דילה...

דילה...

אבו ג`אבריה, בעל החומוסייה "חומוס ג`אבריה" רוצה שיאיר לואלר ישתתף בפרסומת החדשה שלו. הפרסומת תציג את יאיר לואלר כשהוא מנגב חומוס בשקט בכפר ומספר שזה החומוס שהוא אהב מאז שהיה ילד קטן. לאשר לו להשתתף? כן או לא?

אתה אומר את זה כי...

אתה רוצה שאני אפסיד או כי זה כדאי?
היה לך את זה כבר?

גם לי לא היו!

ותפוז כל הזמן מתלבשים על החתול בלהקה שלי! בילי החתול האפל מלהקת Evil נלקח לחקירה וזאת לאחר שמקור סודי הלשין למשטרה כי הוא מחזיק עובדים לא חוקיים שעוסקים בשיפוץ דירתו החדשה ברמת אביב. צמד העובדים נעצר ויגורש מהארץ בימים הקרובים. שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, אנרגיה,

אם כבר דילמות..

קיבלתי תקרית: כעת כבר ניתן לחשוף כי שרי בר הנשואה הטריה מלהקת JewelryBox, נתפסה כשהיא הולכת יד ביד על חוף הים של אילת, עם גבר זר כשאת חלק בגד הים העליון הם השאירו הרחק מאחור. " שרי בר איך המים באילת?" שרי בר סוגרת את הטלפון. שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, כסף, אנרגיה, גיבוש, מה יש לגיטריסטית שלי ממים וחלקים עליונים של בגדי ים???

SQ2

New member
עוד דילמה

חברי הלהקה שלך מוזמנים לשלל אירועי יח"צ (חברות ביגוד והלבשה/הנעלה / שעונים/ תכשיטים/ספא/מסעדות וכו`...). אירועים אלה מסוקרים בתקשורת ובפרט במדורי הרכילות. האם תמליץ להם להגיע לאירועים אלה? בבקשה תענו רק מי שזה יצא לו פעם

groovit

New member
אני סימנתי כן..

זה מוביל לפרסום מה שמוביל למעריצים... תמיד תזכרי שאין כזה דבר פרסום רע.. חה חההה

איזו תקרית משעשעת^^

נעם פטמן הסתובב הבוקר בעיר כשלפתע ראה דוכן קטן של בחור רעשני הקורא לאנשים למצוא את קלף המלכה החמקמק. נעם פטמן החליט לסכן את עצמו, שם 100 ונתן ניחוש. חבל שהוא לא ידע שזו אחיזת עיניים ושבמשחק כזה, באמת שאי אפשר לזכות בכלום.

למעלה