דילמה דילמה.....

mor mor

New member
דילמה דילמה.....

אני והחבר שלי עמדנו להתחתן לפני שנה, בעקבות מאורעות לא סימפטיים חובות,והוריי שנכנסו לתמונה.... דחינו את החתונה, חזרנו לגור עם הוריי חברי, מזה כבר 7 חודשים. שילמנו כבר הרבה מהחובות, אבל נשאר סכום לא קטן אך לא ענק. מצאתי דירה יפייפיה, ואני רוצה לעבור איתו לשם... ההחלטה קצת קשה, אנחנו רוצים להתקדם, אני יודעת שיהיה מעט קשה, אבל אפשרי, שנינו עובדים קשה , ומרויחים , ונמאס כבר לגור אצל הוריו של חברי... אני רוצה מרחב, פרטיות..... אך מלחיץ אותי..

adam33

New member
תזהרי ..

את בעצם מתחילה להפנים דברים שעם הזמן לא נתת עליהם את הדעת תמיד הלכת אחריו ותמכת בו בכל אשר עברתם אך כעת את מתחילה לחשוב על עצמך וההפרדה בינך כחברה לבנך כבת זוג לכל דבר את זכאית לפרטיות ואני חושב שזה המעט שהוא יכול לעשות למענך אחרי שכל כך השתדלת ועשית בשבילו לא מתים מנסיון ואני ממליץ לך לצאת מהחממה ולראות בדיוק אם זה מסתדר כפי שאת רוצה אם לאו תמיד תוכלו לחזור להוריו או לחילופין להבין שצריך להפרד עד כמהשזה נשמע רחוק ומפחיד.. ואני אומר תעשי את הצעד ואחרי זה תשקלי אם הוא היה נכון..וכמה הוא תרם או חידד את הזוגיות שלכם שלא באה לידי ביטוי כעת כשאתם בבית הוריו.

seeyou

New member
...אך מלחיץ אותי..!!!../images/Emo110.gif

אם יש הבנה עם הבעל (לעתיד)...ואתם עובדים קשה ...אז...קדימה!!1 זה הזמן שניבנה "זוגיות"...חופש...מרחב...חובות.... ישנם זוגות שמקבלים בית עם הכול ביפנים אך משעמם להם....והזוגיות לא מחזיקה מעמד ...ויש זוגות אשר מתחילות מ.."0"...אך יש יחס של כבוד אחד לשני...ועם הזמן מתקדמים בחיים... דבר אחד הנני ממליץ: לדבר יפה ...תמיד...על ההוריים שלו...אפילו שלא תמיד יש צורך... ועוד דבר: " במחלוקת עם אהובך התמודד רק עם המצב הנוכחי, אל תעלה את העבר.!! ואחרון חביב... לא לעשות מהר ילדים!!! לעשות...הרבה...בכול מקום שאפשר... ילדים קצת יותר מאוחר בהצלחה!

mor mor

New member
הגענו להחלטה

אנחנו נמתין עוד כמה חודשים, בשביל להיות נקיים ביציאה לדירה, נסיים את החובות, ונתחיל לחסוך. זה לא שלא גרנו ביחד, גרנו שנתיים יחד, וטוב לנו יחד, אנחנו אוהבים, למרות שאין לנו כרגע הרבה כסף... אבל כסף זה לא הכל. אנחנו מאושרים, אחד בשביל השני. אני חושבת שההמתנה רק תעשה לנו יותר טוב... הריי כל החיים נחייה ביחד, אז למה אם אפשר לחסוך טיפה, לא נעשה את זה, למרות שבא לנו בשביל עצמנו... אבל נחכה

למעלה