דילמה ושאלה

alonazil

New member
דילמה ושאלה

שלום קרן, שמי אלונה ונולדתי בתאריך 8/3/80 הדילמה שלי היא בקשר לעבודה: אני מנסה לחפש הרבה זמן בכיוון עריכת וידאו, ולא מצליחה (השקעתי 3 שנים בלימודים) האפשרות השניה שלי היא להתחיל ללמוד ולעבוד בענייני השקעות וכספים - שנראה לי ששם יש יותר עבודה (וגם הנושא מעניין אותי) השאלה שלי - באיזה כיוון היית ממליצה לי ללכת? ושאלה שניה בנושא זוגיות: המשפחה המליצה לי ללכת לסדנת אסרטיביות, ואני באמת חושבת שזה יעזור לי, בזוגיות ובחיים בכלל... (אין לי כרגע זוגיות) השאלה שלי - יש עוד תחום שנראה לך שאני יכולה לשפר כדי להיות מוכנה לזוגיות טובה? תודה, אלונה :)

שלום אלונה ,

השנה מאוד קשה למצוא ולשמור על מסגרת שאת רוצה ולכן ישנם הרבה מצבי רוח,מצבים לא נעימים,לחץ נפשי ועוד ... ניהול כספים מתאים לך כמו עריכת וידאו ואומנות , הכל תלוי בנחישות שלך הרבה פעמים את מרימה ידיים ונכנעת למצבי רוח שלך ולמה שהסביבה הקרובה אומרת לך שעדיף עבורך אני ממליצה להתמיד עם מה שאת הכי רוצה לעשות ואני מאמינה שאת תמצאי את דרכך , פשוט השנה הזאת מביאה יותר פסיביות ותקיעות מאשר הצלחה אך היא בעצם דורשת ממך להבין ולגלות מה את באמת רוצה בחיים ומה לא . ולגבי זוגיות : שנה הבאה את תראי דברים אחרת ולכן כל סדנא יכולה לתרום אך היא לא נראית לי הכרחית . בהצלחה,קרן

למעלה