דילמה אישית

אלדד26

New member
דעתי

בוקר טוב, הבעיה שאת העלית לא קשורה להיותך מנהלת הפורום. הבעיה שלך נוגעת לכל אחד וכל אחת שכותבים פה. את מבינה, אם אני הייתי מתלבט מעל דפי הפורום בנוגע לבעיה מסוימת שיש לי עם מישהי שכותבת גם היא כאן, מן הסתם היא הייתה רואה, ומבינה, ואני לא יודע מה יכלו להיות ההשפעות. אני אישית לא חושב שהייתי מעלה בעיה כזו - ביני לבין גולשת - לפורום. זה בעייתי יותר מדי. אבל אין לזה שום קשר whatsoever להיותך מנהלת הפורום. לא לדעתי, בכל אופן. לא כל ההודעות שלך נוגעות לניהול הפורום, הרי. את מביעה את דעתך מעל דפי הפורום בנוגע לכל מיני בעיות, בצורה אובייקטיבית ושמייצגת אותך כליאן ולא אותך כמנהלת הפורום, הרי... אז אני לא חושב שצריכה להיות פה איזושהי בעיה.

dianah

New member
כנ"ל ../images/Emo13.gif

ליאן, מנהלת פורום היא הרי בסופו של דבר כמו כל אחד אחר כאן, ואם לא היו לך בעיות ודיעות בתחום של בינה לבינו, כמו לכולו, אז לא היית יכולה גם להגיב כאן להודעות/בעיות של אחרים... אז אם יש לך התלבטות/שאלה/מחשבה או מה שזה לא יהיה, את לא סומכת עלינו שנוכל לעוץ לך עצה נבונה ולפתח עליך שרשור שלם
כמו שאנחנו עושים על כל אחד אחר כאן כמעט....
כמובן, שאם אותו "בינו" הוא משתתף פעיל או אפילו סמוי בפורום, זה הופך בעייתי מעט, אבל משרשורים שונים שקראתי כאן, יש דרך להסוות גם דבר כזה, ולשאול שאלה באופן כללי יותר... ושיהיה לך רק טוב

אלדד26

New member
אני דווקא חושב ש

מאוד קשה להסוות שאלה שנשאלת לגבי מישהו שקורא את הפורום. כשיש לך קשר עם מישהו מהפורום, הוא אוטומטית יסתכל על כל שאלה שלך כאילו הייתה עליו, גם אם באמת לא התכוונת אליו בכלל. זה עלול ליצור חוסר הבנה. לו הייתי במצב של קשר עם מישהי מהפורום, והייתי רוצה לשאול שאלה שלא קשורה אליה, הייתי מבהיר לה את זה עוד לפני שהייתי שואל, כדי לחסוך כל חוסר הבנה שיכול להתפתח.

yupy9

New member
יש לי פיתרון מתחכם... ../images/Emo8.gif

תבקשי ממישהי/וא ממשתתפי הפורום שאת ביחסים טובים איתו- להעלות את ה"סוגיה" על שמו- הוא! (אם אכן זה משהו ממש לחוץ וחשוב ואת מרגישה צורך עז לשמוע דוקא את *דעותינו* בנושא...) איזה פתח לצרות זה הא??? אבל תודו שזה מחוכם...

אלדד26

New member
לא, זה דווקא רעיון מצוין לדעתי.

זו האנונימיות האולטימטיבית. יפה, א.

למעלה