דילמה אישית

ליאן.

New member
דילמה אישית

מה עושה מנהלת פורום בינו לבינה שגם לה יש קונפליקטים אישיים של בינה לבינו כאחד הגולש ? לכתוב כאן בכינוי הרגיל יכול לגרום לבעייתיות מסוימת, שכן ´בינו´ או אחרים עלולים לקרוא את הדברים והתייעצות אישית ואנונימית - זו לא תהיה.. לשנות כינוי - לא תודה. יש לי בעיה מוסרית עם התחזויות למיניהן וכינויים הזויים.. יש מספיק מטרידנים העושים זאת ואני לא אקח מהם דוגמא. לכתוב בפורטל אחר - ניסיתי, אבל לא ממש מתחברת לפורטלים אחרים... זו האופציה היחידה שלי ?

בשיא הרצינות

אני חושב שהאנשים פה מסוגלים להתעלות מעל המנהלתיות ולהתייחס אלייך כשווה בין שווים ברגע שזה נדרש. מגיע לכולם פה הקרדיט על כך שהם ייתנו את מלוא תשומת הלב ויעשו את ההפרדה הנדרשת. אני חושב שאת יכולה בשקט להתמודד כמו כולם למרות הכחול. אגב, זאת הסיבה להאצלת הסמכויות לאחרונה ?
מה שלדעתי את כן יכולה לעשות זה להיכנס תחת הכינוי "ליאן אישי" או משהו כזה - שברור שזאת לא התחזות אלא רק על מנת לקבל את היחס השווה.
+

voguemaster

New member
לטוב ולרע

לדעתי את חלק מאיתנו ואני חושב שכולם יישמחו לעזור לך בכל דרך אפשרית (כן, כן, כולל אותי..) לכן אני בעד לכתוב כאן. דעתי בלבד. רק לא הבנתי לחלוטין. את חוששת שיש סיכוי שמושא הקונפליקט יקרא את מה שתכתבי ? אלי

הסנדלר הולך יחף?

אם תחליטי כן להתיעץ עם הפורום, שאגב, נראה שמאוד אוהב אותך, יכבד לדעתי.

לילה טוב ילדים...

ליאן, אני אתעדכן בבוקר, חיזקי ואימצי עד אז... תהיו ילדים טובים...

אבל זה יהיה ממש שקוף

ונראה לי שזה ההיפך ממה שהיא רוצה ... קצת קשה אבל אני בטוח שהיא יכולה להעלות את הבעיה באופן כללי כך שלא ישתמע משהו מסגיר מדבריה ...

טוב אז

אני חושב שאת והטמבל מחוץ לתמונה
, לדעתי זה משהו בעקבות הקומזיץ האחרון שהיה ... אז כל מי שלא היה שירים את ידו
אז את מי זה משאיר לנו ? אלי ? רוצה לספר לנו משהו ???

מה לבד ? אני כבר לא נחשב ???

תעלי נושא מעניין ... את אפילו לא הייחסת למה שכתבתי פה בשרשור אחר. נעלבתי
ממש ניסיתי להיות מצחיק

voguemaster

New member
מה ?

מה כבר עשיתי ? לא חושב שאני ´בינו´, למעשה אני די מפקפק בכך.. אלי

למעלה