דיליי בעדכון datagrid?

Zeliran

New member
דיליי בעדכון datagrid?

יש לי פונקציה שמוחקת את השורה שנבחרה ב datagrid, לאחר שהשורה נמחקה נעשה dataBind אבל כאשר אני מריץ את הפונקציה, אז השורה באמת נמחקת, אבל אני צריך לבחור שורה אחרת ב DataGrid כדי שהוא יתעדכן והשורה שהוסרה באמת תרד מה dataGrid ניסיתי לשים בפונקציה את השורה:
DataGrid.SelectedIndex = -1;​
אבל מה שקורה זה שבאמת לא נבחרת שום שורה, אבל השורה שהסרתי ממסד הנתונים עדיין קיימת ב dataGrid, ואני צריך ללחוץ על שורה אחרת כדי שהשורה שהסרתי תוסר מה datagrid..

Zeliran

New member
Disable Validators

יש לי פקד Validator בדף, וכפתור לחזרה אחורה, כאשר שלוחצים על כפתור החזרה אני לא רוצה שפקד ה Validator יפעל בגלל שהוא לא נותן לכפתור להגיע לקוד של החזרה אחורה... איך אני יכול ל"כבות" את פעולת כאשר אני לוחץ על הכפתור הזה?

Zeliran

New member
אז בדיוק.. ש..

אני לא יכול לשים את זה בקוד של הארוע של הלחיצה על הכפתור.. כי בעצם הוא בכלל לא מגיע אליו ואם הפקדים האלו הם disabled עוד כשהדף נטען, אז כשאני צריך להשתמש בהם, נגיד בלחיצה של כפתור אחר.. אז אם אני הופך אותם ל enabled אז הם לא עובדים בזמן של הלחיצה..

yuval k

New member
אה, אתה מדבר על ביטול בצד הלקוח

קרא לפונקציה ValidatorEnable:
ValidatorEnable(document.getElementById("myValidator"), false);​

icaesar

New member
תבנה פונקציה

שפשוט מאתחלת את ה Datagrid בטבלה החדשה. לדוגמא תקרא Updategrid ובה יפתח connection ותרוץ שאילתת select פשוטה, תבדוק גם את הערך של ה visible שאינו ישתנה ב page load. זוני שיטה מאוד פופולרית ובלעדיה הרבה דברים מסתדרים ולא רק במחיקה.

Zeliran

New member
../images/Emo3.gif האמתי...

עדיין לא ניסיתי את זה, אבל נראה לי כל כך הגיוני שזה יעבוד.. (מאין.. "איך אני לא חשבתי על זה?")

למעלה