דילמה דילמתית

בת תורה

New member
דילמה דילמתית

לפני שבוע וחצי הציעו לי בחור מצויין,משפחה מצוינת וישיבה מצוינת.בררתי ומסרתי תשובה חיובית.התשובה מהצד השני בוששה להגיע(בעיקר בעקבות חוסר פעילות השדכנית)בינתיים קיבלתי הצעה פחות קורצת.מישיבה של חוזרים ואף הבחור סוג של מתחזק.. הפגישה איתו נקבעה יממה לפני שההצעה הראשונה מסרה את האוקיי .. השאלה שלי האם לדחות את ההצעה השניה באיזו אמתלא.או להפגש קודם עם ההצעה שכבר נקבעה למרות שהיא קורצת בהרבה פחות ונראה מה יהיה ובינתיים לקבוע לקראת סוף שבוע עם הבחור מההצעה הראשונה?.. אשמח לקבל כמובן נימוקים.

תמשיכי עם ההצעה השניה..

כי את צריכה להיות בן אדם, ואם קבעת פגישה, אז תלכי לפגישה. ולא לקבוע פגישה עם ההצעה הראשונה כל עוד לא הורדת סופית(לאחר פגישה) את הבחור השני. ענין של נימוסים.

בת תורה

New member
למעשה

סורי, לא הבהרתי את עצמי ולא את הדילמה האמיתית.(לא התכוונתי לבטל את הפגישה שנקבעה)הדילמה היא מה לעשות לאחר הפגישה.להשהות יומיים את הבחור עד שאפגש עם הבחור עם כל הנתונים המצוינים או מה?אני חוששת לצאת קרחת מכאן ומכאן.

חצויה19

New member
דווקא פה

אני לא בטוחה, יש בזה משו ואין.... זה לא שיש לה קשר רגשי עם מי מהם שיהיה לה קשה להחליט זו החלטה יבשה, מה הבעיה להחליט את מי בא לה יותר מבין שניהם ועם מי להמשיך?

בת תורה

New member
השאלה איך עושים את זה?אפפעם לא

חלמתי שאגיע לסיטואציה כזו. נניח שלא תיהיה לי סיבה ממשית להוריד את הבחור הפחות קורץ מכל הבחינות איך אני יכולה להמשיך כשאני יודעת שהצעה פי טובה כמה מחכה לי ועדיין לא בדקתי אותה?

חצויה19

New member
בדיוק...

ויכול להיות שתיפגשי עם הקורץ יומיים אחרי, ותראי שהוא לא כ"כ קורץ כמו שזה היה נשמע.... ואז תוכלי להמשיך לך בנחת בלי דילמות והתלבטויות שאולי פיספסת משו יותר טוב....

חצויה19

New member
תבדקי, אם הוא יראה נחמד תגידי כן

מקסימום אחרי פגישה שניה תורידי אם סביר, אז תגידי שאת רוצה זמן לחשוב, אם לא אז נפטרו כל דילמותיך.

קליט

New member
במקרה שאת לא ממש מתלהבת מ"ההצעה השניה" אז

תגידי לשדכנית שאת צריכה כמה ימים לחשוב על הענין, ותחזרי ל"הצעה הראשונה" . במקרה שאת מתלהבת על ה"הצעה השניה" אז תעשי מה שנראה לך . לא חתמת הסכם אם אף 1 . נקלעת למצב מסוים ואת עושה כמיטב הבנתך . בהצלחה !

בת תורה

New member
הבעיה היא

איך אני משהה את תשובתי לראשון 3-4 ימים עד שאפגש עם השני?

בת תורה

New member
עולה על דעתך שאספר לבחור שנפגשתי

עם בחור נוסף לפני שהחלטתי מה יהיה איתו?/tapuzforum/images/Emo2.gif

שםאנילא

New member
ממש לא...עקב המצב יוצאת עם הבחורים וקובעת

לאחר פגישה ראשונה עם מי את ממשיכה בהצלחה

בת תורה

New member
במקרה הזה אלא מתאפשר לי להפגש יום

למחרת אלא רק יומיים אחר כך מה שאומר שעד רביעי לא תיהיה לי תשובה. ולו יצוייר שהשני גם ישהה תשובתו?זה ממש ברוך..

למעלה