דיללות

ozone

New member
דיללות

היי , לפני כשנה חזרתי מטיול ארוך בדרא"מ. נכון להיום,ככל שאני מתקרב לסיום שנת הלימודים,אני משתוקק לצאת לטיול נוסף. הדילמה היא לאן אני יוצא עם זמן קצוב למדי של 2-2.5 חודשים. באופן טבעי,השאיפה שלי היא לחזור לאמריקה הלטינית (הפעם - מרכז אמריקה). הבעיה היא שהכרטיס טיסה יקר למדי. למזרח אני לא כ"כ רוצה לצאת כרגע,מכיוון שחזרה אחרי חודשיים משם,תהיה עם תחושה מתסכלת של חוסר מיצוי. כך ששוב חזרתי ליעד המקורי - השאלה שלי היא אם יש איזה מקום שניתן להשיג טיסה ל-90 יום בפחות מ-1000? ובכלל,אם יש למישהו המלצות לכיוון אחר ומעניין עם מחיר כרטיס זול,אני אשמח לשמוע. תודה. עוז

sela v

New member
טיסות ועוד

לא יודע לגבי טיסות למרכז אמריקה, אבל אני זוכר מלפני שנה שיש טיסות לעד 90 יום עם איבריה בפחות מ-1000 דולר. עוד יעד אפשרי (אהוב עלי במיוחד) הוא מזרח אפריקה, חודשיים יהיו זמן אידיאלי לאוגנדה למשל או אולי אתיופיה. אפשר גם לטייל שתי ארצות בחודשיים, וכרטיס טיסה הוא בסביבות ה-650 דולר עם אלעל לניירובי (אני מקווה שהם עדיין לא ביטלו את יעד זה) או עם החברה האתיופית.

natyh

New member
אפריקה

קניה סיישל מדגסקר פזילה לאתיופיה אוגנדה טנזניה , שמורת הגורילות בקיגלי , השמיים הם הגבול או מסע אופניים,\ אופנועים \גיפים מחק את המיותר במרכז אמריקה: מקסיקו גווטמלה בליז ,הונדורס , סן סלבדור קוסטה ריקה השמיים שוב הגבול . נתי

ashmash

New member
אפריקה

למשל דרום אפריקה... אפשר כמובן לעבור לגור שם, אבל גם חודשיים בסדר...

ikd

New member
flights

You can get flight to Mexico for less than 1000USD, at about 980$ :D I am not sure about the prices in the seasons that you plan to go, but - better check it, sometimes there are surprises. if you are not too locked about central america (which I warmly recommand of - btw, currently living here), I have once saw flights of El-Al to Brazil for about 700USD. If you will need any recomandations for places to go in Mexico - I will gladly volunteer info. and for another part of the world, maybe for a shorter time - you can go to Greece and Crete in specific (very nice place, it was my last trip and enjoied it very much - relaxing and trekking, it will surprise you). prior of going to Crete I also checked Turkey as a possibiliy - and it is cheeper than Crete , and you can spend 2 months without even feel it. Enjoy !

למעלה