דילמה --- אשמח לעזרה

sheleg75

New member
דילמה --- אשמח לעזרה

אני רווקה, שמטוופלת אצל רופא גרוש וכריזמתי (כל המטופלים ומטופלות שלו מתות עליו וגם אני), הוא מבוגר ממני ב -13 עד 15 שנים (לא יודעת בדיוק), אני נמשכת אליו פיזית ורגשית ..מהרגע הראשון היתה לי כימייה איתו רק שאז לא ידעתי שהוא גרוש, ולאחרונה הוא הבהיר לי את זה ואז מצאתי עצמי מבולבלת.... הוא אדם מאוד חם, נותן תמיכה, יד מלטפת . הוא גם אומר מילים חמות (התגעגתי אלייך...וכל מני כאלה...) וזה מבלבל כי אני נמשכת אליו גם ככה..
התחלתי לפלרטט איתו במיילים ולהפתעתי הוא הגיב בחזרה...נהנה מהפלירטוט ושיחק את המשחק...
הוא נתן לי את הרושם של : אני לא יכול לעשות כלום כשאני בעמדת הרופא, כל השליטה אצלך. את שולטת במה שקורה ושיקרה ...
פתאום מצאתי את עצמי נלחצת ובפאניקה, תוהה מה לעזאזל אני עושה? מה אני רוצה? ומה הוא רוצה? האם אני באמת רוצה לדעת? האם כדאי לשאול ?
אני רוצה קשר רציני! לא סטוצים.
אבל גם אם יש סיכוי לקשר רציני , האם אני בכלל רוצה קשר איתו ? גבר שהוא כ"כ מבוגר ממני, כ"כ מנוסה, שסביר להניח שלא ירצה עוד ילדים כי יש לו כבר (בעוד לי אין...),והעבודה שלו בעייתית בשבילי (לא אכנס לסיבה למה..) לכאורה הוא בכלל לא מתאים לי...אני חוששת שיש לו הרבה מעריצות ושהוא מפלרטט עם כולן (כמו שאני התחלתי איתו בטח יש עוד כמה.וכמו שהוא הגיב לי בטח מגיב לאחרות גם....) אבל המשיכה והרצון לפעמים להיות איתו ממש חזקים....
אני ממש אובדת עצות. חרדה מאוד. נבוכה...לא יודעת מה לעשות ומה נכון לי.
מצד אחד, אני נמשכת לגבר בצורה כזאת פעם ב... (פעם בשנה במקרה הטוב) ועד שיש הזדמנות כזאת לא בא לי לפספס.
מצד שני , לכאורה הוא הכי לא מתאים לי....אני צריכה לברוח...אני לא מעוניינת בסטוצים....
מה עושים? מה לשאול את הקלפים??? יש משהו שאפשר לשאול? איך להתנהל עם הרופא?

sheleg75

New member
עוד דבר

שאלתי האם הרופא "נדלק" עלי?

יצא :
5 מטבעות
6 חרבות
8 מטות

פרשנות שלי - הדברים מורכבים רגשית.

5 מטבעות - בגלל שבהתכתבות האחרונה ביננו, הבהרתי לו בעדינות שלמרות חיבתי הגדולה אליו, אני סומכת על המקצועיות שלו...שאני יודעת שהוא ישאר גנטלמן ןשלא יעיז לעשות איתי שטויות....נראה לי שהוא הבין את המסר ושכעת הוא יזהר יותר...הבהלתי אותו..מסכן...

6 חרבות - אני צריכה לקחת פסק זמן השבוע ולהתנתק מהמחשבות. להרגע...להבין מה אני רוצה ובהתאם לכך לקבל החלטות

8 מטות - אם אני אחליט שאני רוצה , יש סיכוי לקשר רציני (לא לסטוצים).

רחליקה האחת

Member
מנהל
sheleg75 יקרה ברוכה הבאה

אני ממבינה לליבך ויודעת שזה לא פשוט להיות בנעליים הללו.

בפורום זה בפרט ובאופן עקרוני בכלל לא נהוג לנתח פריסות בנוגע לצד שלישי ללא ידיעתו

וללא אישורו, בעיקר כאשר נודף ממהלך כזה ריח של גניבת דעת.

כך שלצערי שאלתך כפי שנוסחה לא רלוונטית עבורי.

מקווה שהחברים כאן יכוונו אותך לשאלה יעילה יותר ולפריסה תואמת.

שבת שלום

רחליקה

sheleg75

New member
יקירתי, תודה על ההתיחסות

אבל לא הבנתי מה עניין גניבת הדעת כאן.
אני לא גונבת דעת. להיפך, אני מעוניינת בו, רק מפחדת שזה לא נכון להכנס לקשר כזה (לשנינו אגב...) בגלל כל מיני סיבות הגיוניות.
וחבל לי שישבר לי הלב בגלל פזיזות והחלטות שגויות. אני לא צעירה אבל תוכי וברי שווים.לא אמרתי לו מילה שלא התכוונתי אליה!!!
רק שעוד לא החלטתי איך לנקוט ומה לעשות בעיניין...
בכל מקרה, אני מעריכה את העניין שלא צפרש פרשנות על צד שלישי. מקובל ומוסרי בהחלט!!!

כל טוב ושוב תודה :)

רחליקה האחת

Member
מנהל
אני משוכנעת

שכוונותייך כלפיו טובות וטהורות ומאמינה שפעלת ביושרה מולו.

עניין גניבת הדעת מתייחס ל"חיטוט" בחייו ללא אישורו וללא ידיעתו.

יש בזה גם פן רכילותי

תודה על המשוב.

מייעצת לך לשאול:

מה עליי לעשות כדי לקדם את מערכת יחסיי עם X לעבר זוגיות בחודשיים הקרובים?

פריסת ייעוץ בגרסה מצומצמת (פריסת ייעוץ רזה) באתר של נתנאל:

http://tarot.natanel.com/

כל טוב

רחליקה

sheleg75

New member
תודה. אבל...

אני לא בטוחה שהשאלה שאת מייעצת לי לשאול נכונה ...
אני בכלל לא בטוחה אם כדאי לקדם קשר זה. זאת ההתלבטות הכי גדולה שלי- אם לעשות מהלך או לא.
אולי עדיף להשאיר את הדברים כפי שהם, בלי לקדם שום דבר. לאהוב אותו ולהעריץ אותו מרחוק, להיות מטופלת חמה וזהו.
חוץ מזה, אני לא חושבת שאני צריכה קלפים שיגידו לי איך לקדם משהו לעבר מערכת יחסים. אני חושבת שאני יודעת מה צריך לעשות אם אני ארצה לעשות את המהלך....

כל טוב...אחלי לי בהצלחה עם מה שלא אבחר- רק לא כאבי לב והתחבטויות קשות :(

רחליקה האחת

Member
מנהל

אני מכבדת את עמדתך אולם הרשי לי לומר שמטרת עצתי היתה לברר מהם

הכשרים ומה עלולים היו להיות הכשלים במהלך שכזה.

מטרה זו כוללת בתוכה גם את הרעיון של מניעת כאבי לב פוטנציאליים או לכל הפחות

להצביע עליהם.

מאחלת לך מכל ה
הצלחה בחיים בכלל ובמערכות יחסייך בפרט.

רחליקה

sheleg75

New member
תודה , אני אזרום איתך... :)

שאלתי :
מה עליי לעשות כדי לקדם את מערכת יחסיי עם X לעבר זוגיות בחודשיים הקרובים ?

תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - קוסם
עיצה - הצדק
ממה להמנע - חמש המטות
תוצאה - שני הגביעים

נראה לי שהמסר הוא שעלי לקבל החלטות מהר . "לחתוך" במובן של לא להמשיך לחיות בפנטזיות ודימיון,אלא ללכת על זה עד הסוף , להגיד לו מה אני רוצה ואם זה אפשרי או להמשיך הלאה...בלי לחשוב עליו יותר. מה דעתך?

רחליקה האחת

Member
מנהל
אהבתי

המצב הנוכחי מבטא הזדמנות ליצירה מחודשת אולם נמצא בעמדת קפאון

על רקע חששות מגוונים.

הקוסם מלמד שהשליטה העצמית היא אמנות ההונאה. כן, גם זו העצמית.

שליטה עצמית מתורגמת לא פעם כניסיון למנוע מרגשות מסויימים להתקיים,

ו/או לקבל ביטוי חיצוני או אפילו להגיע אל פני השטח של ההכרה.

לעיתים אדם אף חווה את השליטה העצמית כניסיון למנוע ממחשבות מסויימות להופיע בתודעתו,

אך גם במקרה זה מדובר ברגשות שמציפים איתם מחשבות מסויימות שמפעילות מחדש את הרגשות וחוזר חלילה.

למעשה, הקסם באוויר מסוגל להוליד סוג של אופטימיות.

אופטימיות המובילה למסקנה שכל בעיה טומנת בתוכה הזדמנות.

עצת הקלפים היא לעשות מה שראוי, נכון, הוגן וצודק. צדק הוא אמת בפעולה.

שליטה אמיתית היא היכולת להרפות מתשוקות, מחלומות ומתעתועי ראייה.

את זה ניתן להשיג באמצעות בניית תכנית פעולה מסודרת ולצעוד לעברה צעד אחר צעד.

היי כנה ביחס לעצמך וביחס לאחרים.

בתורת ה"ויקה " כל מה שאדם משגר חוזר אליו פי שלושה.

ביהדות העקרון הזה מבוטא ב: "שלח לחמך על פני המים" וגם ב "מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחיקוך".

זה נכון לגבי מעשים טובים מלאי סיוע כפי שזה נכון גם לגבי מעשים מזיקים מלאי פגיעה/פוגעניים ,

ואף לקללות בנוגע למחלות לזולת.

בבודהיזם הוא נקרא "חוק הקארמה" , חוק הסיבה והמסובב/חוק הסיבה והתוצאה.

הקלף יכול להזכיר לך להיות הוגנת והגונה עם הבריות , בהבטחה שנועם מעשייך ישוב אלייך.

הקלפים מייעצים לך להמנע מניסיון להיות ישירה מולו ו/או מול גורמים תחרותיים הרוחשים סביבך.

גם מאבקי כח או לחץ אינם ראויים ובוודאי לא ביטויי כעס/אכזבה.

מומלץ מאוד להמנע מנטייה להמעיט בערכך, בערכו או במכשולים/ בקשיים ולחשוב שההצלחה בטוחה.

חשוב, שתזכרי שהולכת שולל מביאה עימה נזק, והכוונה בעיקר היא שתוליכי חלילה את עצמך שולל!

רכילות מרושעת עלולה להסב לך נזק.

המספר 5 כאן מבטא אי יציבות, שמקצינה את האופי הדינמי של סדרת המטות ויוצרת מתח וחיכוכים.

לסיכום: קלף התוצאה מהווה כאן מעין סיכום לדברים לעניות דעתי.

הקלף מחדד, מאיר ומוסיף על הנאמר קודם לכן.

קלף שני הגביעים מצביע על הזדמנות לשיתופי פעולה הרמוניים לקראת ביסוס איחוד מקודש ואלוהי

כולל שיתוף פעולה רומנטי.

הקלף מזהיר מפני הולכת שולל- גם את העצמי, רכילות מרושעת, יצירת אנרגיה נקמנית ובעיקר מזהיר מפני התגשות

בין רעיונות לבין עקרונות מוסריים.

משהו ממני:

החיזור הוא ריקוד , דינאמיות בפעולה ובתגובה בין הפכים/ניגודים.

מכאן מתגלית בו זמנית הרמוניה בין כוחות – חיצוניים ופנימיים.

שיתוף פעולה, סימפטיה ואפשרות רומנטית פורחים מתוך האיחוד האוהב ומרפא.

שני הגביעים יכולים גם לייצג היבטים בתוכך המתיישבים ומביאים לך שלווה.

כדי לאהוב אחרים אדם חייב ללמוד לאהוב את עצמו באמת.

כדי להיות יעילה : נסי לברר עם עצמך האם הוא מפלרטט איתך כי הוא גבר, הנהנה מתשומת הלב שאת מעניקה לו

או באמת מעוניין בך כבת זוג.

כדי למצוא תשובה לשאלה - הרפי ממאמצי החיזור לפרק זמן ארוך דיו (חודש) ובעקיפין בררי מה הסטאטוס החברתי הנוכחי שלו בדיסקרטיות.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו

רחליקה

sheleg75

New member
תודה מקסימה...

איזו השקעה...

הכל כתוב כ"כ יפה. כל פסקה לכשעצמה מכילה המון חוכמה ופילוסופיה יפה , אבל אני לא תמיד מבינה איך זה מתקשר לדילמה שלי.
ואני לא בטוחה שאני לגמרי מתחברת לדברים...לא יודעת כבר מה לחשוב.
פתאום התחלתי לחשוב שאולי אני בכלל צריכה להחליף רופא, עצם העובדה שאני לא רואה בו רק רופא, אלא גם גבר מושך ומסקרן...זה משבש את שיקול הדעת שלי.
במקום להתמקד בטיפול אני מתמקדת בו....אני יודעת שהוא מקצוען אבל אני לא סומכת על עצמי....

פתאום נראה לי שהוא בכלל לא בענין שלי. שהוא רק נהנה לקבל תשומת לב מבחורה צעירה ונאה כמוני...ואני פשוט איבדתי את שיקול הדעת שלי....
אני מרגישה נורא. :( כשבא לי על מישהו אני מאבדת את האחיזה במציאות ושוקעת בפנטזיה...קשה לי להיות אובייקטיבית ואני לא סומכת על עצמי...

פתאום אני גם מרגישה שגם הוא לא בסדר בזה שהוא מתכתב בצורה שהוא מתכתב..
זה התחיל מזה שכתבתי לו כמה הוא ד"ר נפלא ומהמם בעיני ושאלתי אותו אם אני יכולה לקחת הפסקה מהטיפול...הוא אמר שאין בעיה שאקח הפסקה רק שהוא יתגעגע ואם יש לי מרשם לגעגועים...פתאום זה לא נראה לי כ"כ מקצועי...לא יודעת...אני נפלתי לפח...ואולי זה לא הוגן לשפוט אותו כשאני כותבת לו כמה הוא נפלא וחתיך, הוא עדיין גבר...

בקיצור חומר למחשבה...תחזיקי לי אצבעות...נשיקות....

sheleg75

New member
ואגב, באינטואיציה שלי...

הוא אדם טוב!
שיכור מגילויי ההערצה, אבל אדם מקסים. אני לא רוצה להזיק לו בשום צורה, וגם לא לעצמי , גם אם שנינו עשינו טעויות, ונפלנו קצת בפח...
האינטימיות הזאת בין מטפל ומטופל היא מקור לבעיות.
אני רק רוצה לעשות את הדבר הנכון לשנינו...ואני לא בטוחה שאני יודעת מה הוא...קשה לי לוותר עליו. גם כרופא וגם כסוג של חבר....
אבל הוא לא חבר שלי...אני צריכה לזכור את זה!!!

רחליקה האחת

Member
מנהל
אני לא

נוצריה אבל בהחלט מחזקת את ידייך.

הבנת היטב מה כוונת דבריי: תפסי מרחק . ואם רופא אחר יעיל- מה טוב!

לחיזור ולפלירטוטים יש אנרגיה מרוממת

המביאה עימה שלל פנטזיות.

תגידי, את מכירה בנאדם שעובד כמו רובוט רק מהראש?

כ ל בני האדם פועלים מהרגש ורק אחר כך מפעילים ת'שכל.

בני ישראל הגדילו לעשות ואפילו התחייבו לפני שחשבו: נעשה ונשמע...

את מיליארד אחוז בסדר. תאמיני לי.

פנטזיות כאלה תתפוגגנה כאשר "רחוק מהעין" יוביל ל"רחוק מהלב".

על כל מילה שכתבת - חתמתי.

נצרי לשונך ומקלדתך מפני הנ"ל .

אם הוא מאוהב וירצה בך - תאמיני לי שתראי זאת בהתנהגותו.

עכשיו, מותק, תכיני לעצמך דרינק (אני קפה, נס קפה ) ותחגגי את חירותך|!

לגבי לא הוגן שכתבת- הספר "אזורי המשגה שלך" מ ו מ ל ץ!

שבת נהדרת מתוקה

רחליקה

למעלה