דילד שישי :)

ביניב

New member
דילד שישי :)

אני בן 16 ואני בקטע של חלומות צלולים בערך מגיל 12, בין השנים שהייתי בן 12 עד לגיל 15 בערך (סוף 14) היו לי שלושה דילדים, ששניים מהם היו ברמה נמוכה ביותר, ואחד הייה ברמה ממש גבוהה:) (הראשון שלי). באוגוסט האחרון היו לי משום מה שני דילדים בהפרש של שבועיים (על אחד כתבתי פה כבר) ולפני כמה ימים עוד דילד :) עכשיו הסיבה שאני לא מתמיד וכותב יומן חלומות וכאלה זה בגלל שאני קם בבוקר לבית ספר אין לי זמן לכלום וברגע שמעירים אותי אני ישר קם כי אין לי ממש זמן להעביר את החלום בראש. אני יודע על מגוון השיטות אבל לא השתמשתי באף אחת מהן לאחרונה. מה כן היה שבסוף שנת הלימודים שעברה בערך חודשיים ככה גיליתי עוגן שחוזר בחלום שלי ועשיתי עליו בדיקות מציאות כמעט כל הזמן בגלל שזה היה אדם מהבית ספר שלי. חשוב לציין שראיתי את הבן אדם בחלום בחודשים הללו תמיד בדקתי מציאות ומשום מה זה הראה לי שאני במציאות או שהעדפתי להמשיך בחלום משום מה (כנראה הצלילות לא הייתה גבוהה או משהו), בקיצור פעם אחד העוגן עבד לי, ואז הבן אדם הפסיק להופיע בחלומות אז הפסקתי לערוך את הבדיקת מציאות בכל פעם שאני רואה אותו. מה שהיה שונה בחופש הגדול היה שפעם אחת דיברתי עם חבר שלי על חלומות צלולים, דרך ספר שאני כותב שבו לאחת הדמויות יש חלומות צלולים, ואז דיברנו על זה. למחרת היום דיברתי עם ידידה אחרת על חלומות צלולים, ובאותו הלילה היה לי דילד. שבועיים אחרי זה עוד דילד, ולפני כמה ימים, והוא הלך ככה: הלכתי הביתה מאיפה שהוא והרגשתי קצת מוזר אז אמרתי, בוא נעשה בדיקת מציאות. הסתכלתי על שלטים ודימיינתי מה אני רוצה שיהיה בהם, עשיתי את זה שלוש פעמים וזה עבד, אבל לא השתכנעתי, אז חיפשתי שלט של מס' הבניין שלי, בדיוק הגעתי אליו. הסתכלתי עליו, דימיינתי מספר אחר וזה השתנה. שמחתי ונכנסתי לתוך הלובי של הבניין. החלטתי להעביר את הסצנה ונכנסתי דרך המראה שהייתה קבועה בצד השמאלי של הלובי. בפעמיים הראשונות שניסיתי זה לא עבד אבל בסוף מצאתי את עצמי בחדר לבן. חשבתי מה לעשות, ואז ניזכרתי שחבר שלי אמר שהוא חווה חלום צלול וזימן אנשים, אז החלטתי לנסות את זה וזה באמת הצליח. זימנתי שני אנשים, תוכן השיחות והמעשים לא חשוב, ואז הצעתי לאחת מהן שאני אלמד אותה לעוף (אני ממש טוב בזה), אז פתאום היה חלון כזה והיא קפצה דרכו כאילו אומרת לי לבוא. ואני גם יצאתי וכאילו קפצתי במדרגות איזה שלוש מדרגות או משהו. ד"א החלון היה סגור אבל לא היה אכפת לי XD. אחרי זה היא משום מה נעלמה אבל היו שמה אנשים אחרים שרצו שאני אלמד אותם לעוף, ואז ניסיתי להראות להם אבל משום מה בהתחלה עופפתי באוויר סטטי כזה בגובה נמוך. ואז ראיתי חבר אחר שלי עם תיק בצפר על הגב עף שתי מטר באוויר ואומר שזה נורא קל, אז נתתי גז ועליתי למעלה. אמרתי להם להצטרף אליי והם אמרו שהם לא יכולים. אמרתי להם שזה נורא פשוט, עמדתי מעליהם באוויר. והם אמרו לי שזה לא חכמה כי אני יחף ולהם לא מרשים (0ם), מי שדיבר איתי משום מה נראו כמו אלה שמשחקים את פרד וג'ורג' בהארי פוטר. אניווי זה מוזר כי לא שמתי לב שאני יחף בכלל, ואני גם ממש לא אוהב ללכת יחף והולך עם גרביים בקיץ ככה שזה מאוד מוזר, ההערה הזו. בקיצור אחרי זה כאילו חשבתיש אין לי יותר מה לעשות (טיפש שכמוני ><") והחלטתי לצאת מהחלום. איכשהו הצלחתי, הרגשתי כאילו אני נשאב אחורה והייתי במיטה עם עיניים סגורות. זה היה כמו בחצלול הראשון וזה היה כ"כ מגניב, כאילו אתה נשאב חזרה. לא הצלחתי להרדם ושכבתי חצי שעה במיטה משחזר את החלום. נזכרתי בדברים שרציתי לעשות ולא עשיתי כי זה לא היה צפוי וחבל... עכשיו, אחרי החפירה הענקית, שני דברים: 1. איך לדעתכם אני יכול לזכור בדילד מה רציתי לעשות בחלום שאני אגיע אליו אם דילד הוא מטבעו לא צפוי? 2. למה בחודשיים האלה אחרי יובש מאוד מאוד גדול בתדירות החצלולים (3 בשלוש שנים), פתאום בחודש אחד היו לי שלושה? מה לדעתכם הסיבה?

silverhawk

New member
קודם כל - מזל טוב ../images/Emo13.gif

כמה דברים. ביחס לעוגן ולבדיקות המציאות שלא עבדו - סביר להניח שפשוט לא ביצעת אותן כמו שצריך, שאחרת הסיכוי שייכשלו היה אפסי. תזכור שכל בדיקה שלא תהיה, יש לבצע מספר פעמים, כאשר אתה באמת מאמין שהיא תצליח. בנוגע לחצלול - סחתיין, נשמע שניצלת אותו מבחינה טכנית יחסית טוב (בדיקות מציאות, שינוי סצנה, כניסה למראה וכו'). ולשאלותיך: 1. אני מציע שתערוך רשימה של דברים שתרצה לבצע בחלום, ופשוט תשנן אותה. ככל שתזכור אותה ותעבור עליה יותר, כך יגברו הסיכויים שתזכור את הדברים גם בחלום (בעיקר אם הצלילות היא ברמה גבוהה). 2. אין לי תשובה ודאית להגיד לך - זה פשוט קורה. יש תקופות בהן מגיע 'גל חצלולים' ויש תקופות יובש.

One Drop

New member
אם כבר הזכרתם בצפר,

מה באמת אפשר לעשות כדי לזכור חלומות בבוקר? כי מאז שחזרתי לבצפר אני זוכרת את החלום רק ל-3 שניות ואז אני שוכחת. אוף. אה ועוד משהו, תודה לך בנאדם!!! קראתי ופתאום הכתה בי העובדה שיש אצלי עוגן קבוע כבר איזה שבועיים ולא עשיתי כלום בנידון, תודה

silverhawk

New member
נו, בשביל זה אני כאן ../images/Emo8.gif

רוצה לשתף אותנו בעוגן?
ביחס לחלומות, אני מציע שתתעוררי מספר דקות לפני השעה הקבועה, ורק תשחזרי את החלומות במוח (וותרי על הכתיבה באותו הרגע). בהמשך היום, בזמנך הפנוי, נסי להעלות אותם על הכתב.

One Drop

New member
חח כה אבל בכל מקרה אני כבר קמה שעתיים

לפני תחילת בצפר בגלל שאני גרה רחוק :|||||||||| דווקא היום כשקמתי ישר ניסיתי להזכר בחלום וכמעט נרדמתי כי התחלתי לנדוד חח בסוף נשארתי בבית כי הצטננתי אתמול
והעוגן? אתה יודע.. בנים..

One Drop

New member
עוד משו. נץ - יש לך טיפים לדילדים?

כי כשאני מתמקדת בחלום שחלמתי זה לא ממש עוזר לי. פעם קראתי כאן שהיו כאלה שספרו לאחור, שדמיינו את עצמם יורדים במדרגות וכו.. מה אתה מציע?

silverhawk

New member
אופס, פספסתי את השאלה

את מבלבלת קצת - התמקדות בחלומות זו שיטת המילד, לא הווילד. בשביל הווילד את צריכה להתמקד במשהו מונוטוני (כגון ספירת מספרים - לא לאחור, אין לך רגע סיום בזה, התמקדות בנשימות, התמקדות ברעש קבוע של מאוורר/מזגן וכיוצ"ב). בגדול את צריכה למצוא את הדבר העובד עבורך.

silverhawk

New member
ממ, אז את יכולה לנסות לשחזר את החלומות

במהלך הנסיעה. יהיה קצת פחות יעיל, אבל גם משהו.

למעלה