דילמההההה

../images/Emo88.gif אין לי מה להוסיף מלבד הנרשם

ומבלד זה שאתה פשוט מתוק

קרה לי מקרה ממש דומה האמת..

שמע, אתה מדבר עם הבן אדם, זורם איתו, שואל אותו מאיפה הוא, מה הוא עושה, [איפה עובד וכו..} כמובן שנזהר לא להגיע לרמה של חקירה אלא לשאול בנימה ידידותית וחברית את הדברים, ובסוף, אחרי שאתה יודע איפה הוא גר מה הוא עושה וכו, אתה מוצא נושא משותף, למשל, אם הוא אוהד כדורגל, אתה אומר לו ,וואללה אני רוצה כבר אלף שנה ללכת למשחק יש מצב אני בא איתך למשחק??" או "גם אני חיפשתי נעליים כאלה כבר שנההה תביא תמספר שלך וקח את שלי אם אתה מוצא כאלה תעשה טלפון!" אם נגיד הוא לא מתקשר אז אתה מתחיל להיות בקשר כזה בקטנה, "נו מה אומר אחי מצאת משו?" הדבר קרה לי כמה פעמים תהיה תחמן אל תפחדד מצד שני כמובן שתמיד תנסה לרמוז איכשהו ולהבחין בתגובות כדי לדעת פחות או יותר מהו הכיוון שלו.. גוד לאק האני ותדעכן ואם ת'ה צריך עוד עצה שוט מאןן

לה.. וואללה בדברים האלה אני לא הכי

פעלתן ובכל זאת בג'אקזי הכרתי כמה אנשים כידוע חח

שעטנז

New member
../images/Emo45.gif בסוף הוא מצא ת'נעליים?! חחחחח

חחחח הרגת אותי עם הנעליים האובדות.

שאתם בג`קוזי תגיד לו

לעצום עיניים ושהוא יעצום תדביק לו נשיקה בפה.אם תימצא את עצמך נחנק מתחת למים או שיהיה לך פנס אז הוא כניראה לא הומו.אבל לפחות תדע שהוא מתאים ל669,שזה גם משהוא .סתם תאמת אין לי מושג,אולי תפתח איתו שיחה בהתחלה על כושר אחר כך שאל אותו אם יש או הייתה לו חברה,איך הוא מיסתדר בארץ אולי תגיד לו שאתה מכיר מקומות ואתה יכול להראות לו .

שעטנז

New member
חחח רק סטרייטים מתאימים ל-669?!

SMH...
אממממ, עזוב את הקטע שהוא התקרב אליך בג'קוזי - מן הסתם אתם לא תשבו רחוק ותצעקו אחד לשני - זה עוד בסדר... הקטע שהוא חזר מהמקלחות ובא לג'קוזי... אחרי המקלחות לא הולכים הבייתה?! נראה לי שעליתי פה על משהו... חחחחח אחרי מי את עוקבת, למי את עורבתתתת?!? [בת הים הקטנה] חחחחח שחף הזה קורע אותי!

TheRainMaker

New member
../images/Emo6.gif שחף

"אריאלללללללללללל אריאלללללללללללללל אריאללללללללללללללללללל... הו, הגעת מהר!" או משו כזה

שעטנז

New member
בת היםםםםםם, אל תעלי על שרטון!

אריאל - מה שלומך קטנהההה?! או, הגעת מהר! חחחחח לשבש?! הבנתי!!! חחחח גאוני

חח....

בעע...כמה זמן לא ראיתי בת הים הקטנה , אני ישאל את אחי הקטן אם יש את זה בא לי לראות וגם מלך האריות לא ראיתי שנים חח....

starfield

New member
אבל אבא אני או-הבת אותו ../images/Emo19.gif

חחחחחח איך אני זוכר ת'חתימה שלך "מההה... לא אריאל... יצאת מדעתך?! הוא בן אנוש את בתולת ים !
"

cityboy2

New member
חחח... תקשיב :)

דבר ראשון מה אתה מסיים את ההודעה באיומים
סתם...חחחח אני צוחק
בטוח יש שם מישהו שמכיר אותו אולי תשאל ידידות שלו אם אתה מכיר או מישהו שמכיר אותו במכון (ותמיד יש כאלה) בקיצור נראה לי שאם אתה מספיק אמיץ כדי ללכת על זה ( אני לא מספיק כנראה) אז תנסה לא יודע מה כבר יכול לקרות .... בהצלחה

eliormagick

New member
רק בגלל מה שכתבת בסוף

הלוואי והוא יהיה סטרייט!!!... בעצם לא... הלוואי והוא יהיה הומו ויהיה לו חבר!

starfield

New member
עוד שניה תגיד...

"הלוואי והוא יהיה מוח מדבר שישאב אותך למימד X של צבי הנינג'ה! !!" מה נסגר איתך חחחחחחחחח תגיד לי
עד מתי????? נמשיך לברוח, אל משחקים של כוח (
)

starfield

New member
צואה קדושה

לא ציפיתי לכ"כ הררבה תגובות! בכל מקרה כן אני יקח את כל מה שאמרתם ונראה ונקווה ושיצליח, מקסימום הפרוזק פה אצלי במקרה של אכזבה

למעלה