דילמה - זקוק לעצה

Pooh 25

New member
דילמה - זקוק לעצה

היי, כמו שבטח כבר קראתם, ואם לא אז הנה, אני בעיקרון בארון כלפי המשפחה, ויש חברים טובים שיודעים ומקבלים. כלפי חוץ אני לא מצהיר על עצמי כגיי וחי פחות או יותר בסדר. הבעיה שלי היא יציאות למקומות של גייז. אני מת ללכת, להתפרק, לשתות,להנות ואולי אפילו להכיר מישהו (שזו בעיה נוספת, אבל אני לא רוצה להטריד אתכם יותר מדי היום), אבל אני מפחד לפגוש שם אנשים שאני מכיר. מה אומרים במפגש כזה? איך מתנהגים? ומה עושים אחרי זה? היום הייתי אמור ללכת למסיבה, אבל הפחד שיתק אותי. יש לכם עצה? קרה לכם דבר כזה? תודה על ההקשבה!
פו

לירונר

New member
"אני גיי פרינדלי"

זה יכול לעבוד.... מקסימום אם תפגוש אנשים שאתה מכיר- הם יהיו שם כי הם גם הומואים

the_new_guy

New member
מספר הגיגים ../images/Emo22.gif

הממ...הפחד המשתק, בעיה מוכרת, והנה מספר הגיגים: -אם מישהו מזהה אותך במסיבת גייז, אל תשאל מה זה אומר עליך, אלא מה זה אומר עליו... דבר שני, אני אדם פרנואידי בטבעי ולמרות זאת, רמת החשש מאירועים כאלו פחתה עד לכדי אפס ברגע שרוב האנשים הקרובים אלי (משפחה וחברים) יודעים. אז אולי יהיה מביך לפגוש מכרים, אנשים מהעבודה או חלילה מהמילואים, אבל האמת- לא נורא ... מחשבה אחרונה לקינוח: באורח פלא, מאז שאני מגיע למקומות בילוי גאים, לא נתקלתי ולו פעם אחת במישהו שאני מכיר. אני לא מבין איך זה ייתכן סטטיסטית אבל זו עובדה.

.m

New member
ספיינבאר? איפה אתה?

נראה לי שאתה יכול לתרום מנסיונך... ומנסיוני אומר רק שאתה תמיד יכול לצאת עם קבוצה של גייז ועם בחורה... במקרה הכי גרוע תחבק אותה, ותבהיר ש"הם" ההומואים, ואתה עם הבחורה.
mai (צוחקת, אבל גם רצינית...)

MARMELAD

New member
אל פחד

קודם כל תרגע. אחר כך יהיה בסדר. אתה מפחד? לך עם חברים טובים. לך עם חברה טובה. לך למקום שהוא גיי פרינדלי קודם, ואח"כ למקום של גייז. תכיר כמה חבר´ה שיעזרו לך, ויכירו לך מקומות נחמדים. תצטרף למסורת היציאות של הפורום. יש כל כך הרבה מה לעשות. מה הטעם להילחץ?

Pooh 25

New member
אז זהו, שכולם סטרייטים

ואף אחד לא רוצה ללכת למקום של הומואים... בעיה, הא?
פן

לירונר

New member
שים חתימה אישית, ואז לא תצטרך לכתוב

כל פעם מחדש את הדובי ואת השם...

almog4

New member
שתי תשובות

לשתי השאלות. שאלה א´ היתה (אם הבנתי נכון) "מה לעשות אם מישהו שאתה מכיר נמצא במועדון או פאב הומואי" במקרה כזה אפשר למשל לומר לו שלום (או "היי" או "ערב טוב") בחיוך, ולומר שנחמד לראות גם אותו כאן. אל תשכח, הרי מבחינתו אתה הוא זה שרואה אותו במקום ההוא. ואז אפשר או להישאר ולפטפט איתו ב- small-talk , או ללכת הלאה. ולא לעשות מזה סיפור (כי זה באמת לא סיפור. אז גם הוא גיי, אז מה?) שאלה ב´ היתה (אם הבנתי נכון) מה עושים אחר-כך, אם פוגשים את הבחור שוב בָּחֶבְרָה. והתשובה על זה היא : או כלום, לעבור הלאה, כי העובדה שהוא היה במקומות של גייז לא צריכה לעניין את האחרים ולמה אתה צריך להעלות את זה בסביבת אחרים? אין לו זכויות, לבחור? והאפשרות השניה היא לחייך כלפיו חיוך קטן עם כל הלב, אבל יותר מזה - לחייך גם אל עצמך בלב, ולדעת שאתה לא לבד!! רגע, רגע, לא סיימתי, יש עוד אפשרות: אם הוא בחור נחמד, גברי, שזוף וחטוב, שאמנם אף פעם לא חשבת עליו בכיוון אבל עכשיו כשאתה יודע אז אולי כן... אז במקרה כזה זה בהחלט מותר לתפוס אותו רגע אחד כשאתם לבד, לומר לו בחיוך שהיה נחמד לראות אותו ב---- (אני לא רוצה לעשות פרסומת למועדונים), שזה כיף לך לדעת, ותשאל אם הוא היה רוצה לשתות איתך פעם קפה, ולדבר, ומה דעתו למשל על הערב בשעה 18:00 אחרי העבודה... מי יודע אולי הרווחת חבר טוב (או יותר...). לסיכום, מה שרציתי לומר, הכל (הפחדים, המבוכות) זה בראש שלך. עליך האחריות לשנות את הראש. ותראה שהעולם יכול להיות עולם די נפלא. לא ככה, אנשים?

Liroy25

New member
היי פו!

קודם כל לא להלחץ! לצאת למקומות של גייז ולפגוש שם מישהו מוכר מהווה בדרך כלל את הפחד הראשוני לגבי היציאה. אבל אם תחשוב רגע בהגיון תבין שאם תפגוש שם מישהו מוכר הרי שגם הוא גיי! מה אומרים? אפשר להתחיל מ"שלום" במידה ונוצר בינכם קשר עין. אפשר להתעלם. אפשר לגחך ולדבר שטויות. ואפשר להגיד שזאת הפעם הראשונה שלך ואתה קצת לחוץ. אין חוקים כתובים של מה ואיך. אם אין לך עם מי לצאת זה באמת בעיה, אבל אנשים מהפורום נפגשים כל יום רביעי ב"שאדו" (טרם ברור למה אבל שיהיה..) תמיד תוכל להצטרף.

yoavon1

New member
הממממ... להגיב ../images/Emo35.gif לא להגיב ../images/Emo35.gif

נו טוב...
מה יהיה איתך דובי קטן ומציק
אתה צריך תזכורת לכל הדברים האמיצים שכן עשית בעבר
יש לי רשימה ארוכה מאוד מאוד מאוד... בוא... אני רק אזכיר לך כמה דברים... 1. הממ... אני בפירוש זוכר ישיבות ממושכות בקפה "תיאו" 2. אני גם זוכר הליכה יד ביד (יד?!? מי אמר יד?!?) ברחובות פריז... (ואם זכרוני אינו מטעה אותי, והוא לא..., אז גם נשיקות היו שם...)
3. שלא לדבר על פעם אחת נחמדה שהלכנו יד ביד (שוב?!?) בטיילת בת"א... 4. סיפרת לחברים... זה לא אמיץ
זה לא שלב בדרך
אז לא הלכת למסיבה... ביג דיל... יהיו עוד... תראה בעצמך כמה דברים אתה כן עשית (ובאמת שיש לי עוד... אתה יודע את זה...)... קח את זה בקלות... אתה בדרך הנכונה...
יואבון
נ.ב. אה כן...
תדאג לך לחתימה אישית...
אל תבזבז את השם שלי סתם...

למעלה