דילמה להנאתכם..

ליאן.

New member
דילמה להנאתכם..

דודתי נמצאת בארץ למספר ימים (לכן הנוכחות שלי בפורום דלה ועמכם הסליחה). היום היא סיפרה שביום שישי האחרון נסעה לבקר את הקבר של אביה בבית קברות בחולון ושם הכירה גבר מעניין כבן 50+.. הם החליפו מספר מילים בזמן שהוא חיפש קבר מסויים בדלפק והוא די מצא חן בעיניה.. (החיפוש שם ממוחשב ויכול להיות שהוא השתמש בשם משפחה - גלעד). מעניין לעניין באותו עניין... לאחר שהוא נעלם היא חשה שפיספסה משהו וכעת מנסה לאתר אותו, למרות שהיא יודעת שהסיכוי קלוש.. יש למישהו טיפים לגבי איתור האדם ?

ילד 25

New member
היא יכולה לגגל אותו

גם בגוגל בעברית וגם באנגלית, זו תופעה ידועה בארה"ב. חוצמזה, האתר של בזק, אבל זה רק אחרי שיהיה שם פרטי. לשם כך אולי כדאי לה לבוא שוב למחשב ולבדוק אם קבורים שם גלעדים, ולנסות לברר לפי שמות ההורים, למשך אם הם נפטרו לא מזמן אפשר לבודק לפי רשומות ישנות/ספרי טלפונים ישנים של בזק או במשרד הפנים, אם מותר להן למסור פרטים כאלה... אם את שואלת אותי, שתוותר ותלמד פעם הבאה לאזור אומץ במקום...

ליאן.

New member
אומץ לא חסר לה

אבל אתה יודע.. בבית קברות הראש נמצא באדמה.. השם לא וודאי ולחרוש את כל הארץ בחיפוש אחר השם הזה - זו משימה בלתי אפשרית...

איך?

אני ממש לא יודעת אבל אין ספק כי מקום המפגש מאוד מעניין

ליאן.

New member
אז הוא לא יתאים.. ../images/Emo3.gif

החיים שלה עכשיו שם.. עם הילדים והנכדים, העבודה והלימודים.. היא מחפשת גבר ישראלי לפרק ב´..
אבל זו לא המטרה (העיקרית..
) אליה הגיעה לארץ ואין לה זמן לחיפושים והיכרויות כעת.. וחבל.. אולי פעם הבאה, מי יודע.. גברים ישראלים בגילאי 55 המעוניינים ומוכנים לייצוא, מוזמנים לפנות

neuron

New member
היא יכולה לבדוק בבית הקברות...

...אם היא זוכרת את התאריך שבו הם נפגשו, יתכן וזה יום השנה למותו של אדם קרוב לו. אם כן- היא יכולה לברר כמה "גלעדים" נקברו בתאריך זה...

למעלה