דיכאון

צליל10

New member
דיכאון

אני פשוט בדיכאון אולי תוכלו לעזור לי. אמם אני בת קרוב ל40 אבל אני מרגישה שכל עניין הפרק ב עושה לי את החיים קשים. אני מחפשת קצת שלווה, אין לי כוח למפגשים החטופים, . שלוש שנים לא היה לי אף אחד. התחלתי לא מזמן קשר חדש שהתחיל בהתלהבות גדולה אבל אחרי חודש נראה לי שאני עדיין מתלהבת והוא מתחיל לדעוך מצידו. אני חושבת שאני צרכיה לגמור את הקשר לפני שיהיה לי קשה יותר, אבל מצד שני לא בא לי להשאר לבד. האם אני צריכה לשמור אותו בצד ולהתחיל אולי ללחפש שוב או

צליל ../images/Emo141.gif

דבר ראשון שבי,תרגעי קחי לך כוס
או איזה
טוב ועכשיו אני רוצה
גדול על הפנים כן...ככה... עכשיו תשמעי,הגעת למקום הנכון כולנו כאן ב
פעם למעלה ופעם למטה כמו נדנדה וזה טבעי וזה בסדר עכשיו אחרי שסיכמנו את העניין הזה אפשר להמשיך הלאה. למה את מתכוונת בלשמור אותו בצד? אני אישית דוגלת בכנות והייתי משתפת אותו במה שאני מרגישה ובכך שממשיכה בדרכי למרות שהייתי מעדיפה להמשיך איתו... אבל זו אני ולכל אחד יש גישה שונה

A L O N A 1

New member
צליל יקרה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה. לא קל לכולנו להתחיל קשרים חדשים. אישית אני מעדיפה לסיים קשר גוסס, כי יש מצבים שהחיאה מלאכותית לא עוזרת, וסתם מושכים מערכת לא טובה ולא בריאה. בכלל, תמיד עדיף להתחיל מחדש, "נקיים" ממערכת קודמת. כאשר את כותבת שהקשר דועך מצידו, למה את מתכוונת? תשתדלי לצאת מהדכאון על ידי עשית דברים מהנים, עדיף פעילויות מחוץ לבית, כך שלא יהיה לך זמן לשקוע בעצב.

אורלי41

New member
ברוכה השבה לביתה ../images/Emo82.gif

הגעת למקום הנכון ובזמן הנכון....ראי שרשור של הלילה האחרון לאור
. ה-
כמעט וזרחה לנו ואנחנו עדיין היינו שקועים לתוך ויכוח סוער... שימו לב מה קורה כאן...!!! כשרק פותחים את הפה ומישהי נחשפת לאכזבות ולכאבי הלב... והנה הברז נפתח.....אחד אחד או בעצם אחת אחת.... וכולנו נפתחות וכל הזורח ופורח.....נחשף במלוא עוצמתו...... קדימה......אנחנו כאן........שתפו אותנו ואנחנו אתכם......
ניצתי.........את מרשה לי????????

בטח מרשה מה ז´תומרת ../images/Emo8.gif

בכלל שמתם לב כמה חברים חדשים? איזה כיף לנו
מלא אנשים ולכו תאמינו שאנחנו חדשים על המפה ...

amigor

New member
צליל ברשותך עיצה טובה לדיכאון

צאי מדפוסי חשיבה מכשילים מראש,נסי לעשות דבר נחמד לאכול שוקולד, להגיד דחוף לתת לעצמי עכשיו הזדמנויות חדשות, הקודמות מומשו, אני אתגבר, הן מחפשות אותי הן כאן בפתח,

צליל ../images/Emo23.gif

היי צליל וברוכה הבאה ל
נו אם את רואה שהקשר ניתקע סיימי אותו פשוט חבל"ז של שניכם יותר מאוחר יהיה יותר קשה לשניכם לסיים את הקשר כי תתרגלו אחת לשני היי חזקה ועימדי על שלך אל תתני למצב הרוח לשנות אותך

צליל מתוקה

לא רוקדים על שני חתונות לעולם, אם הקשר לא טוב אז עדיף בלעדיו, מניסיון עדיף לבד מאשר בקשר לא בריא, קחי את הזמן ותתחילי לחשוב חיובי גם אהבה תבוא ובזמן כנראה, אל ייאוש

למעלה