דילב יפה לך אדום

../images/Emo110.gifחחחחח אני יודעת!

נו סתם בצחוקקקק חחחחחחחחחXג לא ראיתת שעשיתייי"חחחחחחחחחח"???? חחחXD עאלקקק כי אני אמרתי חחחחחחח כאילו מי אתת סתםםם כפרעליךךך3>....=]]]

חן XD

New member
../images/Emo41.gifספיר כנסי....ודילב גם את י'פוטנה D=

ספיר לא בשביל משהו אבל יש לי משהו להגיד בכל העניין הזה... את עונה במקום דילב וזה מציק וגם את אומרת לדילב דברים "בצחוק" שנשמעים כאילו את באמת חושבת ככה....

../images/Emo110.gifחן כנסי!

קודםם כוללללללל עניתי במקומה רק פעם אחתתתתת ששאלו אותה עם היא אצל שחף משו כזה רק פעם אחת מי שישמעעע ואמרתי בסדר אני לא יענהה יותרר למרות שחששבתי שאנחנו פורום אז מה עם עניתיי כולנו ביחד חברות זה לא כזה צריךך להפריע אבל לא משנהה לא נענה יותרר וזה היהי רק פעם אחת!

../images/Emo110.gifנופרררררררררר

זה בקשר עכשיו לשרשור למעלה עם שירה ופלוריןןןןן אז חשבתי כמה פעמים עם להגיב ובסוף יגבתי כי פלורין אמרה לא לדבר שם בשרשור אז לא רציתי שיהה שם מריבה אז אמרתי לה לאלכתוב בשרשור הזה רק לטובת השרשור מי בכללל יתערב?=\

../images/Emo110.gifנופררררר

זה בדיוק אותו דבררר כמו שאני יגיד לךךך ככה: נופררר למה יתערבת אני דברתיי עם שירה ופלורין למה יתערבת אז את תגידי לי בשביל שתפסיקייי בשביל שלא תתערביי זה אותו דבררר אז גמאני דברתי עם שירה ופלוירן ואת יתערבת לייי כמו שאת רצית שאני יפסיק ככה אני רציתיי להגיד להם שיפסיקו שלא ידברו בשרשור הזהה בסך הכול רציתיי להגיד שלא יהרסו לה תשרשור!=\\\\\\\\\\ וזה לא נקרא ליתערב!

../images/Emo20.gifכנסי רגע

דבר ראשון את התערבת להם אני לא התערבתי את התערבת להם אבל עזבי זה כבר אופי ישלך אופי להיות דוחפית זה לא קללה או משו אבל ככה זה ואני צכה להבין את זה

../images/Emo110.gifלא ממש ממש לא!

נופר לא חבללל עד שישלמנו וזה למה את מפתחתת את זהההה שוב???? מה הקשר דוחפיתתתתת מהה נכון פלורין אמרה לא להגיב לה בשרשורר אז שירההההה כתבה שםםם אז אני רק אמרתייי לה שיריבו במקום אחרר מה ליתערב בזה??? אני רק רציתיי לא להרוס לפלורין שלא יהרסו לההההה מה רע בזה????? זה ממש לא נקרא ליתערבבב ולא דוחפיתת ממש לא!

חן XD

New member
../images/Emo41.gifלא חבל על שום דבר !

השלמתם וזה יישאר ככה רק אמרתי שזה לא פעם ראשונה שאת עונה במקום דילב .. טוב לא משנה

../images/Emo110.gifבסדרררררר אזזז

נגידדד פעמיםםםם לא יותר מזהההה הבאתם ליי 2 דוגמאות למרות שישי לי סיבה אבל עזבווווו פעמים בסדר לא כול פעם איאיאי איך יגזמםםםם אמרתם כול פעם שושואלים את עונההה מי שימשעעעע כול כול פעםםםםםםםם =\\\\ סתם דבורים אבל עזבו את זה כבר נו אין לי כוח ללזההההה ישלמנו!

למעלה