דילמה לולנטינו

effigy

New member
סתן הגזמתי

הוא רק בהה בתמונה זמן מה (עד שהחבר שלו התעצבן)

effigy

New member
דילמה לולנטינו

נטול אייקונים... נטול קפאין... נטול עץ... נטול נייר... היום גיליתי שקולגה (מנהל בתפוז) חושב שאהובתי הנצחית חמודה... אני כבר הספקתי לתת לו את כל התחמושת שהוא צריך (קרי קורות חייה של אהובתי הנצחית).. וגם את מספר הטלפון שלה... הו מתבייש לטלפן.. אני כבר דיברתי איתה מספר פעמים בטלפון... האם להתקשר אלייה ולהגיד לה במקומו (כמו שהוא וחבר שלו רוצים) או לתת לחבר שלו להתקשר במקומו? להבהרה נתתי לו את התחמושת כי לו יש הרבה יותר סיוכויים אצלה מאשר אני...

Raful

New member
הוא לא רוצה.

הוא סתם טוען שהיא חמודה. היא לא סתם חמודה, אבל הוא סתם טוען.

מיטללל

New member
אתה רציני?!

"נתתי לו את התחמושת כי לו יש יותר סיכויים מאשר לי....." ווככה ויתרת על "אהבתך הנצחית החמודה"?! לא חבל שאפילו לא ניסית להתקרב אליה? לפתח משהו? ואיך לדעתך אתה עומד להרגיש אם וכאשר הם יהיו ביחד? יש גבול לרמת הפרגון. לא מובן לי הקטע. ברור שאתה לא צריך להתקשר ולהגיד במקומו. קודם כל כי אנחנו לא בכיתה ג'. וזאת דרך עקיפה מדי ולא נכונה. חוץ מזה אתה מעורב רגשית.

דן צ

New member
לא נעים לי לומר אבל...............

לא הבנתי כלום , ממש כלום! אולי אני נטול הבנה???. אתה רוצה לשדך לו את אהובתך הניצחית? אני מבולבל כרגע, אפשר את טקסט הבעיה לעלות בפורמט עיברית בבקשה?

Raful

New member
למה לא.

אני חושב שהיא חמודה. היא אהובתו הנצחית. הוא סיפר לי כל מה הוא יודע עליה. חברשלי רוצה שהוא יתקשר אליה, ויגיד לה את זה. אני מאבד את הביטחון העצמי, ולא רוצה להתקשר אליה (אני רק חושב שהיא חמודה).

effigy

New member
ל"לשים את התמונה שלה כטפט"

אני לא קורה "חושב שהיא סתם חמודה"

Raful

New member
לא שמתי כטפט

סתם פתחתי בחלון קופץ, ולא סגרתי למשך תקופת זמן ארוכה.

למעלה