דילוג על מחזור או..

דילוג על מחזור או..

שלום שלום חדשה בפורום אך חייבת לציין שכבר קראתי והשכלתי לא מעט, כל הכבוד :) שאלה לי אם יורשה ידוע לי שאפשר "לדלג" על מחזור אם אני ממשיכה ישר בסיום חפיסת הגלולות לקחת את הבאה רציתי לשאול איך בדיוק העסק עובד.. המחזור פשוט "ממתין בתוך הגוף שלי?" כי הרעיון הזה קצת מרתיע אותי ונשמע לי לא הגייני במיוחד כיוון שאני מתכננת טיול אני לא יכולה לתת לו להפריע ולמי שניסתה.. יש תופעות לוואי? זה מפריע לסקס? מקווה שמישהי תוכל לענות תודה מראש נורה

ToryMaster

New member
זה בערך מה שקורה

בערך, כי אני אל יודעת בדיוק. גם לי זה נשמע לא הגייני במיוחד, וזה גם נשמע כמו יחס לא מנומס במיוחד כלפי הגוף שלי. חברות שעשו את זה העבירו לי מידע מגוון, חלק לא הרגישו את זה בכלל, וחלק סבלו מכאבים ודימום קל, כמו דימום תוך ווסתי. אם תשאלי אותי? אני ממש נגד לעשות את זה, אבל זה תלוי מאוד בך ובסוג הטיול שמדובר בו.

שגיתא

New member
הי נורה ../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

לא ברור לי למה את מתייחסת למחזור כהפרעה
לוקחים תכשירים היגיינים ובזה מסתיים הסיפור
אפשר לחשוב כמה ימים זה כבר נמשך, ולכי תדעי
איזה השלכות יהיו לזה בעתיד, גם אם לאחרות לא קרה זה לא אומר שלך לא יקרה, והרי בכל מקום שלא תהיי ישנן נשים
שלהן יש מחזור והן בסדר, אז לא ברור
שגיתא

תודה על התגובות

אני חייבת לדלג.. המקום שאהיה בו לא ידידותי כל כך לבחורה במחזור אבל תודה על כל התשובות (אם הדילוג מונע גם כאבי מחזור ומצבי רוח אני המאושרת שבאדם:)

ToryMaster

New member
יכול למנוע

אבל יכול מאוד גם שלא, קיצר, אל תסמכי על זה, קחי משככי כאבים איתך. אגב, אפשר לשאול לאן את נוסעת?

the evil 1

New member
את יכולה לדלג יופי ולא יקרא כלום!

כבר לפחות שני גניקולוגים אמרו לי שזה בסדר גמור לדלג על מחזור, תפקיד הגלולה זה "לחקות" הריון, כשאת לוקחת גלולות הגוף שלך חושב שהוא בהריון ולכן לא משחרר ביצית ואת לא יכולה להיכנס להריון, שהרי בהריון אי אפשר להיכנס להריון, אין שום בעייה לדחות את המחזור אבל ... וזה אבל גדול, יתכן ויהיו לך דימומים קטנים וליכלוחים מה שקורא בערך שבועיים לתוך החפיסה השנייה (טליו בסוג הגלולות). לסיכום, לדעתי ומניסיוני קחי עוד גלולות מהחפיסה השנייה, מייד כשהראשונה ניגמרת, בסוף הטיול תעשי הפסקה של 7 ימים ואחרי זה תעברי לחפיסה חדשה תיזרקי את שאריות הגלולות. חוץ מיזה את תמיד יכולה לישאול אחיות במוקד בקופה שלך בטלפון, או להיתייאץ עם הרופא שלך בטלפון.

ToryMaster

New member
לא ממציאים הפסקות |אזהרה|

או שעושים הפסקה נורמלית כמו שצריך, או שלוקחים שתי חפיסות מלאות ברצף, לא עושים הפסקות מתי ואיך רוצים.

the evil 1

New member
זה לא נכון !!!

על סמך מה את אומרת את זה? אני שאלתי רופאים

ToryMaster

New member
גם אני שאלתי רופאים

אאל"ט זה אפילו כתוב בעלון [שאין לי בהישג יד].

ToryMaster

New member
שמעתי על זה כמה וכמה פעמים

את לוקחת גלולות? אם כן, יש לך את העלון? זה צריך להיות כתוב בו.

איזו הענות :)

אני נוסעת לטיול אופניים ביערות הולנד ( אני גרה שם כרגע) האיזור לא מאורגן מבחינת שירותים מסודרים ומקלחות מלבד זאת.. הרי הסיבה האמיתית היא שאני נוסעת עם חבר שלי ומלבד נסיעה על אופניים תכננתי לעצמי עוד פעיליות ש.. מחזור עלול לשבש

the evil 1

New member
אני לוקחת גלולות 7 שנים OK

אני יודעת טוב מעוד מה מותר ומה אסור, דבר כזה לא כתוב באלון.

the evil 1

New member
אני לוקחת גלולות 7 שנים רצוף

את תועה ומתעה אחרים, מה שאת אומרת לא נכון ולא הגיוני.

ToryMaster

New member
בדקת? עכשיו?

מה שאני אומרת יותר הגיוני מכל דבר אחר, לדלג על וסת זה הגיוני, אבל ליצור לעצמך וסת ולשחק עם הגוף עדו יותר? בעיני זה מגוחך. אני לא מטעה אף אחד, אני אומרת מה שקראתי בעלון של הגלולות שלי [לא זוכרת כבר באיזה סוג זה היה וכאמור, אין לי עכשיו כי אני לא לוקחת] ואת מה שהרופאה שלי ועוד רופאים רבים אחרים אמרו לי.

PainterJane

New member
אני גם מכירה

שאפשר להמשיך את הגלולות "רק עוד קצת" ולא חפיסה שלמה. אבל באמת כבר המון זמן לא עשיתי את זה. תמיד היה נראה לי שלדחות בכמה ימים זה פחות נורא מלדחות בשלושה שבועות. אבל אין מאחורי שום סימוכין רפואי..

the evil 1

New member
לתקופת הזמן אין משמעות

כמו שאמרתי כודם הגלולות גם ככה מטעות את הגוף שלך אם את משנה ומזיזה מחזורים זה לא משנה, הרופא בטח אמר לך את זה כדי שלא תיתבלבלי בסבבים. אצל כמה רופאים בידיוק ניבדקת? כמה הספקת? את הרי בסך הכל בת 18, כמה פעמים יצא לך לפספס גלולה? כמה פעמים היית צריכה לשנות את המחזור שלך בהתאם ליציאות בצבא? או לימנוע מחזור כשאת בטירונות ? תאמיני לי שלי יצא לעשות את זה המון ואני יודעת ומכירה מניסיון!

ToryMaster

New member
o_O

את שוב חוזרת לעניין הגיל שלי? לא יצא לי לעשות את זה, כי בעיני לקחת את הגלולות כסדרן זה מספיק "רע", אני לא מתכננת להתעלל בגוף שלי יותר. כמה פעמים יצא לי לברר את העניין ולשקול? המון, זה חלק מהתפקיד כמנהלת פורום סקס לנוער, לברר ולדעת את הדברים האלו. ויצא לי לפספס גלולה דווקא לא מעט פעמים, לא שברור לי מה הקשר כאן. כמות הפעמים שיצא לך לעשות את זה היא ל פקטור לכלום, יכול להיות שעשית משהו מאה פעמים - והוא עדיין יהיה מוטעה. אגב, את מתכננת לענות לי על עניין העלון, או שאני אוותר על זה מראש?

Zoharrr

New member
אולי את לא מודעת בגלל השנים הרבות!

בגלולות החדשות שיצאו בשנים האחרונות כתוב שניתן להמשיך לקחת אותן ברצף עד 3 חבילות! כל רופא יגיד לך את זה! ואסור להפסיק סתם ולהמשיך סתם!

למעלה