דילמה למשתעממים

sיגי

New member
דילמה למשתעממים

לפני כחודשיים סימסתי ליפה שאלה האם יש לה תפקידון בשבילי בפוקימון. התשובה שלה היתה כן, חיכיתי.....כלום לא קרה, סימסתי עוד הודעה וכלום. התקשרתי לנלס מייקי לא ידעה שום דבר ואמרה שיפה בחו"ל עם הסרט. סבבי, חיכיתי עוד קצת וסימסתי שוב, ויפה כתבה לי שהיא לא באולפן ותבדוק את העניין למחרת. סבבי בבי, כלום כלום כלום, סימסתי שוב, כלום כלום כלום, התקשרתי כלום כלום כלום, השארתי הודעה במשיבון ו...............כלום כלום כלום. הנה הבעיה: אני לא יודעת מה קרה, לא נראה לי שיפה מנסה לנפנף אותי ממנה כי היא יודעת טוב מאוד להגיד לא, או זה לא מתאים. אני יודעת שהיא שכחנית אבל מה אני אמורה לעשות? מה אתם אומרים/ות?

אוקיקי

New member
תמשיכי לנדנד.

עדיף שיזכרו אותך כנג'סית מאשר שלא יזכרו בכלל, לא? בהצלחה:)

מאיוש33

New member
הממ..אולי לא נעים לה להגיד לך לא?..

או שאולי היא מחפשת בשבילך תפקיד יותר גדול מאשר קולות רקע/ דמות קטנה?.. או שאין לה שיחות מוזלות מח"ול?....

ellapr41

New member
אממ.. לא יודעת..

האמת גם אני בדילמה דומה אם להתקשר לנגס למייקי שוב על הקורס.. אז לא יודעת מה להגיד.. תכלס, הייתי אומרת שתתקשרי, אבל בגלל שאני במצב דומה, ויודעת שזה מוזר ומביך להתקשר לנג'ס סתם.. אז.. לא יודעת.. חחחח לא עזרתי בכלל..

miaBaby

New member
לא לנג'ס אבל בהחלט להתקשר...

כל הקטע של האסמסים לגמרי לא יעיל בעיניי וזה גם חודר לפרטיות של הבנאדם... תתקשרי לאולפן, תגידי שאמרו לך כבר לפני הרבה זמן שיכול להיות שיהיה לך משהו ואת רק רוצ לבדוק אם זה באמת הולך לקרות. תעשי את השיחה קצרה, אל תבזבזי לאנשים את הזמן, תהיי מנומסת ולא תהיה שום בעייה :) אבל חבל להתחרפן ולא לדעת.

sיגי

New member
יפה פעם אמרה לי שהיא מעדיפה SMS

(לעומת עמי ששונא אותם), וככה התכתבתי איתה די בסדר בפעמים הקודמות. עכשיו היא גם לא עונה לטלפון ולא מגיבה להודעה הקולית שהשארתי לה. אולי אני אתקשר לנלס ואשאיר הודעה אצל מייקי. דרך אגב, יקירתי, אני מחכה שגם את תתקשרי....שלחתי לך הודעה בפרטי

miaBaby

New member
אני לא שונאת אבל...

אני יודעת שאם הייתי עובדת במשהו מיליון סימסונים בנושא היו נשכחים מהראש שלי... וממלאים את תיבת הזכרון שלי בפלאפון חבל XD

למעלה