלל זה כשגם הוא ניסה ליצור איתי קשר אני בטוחה שהיה לו קשה, אבל איך אפשר להסביר את ההתנהגות שבאה אח"כ?????????

xtz30

New member
פרץ רגשות סוחף

עכשיו מהמקום הכי נמוך אני יושב וחושב ומנסה לעכל מה את כותבת בעצם הייתי בקשר עם מישהי מקסימה והיה לנו טוב ביחד ולפצע העא פשוט הלכה ונעלמה כולנו אנשים עם חולשות תאוות רצונות מחשבות ומצבי רוח קשה מאוד להבין את זה וזה עצוב לשמוע ומאוד כואב אין לזה הסבר חוץ מהעובדה שאנחנו אנשים בשר ודם ורוח ככה שלמרות שזה נשמע נדוש ומי כמוני יודע שזה קשה עד לפעמים שזה נראה בלתי אפשרי לקום לשכוח מהעניין לקחת את הדברים הטובים את הזיכרונות היפים לחייך בעצבות לעצמך ולהמשיך הלאה החיים חזקים יותר מהכל והזמן יעשה את שלו תהיי חזקה

siana

New member
אין שום דבר שמצדיק את ההעלמות שלו

עם כמה שרע לי לחשוב על זה בצורה "צינית", נראה כאילו כל ההתנהלות שלו במקום מסוים הונחתה על ידי הצורך שלו לראות אותך מתקדמת לכיוונו, מקריבה עבורו, חלשה במקום מסוים, מתמסרת, הפעם את, ולא הוא. כאילו הוא ניסה להוכיח לעצמו משהו לגבייך, קיבל את התשובה שהוא רצה- ועכשיו הוא יכול לברוח, כי הוא לא באמת רצה את זה. יכול להיות שיש לזה הרבה הסברים אחרים, אבל זה לא מתפקידך לשבת בבית שבורת לב ולנסח עבורו הרצאות. אלה תשובות שצריכות להגיע ממנו, וזה שהוא נעלם צריך להציב לך מראה בפרצוף. נפרדת מהחבר הקודם שלך מתוך איזשהי התפכחות פנימית, הבנה שאת לא באמת שם במאה אחוז ואין מה להשלות אף אחד מכם. זמן ופרספקטיבה יביאו אותך לאותו מקום גם לגבי האהוב מהעבר. כשזה זה- זה זה. וההעלמות שלו מוכיחה בדיוק את ההפך. תהיי חזקה.

הזוייה

New member
הו-לה-לה, שובו של האוב.

למה הם עושים את זה, למה בכלל חוזרים לעבר? כי זה נוח להתרפק על מישהי שמכירה אותך שהפכה למושא להערצה ונתקעה לו בקוגניציה כמו עצם בגרון. כל החיים הוא יראה בה כדמות משיחית. בכל פעם שמשפשפים את הלב כשהוא כואב, את עולה לו לאוויר כמו הודיני.ואז הם שומרים עלייך על אש קטנה, כמו אריה שמתכנן לתקוף את הטרף שלו, וברגע שיש להם הזדמנות הם מתחילים לנגן לך על הרגש. לשלוח לך אשד מילים יפות, להחמיא כדי שתיפלי ברשת ולהרעיד את עולמך כמו רעידת אדמה בעוצמה בסדר גודל 7 בסולם של יעקוב. וכשנפלת כבר, את לא אתגר יותר שכאי להתאמץ עבורו, אז הם עוזבים. היית לא מוסגת, זה גרם לו להתייסר. ברגע שכבר אין לו למה להתאמץ כי את מוגשת כמו יין הילולים שמגישים בקבלת הפנים בחתונה, הוא עושה ויברח. זו אכן תופעה ראויה למחקר אקדמי. בדרך כלל אנשים שתקועים עם שאריות אהבה מן העבר, הם אנשים בהכחשה שלא מצליחים להתקדם. ואת לעומת זאת, צריכה לשים את העבר שלך ביחד עם כל המיטלטלין האחרים שיעלו ריח של נפטלין ושהעש יאכל אותם. אין טעם לחזור בשום דבר בחיים אחורה. רק להתקדם קדימה.

דילמה מהעבר

אתם כ"כ צודקים,כנראה באמת הייתי שם כדי להוכיח לו משהו, בעצם כנראה שגם לי יצא משהו מזה שלא נשארתי עם מישהו שכנראה לא הייתי צריכה להיות איתו. בכל מקרה איך שלא נסתכל על זה הדברים קורים לטובה (עלק, כאילו יש דרך יותר טובה ומנחמת להסתכל על הדברים), אבל יש דברים שקורים גם בלי סיבה מכירים את השיר? "יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע, נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה, לא צריך כל דבר לחקור ולשאול...." אז זהו זה הדרך ממשיכה הלאה אולי מתישהו אני אקבל תשובות ואולי לא אבל הסקרנות אוכלת אותי נצטרך להתגבר בנוסף לכל גם על זה. תודה לכם על שהארתם את עייני.שבוע מקסים.

נ ט ע 9 1

New member
כ"כ נכון..

מחזקת את דברייך, הטרף הושג, ולכן ממשיכים הלאה. אין יותר אתגר. ובפעם הבאה שתהיה לו מישהי וזה לא ילך בניהם הוא ידע טוב מאוד למי להתקשר(אלייך כמובן..!!) זאתי שגם אם אני אמשיך בחיי 3 שנים, היא תמיד תחזור אליי..(אפילו אם יש לה חיים שלמים וחבר כבר שנתיים וחצי) אולי עוד כמה ימים תביני שיש מצב והאחרון שעזבת אהב אותך באמת.

לנטע 19

כ"כ נכון וכ"כ עצוב... כבר הבנתי שאת מי שעזבתי אהב אותי באמת אבל אני לא צריכה להתפשר בגלל שהוא אהב אותי, גם אני צריכה לאהוב אותו וזה לא פחות חשוב. לפעמים פשוט העולם דפוק תאהבי את מי שלא ירצה אותך ותקבלי את מי שאת לא אוהבת. אבל זה לא באמת חייב להיות ככה אני באמת מאמינה שבסוף מוצאים את זה שיאהב ושגם את תאהבי (אבל אז יהיו בעיות אחרות
).

תגובה

אם אינך אוהבת את החבר, טוב שנפרדת ממנו. אינך מוכרחה להפרד מאדם שאהבת, אפשר להיות בידידות עם אדם אחר. נסי עוד כמה פעמים ליצור אתו קשר, ואם לא תצליחי המשיכי הלאה. עשי מה שאת יודעת שאת מרגישה, מי שאת אוהבת השארי אתו. אם יש לך עדין ענין בחבר האחרון, נסי ליצור אתו קשר ולהיות נעימה אליו, ואולי לפחות תתידדו אם לא תחזרו.

למעלה