דילמה אמיתית

דילמה אמיתית

בוקר טוב לכם חברי פורום נפלאים!

אני נשוי עם ילדים, אשה נאה, משפחה למופת, לא נתקל בקשיים מיוחדים בחיים בכלל ובזוגיות בפרט, מסתדר בזוגיו, וכמו כולם יוצאים לעבודה שולחים ילדים לבית ספר, חיים שגרתיים.

מה שקשה לי במערכת היחסים הוא הנטיה הבדסמית שלי, פשוט אוהב סאדו במערכת היחסים, שאשתי תצבוט אותי בחזה, תלקה אותי בשוט בישבן, ועוד ועוד. החיבה בתחום הזה היא גם להיפך (מתחלף)

רעייתי "ונילית" וחרף העובדה שאט אט ובהדרגה לימדתי אותה מה אני אוהב אני חש שהיא לא מתחברת לזה ועוד יותר מכך לא מסוגלת לזה, וגם אם לעתים נדירות היא כן תשתדל לספק אותי באחד מהמוטיבים הללו, אני ממש לא

נהנה כי אני מרגיש שזה מלאכותי אצלה.

ככלל, היא לא יכולה לשאת את המחשבה שאבי ילדיה, הבעל הנערץ, הסמכות בבית, יהיה קשור בקולר בתנוחת כלב, ילקק כפות רגליים, ויקבל מכות.

וכך משך שנים מוצא את עצמי עושה סקס "רגיל" וכמעט לא נהנה.
אני מרגיש שהשנים חולפות אינני ממצה את עצמי באחת ההנאות היותר דומיננטיות שיש ביקום, מסתובב רעב, חי בהסתרה, וכמה למימוש.

הדילמות שלי הם:

1. להתגרש! = לפרק משפחה לאמלל ילדים/הורים /והסובבים/, זו גם שאלה של הגינות וגם שאלה פרקטית עד כמה הסיכוי שאמצא פרטנרית לפרק ב' שתענה על הצרכים הללו ש מטבע הדברים יהיו קשיים אחרים.

2. לבגוד! - להתפרק אצל מלכות סאדו, גם סיפור יקר יחסית גם מימוש מלאכותי שפוגם בהנאה וגם תחושה פנימית נאחסית.

3. להציב לרעיה אולטימטום - כלומר לדרוש ממנה לעשות זאת כתנאי להמשך נישואין, גם מתבייש , גם לא הוגן, וגם לא יהנה ממלכה מלאכותית.

האם יש מישהי/מישהו דומה במצבי? ומה הייתם עושים/עושות/ בפועל במקומי?

gidionline80

New member
למצוא

איש אשת מקצוע רצינית וחכמה שתסייע לכם לקבל את הצרכים של כל אחד בהסכמה ובשקיפות. יעוץ מיני זוגי . אם לא הולך תספק לך מחוץ למערכת בקשר שליטה ללא תשלום שיספק אותך

וואלה בעיה רצינית!!!!!!

לצערי הרב אני מבין אותך מאוד כי גם אני נמצא באותו מצב ואני אבוד לגמרי ..אין לי מושג מה עושים בנידון....כי ללכת לשלם על זה ..יגרום לי ליותר רע..אני נראה טוב ומעולם לא שילמתי על סקס

A לוןA

New member
יש עוד אופציה

לוותר.
כשאתה נכנס לקשר זוגי, אתה לומד שיש דברים שאתה צריך לוותר עליהם. אתה מוותר על הזמן החופשי שלך לטובת המשפחה, מוותר על החלק הארי של המשכורת שלך לטובת כלכלה וחינוך וכו'.
גם בסקס- אם אישתך נורא נגד אנאלי ואתה נורא רוצה, אתה מוותר. מנסים כמה פעמים, יכול להיות שהיא תפרגן לך כך או אחרת, אבל זו אישתך. לטוב ולרע.

להציב לה אולטימטום זה לא פרקטי, לטעמי. מי רוצה שמישהו ישלוט בו תחת איומי אקדח?

לדעתי, אתה חייב לפתוח את זה איתה, ולנסות להגיע איתה להבנה שאתה צריך את הפורקן הספציפי הזה מחוץ לבית. אולי היא תגיב לזה יותר בחיוב ממה שאתה חושב. ובכל מקרה זה עדיף לנסות את זה קודם לפני שהולכים לבגוד או לרבנות.

A לוןA

New member
לא תמיד

ושווה ניסיון.
לפעמים כשמדכאים את היצר הוא נרדם, ומתעורר רק לעיתים רחוקות וברות שליטה.
נכון שזה ויתור גדול, אבל גם להתגרש זה ויתור גדול.

Dan_Kap_

Active member
דילמה קשה

זה לא קל להיות במקום הזה.

לכל בחירה שהצגת כאן ישנם מחירים לא קלים לתשלום.

אני מציע לך לנסות ולבדוק אפשרות שלא פירטת כאן - לנסות מחדש עם רעייתך.

כתבת כאן "ככלל, היא לא יכולה לשאת את המחשבה שאבי ילדיה, הבעל הנערץ, הסמכות בבית, יהיה קשור בקולר בתנוחת כלב, ילקק כפות רגליים, ויקבל מכות".

וכאן נראה לי המקום ששינוי בו יכול לפתור לך את הדילמה בפחות פגיעה באחרים.

כי נראה לי שיותר מכל דבר אחר, רעייתך לא יכולה לשאת דברים שקשורים לתדמיות של בדסמ, יורת מאשר למי ומה שאתה.

מה אתם יכולים לעשות?

נסה לחפש מטפל/ת זוגי, שמתייחס בצורה לא סטיגמטית לבדסמ ונסו לגשר ביחד על הפער הזה.

ייתכן שתצטרך לוותר על חלק מהפנטזיות, ייתכן שתוכלו שניכם לחפש מחדש במרחב של הפנטזיות של שניכם אחר מכנה משותף וייתכן שתוכלו למצוא משהו שיאפשר לכם ליהנות ביחד מאירוטיקה שבה שניכם תרגישו מסופקים.

זו דרך לא קלה ובטח לא מהירה - אך יש בה סיכוי לבנות משהו טוב יותר במחירים שיכאבו פחות לך ולמשפחה.

לא כ"כ פשוט ללכת לייעוץ זוגי

ליעוץ כזה הולכים בני זוג כשניהם חשים משבר ביחסי המין שלהם.

במקרה שלי לה אין בעיה היא מקבלת את שלה הבעיה היא אצלי.

אני כבר מנחש את התשובה שלה זה יהיהמשהו בסגנון "תגיד זה מה שעומד לך בראש? הילד הביא 70 בחשבון? הבת חייבת פלטה לשיניים, אין לי ביבי סיטר לחתונה שבוע הבא, האסלה בשירותים נוזלת כבר שבוע, ואתה עסוק עם הגיוונים בתנוחות הסקס שלך? אולי תגדל....

שתבין כי לחלוק שותפות חיים עם ונילית זה לא רק פערים בציפיות ההנאה מסקס, זה גם פער בהבנה של הצרכים, אנחנו נדמים להם כעדת סוטים עם הפרעה נפשית, כל דיבור על זה עושה אותי לא מכובד בעיניה.

אשה צריכה להעריץ את הגבר שלה כבעל הבמכות הקובעת, האיש שלוקח אחריות, שנותן גב, שמנווט את המשפחה, וכשהבעל מעלה דרישות כאלו, משהו משתבש באיזון שלה.

אני עוד זוכר בפעמים הראשונות שלאט לאט שיברתי את אזנה היא פחדה ממני חשבה שמשהו קרה לי.

קשים חיי הבדסמים

kate91

New member
מנסיון

כשאתה לא בקטע ומנסים לכפות לך לפעמים זה יכול לעורר תחושות קשות, אפילו גועל.
לא חשבת לדבר עם אשתך על העניין בטרם נישאתם? תראה דחפים מתגברים ופוחתים במהלך השנים, אבל איך מראש ויתרת על משהו שהוא כ"כ דומיננטי בחיים שלך? ואם זאת פנטזיה חדשה (קשה לי להאמין), באיזה זכות אתה רוצה לבוא לאישתך באולטימטום?

A לוןA

New member
כמו שכתבתי למעלה

השיפוטיות הזו לא ממש לעניין.
בין אם זה משהו שהתגלה לו עם הזמן (גברים מתעוררים בגיל 40 ומגלים שהם נמשכים לגברים. זה לא נראה לך מוזר?) או משהו שהוא חשב שיוכל בלעדיו (או יוכל להביא לכך את אישתו) וטעה- זה המצב כרגע. להטיף לו מוסר על למה לא קודם- נו, בסדר.
מה עכשיו?

כפוף

New member
אוי, חיימ'קה שלי

זו בכלל לא בעיה!
הרי באמת מחוץ לעולם הפנטזיה כמעט ואין זוגיות שכזו. פה ושם תמצא איזה בלוג שמתאר משהו דומה אבל ברובם הם מסקרים תקופה קצרה יחסית ואח"כ מתפוגגים. למה? אולי משום שהריגוש אבד, אולי משום שהסוף לא היה כל כך טוב.
נשים לא מחפשות בן זוג כזה. ברוב המקרים הם נקלעו למערכת יחסים כזו שלא מבחירתן אלא מתוך ברירת מחדל. הסיכוי למצוא בת זוג כזו הוא באופן מעשי אפס. לו היית פנוי הייתי אומר לך קדימה סע, נסה את מזלך וכי מה יש לך להפסיד?
אבל לפרק משפחה? לאמלל את כל יקיריך? לחרב את כל העולם שבנית? לשלם כל כך הרבה תמורת כלום? – שטות מוחלטת.
אז חיימ'קה ידידי, קח את עצמך בידיים (תרתה משמע) ותמשיך בחייך הלא מושלמים כי באמת אין מושלמים ועל כל כל אחד רובץ איזה נטל שעליו לשאת לאורך הדרך.

רגע רגע

ומה עם כל הנשים שנמצאות כאן ובאתרים אחרים? כולם וניליות שנקלעו לפה באקראי?

נכון שאנחנו אחוז קטן באוכלוסיה אבל בכל זאת.

כפוף

New member
טעות במדגם

כאן הרוב נשלטות וגם שם יש מעט מאוד יחסית, רובן לא בזוגיות בדס"מית (לפחות לא כזו שאתה חולם עליה).
סתם לצורך הדיון כמה זוגות פמדומיים שהכירו באתר כלשהו נשארו יחד לאורך שנים או נישאו ? האינדיקציות הנראות לעין שואפות לאפס.
נשים לא באמת מעוניינות בקשר כזה כפי שהוא בא לידי ביטוי בפנטזיה הגברית הפורנוגרפית.
אנחנו אחוז, הן לא עוברות את אחוז החסימה

Dan_Kap_

Active member
הכללות גורפות

אני חושב שההבדל שאתה צופה בו נובע מדפוסי החיפוש, לא יותר.

אני מכיר כ מ ה זוגות שהאישה היא השולטת, והם ביחד הרבה יותר זמן ממה שאתה יכול לחשוב עליו.

כפוף

New member
אתה מטפח אשליה

אם יש לך נתונים אחרים שסותרים את מה שנראה לי אודה לך אם תאיר את עיני:
כמה זוגות כאלה אתה מכיר ?
אני בטוח שאתה יכול לספור אותם על כף יד אחת, שתיים גג. מתוך כמה זוגות נשואים יש בארץ? מיליון?
כמה מהם הכירו באתר כזה ? ( לא כאלה שהיו כבר זוגות וניליים ועשו "הסבה" )

A לוןA

New member
מההיכרות שלי

אני יכול לספור לך הרבה יותר מחמישה או עשרה זוגות כאלו שחיים חיי נישואין (או זוגיות ארוכת שנים ללא נישואין) מאושרים ובדסמיים להפליא. וכל אחד גורם לזה לעבוד בדרך שלו- כולל כאלו שהכירו מתוך הקהילה. (וקח בחשבון שאני לא מכיר אפילו מאית מהקהילה, כן?)

זה באמת לא מחזה נפוץ מאוד, ורוב קשרי השליטה מסיבות כאלו ואחרות ממצים את עצמם די מהר- אבל זה לא אומר שאין גם כאלו שכן מצליחים לגרום לזה לעבוד.

בפרפרזה על הפתיח המפורסם-
"כל הזוגות הוניליים דומים זה לזה. כל זוגיות בדסמית היא בדסמית בדרכה שלה."

כפוף

New member
מעניין ששניכם נמנעים מלנקוב במספרים

קפדן אמר "כמה" אתה אומר יותר מ 10 . עכשיו אני אצרף גם את אצבעות הרגליים אז תגידו יותר מ 20 ?

בכל מקרה אני מניח ששינוי בסדר גודל לא יהיה כאן והסיכוי עדיין נותר כל כך אפסי שבפני עצמו אינו מצדיק גירושין של גבר נשוי עם ילדים לטובת ניסיון לבנות פרק ב' פמדומי.

A לוןA

New member
בלי קשר

שאלת כמה אני מכיר והבאת את 10 כמספר ייחוס, ולזה התייחסתי.

ברור לך שאף אחד שאינו חוקר מדעי לא ישב ויעשה לך חישוב כמה אנשים הוא מכיר, מתוכם כמה זוגות יש, מתוכם כמה בדסמיים יש וכו'.
ולצערנו אני לא מכיר מחקר כזה, וגם אתה לא.
אתה מדבר על תחושת הבטן שלך שאומרת שהסיכוי הוא אפסי ולכן לא קיים.
תחושת הבטן (וההיכרות) שלי אומרת שזה קשה- אבל אפשרי לחלוטין.

אם הקושי מפחיד אותך- וותר על החלום. אבל ככה זה עם כל חלום, לא?

ובלי קשר (2)- לטעמי פגיעה בילדים רק כי אתה לא מסופק (שים לב- לא סובל, אלא "רק" לא מסופק) היא בלתי נסלחת.

כפוף

New member
מה כל כך מסובך

להגיד "אני מכיר כתריסר זוגות פמדומיים" ? הרי אף אחד לא יסקול אותך אם יתברר שבעצם אתה מכיר 13 כאלה.
ובלי קשר אני הייתי אומר "קשה אבל אפשרי" על מטרה שמרבית התנאים להשגתה נמצאים בתחום יכולתי. אמנם לשם כך נדרשים מאמץ גדול, הקרבה, כוח רצון, נכונות לסבול וכו' אבל ההסתברות להצלחה הנה סבירה. כאן למרות כל השקעה שישקיע המשקיע ההסתברות תישאר אפסית. לכן אני חושב שזו אופציה לגבר פנוי שלא ישלם מחיר כבד על ניסיון להכיר אישה דומיננטית, גם אם לא יעלה הדבר בידו.

המספרים לא חשובים באמת

הקושי האמיתי נעוץ בעובדה כי בקושי זוג ונילי מוצא התאמה של תכונות, משיכה הדדית, רצון לחלוק קורת גג אחת, הקמת משפחה, ראו את כמות הרווקים/ות/ בת"א, נוסיף לזה את הנתון כי גם כשסוף סוף נמצאת הזוגיות המאושרת, סטיטסטית אצל אחד משלוש היא תתפוגג עד לרמה של פרידה, וגם אצל השניים האחרים המצב לא תמיד יזהיר.

עכשו, כאשר מדובר על בחור/ה בדסמי , מעבר להתאמה מינית הוא /היא /גם זקוקים להתאמה מנטלית כמו כל מה שוניל מחפש, (שתהיה יפה, מקצוע, אקדמאית, שתזרום ועוד ועוד) הרי לא משתגלים כל העת, יש גם חיים/עבודה/ילדים/ כסף/ סיפוק/ וכאן כבר הגענו לנתון שלך שאפשר לספור אותם על כף יד אחת.
ובמלים פשוטות - כאשר אני פוגש חתיכה בלונדינית שבא לי עליה, יש במקרה הטוב 5% שהיא תהיה אשתי. שהיא בדיוק תהיה גם שפחה/מלכה/ אין אפילו פרומיל..

למעלה