דיכאון

sapiki17

New member
דיכאון

לא רק שיש לי בית ריק כי ההורים שלי בחו"ל, אז גם גם האחיות שלי ישנות מחוץ לבית היום משמע יש לי בית ר-י-ק מאדם. ופשוט אין לי את מי להזמין כדי למלא אותו כי לכל אחת יש את העיסוקים שלה (חלק עם החבר מה שכמובן לי אין, וגם אף פעם לא היה), וידידים, פשוט אין לי. אז אני נשארת בבית הריק עם עצמי. הגעתי לכזו רמת עליבות שאני מרגישה פשוט כמו בדיחה מהלכת. כל כך מגוחכת. כל כך בודדה. וכל כך שמחתי על הבית הריק כי שנה שעברה שההורים שלי היו בחו"ל אז חברות שלי באו אליי והשתכרנו והיה הלילה הכי כיף ומצחיק והזיכרון הכי טוב שאי פעם יהיה לנו. אבל הפעם הזכרון הוא דיכאון אחד גדול ובא לי פשוט ללכת לישון עכשיו ולשכוח שהיה את היום הזה שהיתה לי הזדמנות לנצל את הבית הריק ופשוט לא היה לי איך. :'(

מקסימה1

New member
מחר תזרח השמש ויום חדש יאיר../images/Emo24.gif

יהיו לך עוד הרבה לילות מאושרים.. מבטיחה לך הופס התחלף לו כבר היום...

א ש לי

New member
הבדידות הזו...

נוגעת בכולם בזמן זה או אחר זה הכי בודד להיות בודד זה בכלל לא נעים במיוחד שזו לא מבחירה אבל כנראה ש"כל עקבה לטובה" פשוט בזה אני תמיד מאמינה גם אני יכולה להבטיח לך ימים מאושרים ורגעים ניפלאים ומרגשים אז...בפעם אחרת...:)

Darek engel

New member
להפוך את זה ל:

לכיוון חיובי . לפעמים זה טוב להיות קצת לבד לחשוב קצת לעשות חשבון נפש לגביי עצמנו מה קורה איתנו האם אנחנו מרוצים מהמצב הקיים אם צריך לשפר משהו . כל הזמן שאנחנו בחברת אנשים אחרים אי אפשר לעשות את . חוץ מזה אולי יש דברים שתמיד רצית לעשות פשוט לא היה זמן כי תמיד אנחנו עסוקים . יש הרבה סיבות שאפשר לנצל את ה לבד בצורה חיובית . בהצלחה ושיהיה לכולנו סוף שבוע טוב ומלא אהבה .

flower for ever

New member
זה כל גך מצחיק ש...

גם ההורים שלי היו בחו"ל והרגשתי הכי לבד בעולם. זה היה בחופשת סוכות לא יכולתי ללכת איתם כי הייתי צריכה ללמוד לפסיכומטרי (אין חיים!). בכל מקרה, גם האחיות שלי כבר עזבו את הקן והקימו לעצמן משפחה...לא רציתי להפריע להן (מה הן אשמות בזה שהחברות שלי עסוקות בשלהן ומעדיפות את החבר שלהם על פני (כן, גם לי אין חבר)), וגם הייתי צריכה ללמוד... הלימודים והבדידות ממש דיכו אותי - ממש חיכיתי שההורים שלי יחזרו הביתה (זה בחיים לא קרה לי קודם). זהו, רק רציתי לספר לך שאת לא לבד....

t a m t a m 3 0

New member
נצלי את ההזדמנות

כדי לבדוק עד כמה רחוק את מגיעה בתור עצמאית..למשל אני אוהב להתנסות בבישול. מה דעתך? אפשר פשוט ליהנות מהשקט, ולשרוף את הזמן עם סרטים בדי וי די או אפילו לחשוב על תחביב חדש, ותאמיני לי לא חסר. בהצלחה.

ZAHAV2006

New member
האמת,אני מבינה אותך...

כי גם אני מרגישה כך לפעמים,שאני לבד בעולם הזה...ומישהו פעם אמר לי שבסה"כ כל אחד מאיתנו הוא לבד.אבל...תנסי באמת לעשות משהו חיובי עם ההרגשה המגעילה הזו!תעשי דברים שעושים לך טוב על הנשמה! לכמה זמן הורייך נסעו לחו"ל? אני לא מאמינה גם שאף אחת מחברותייך לא תוכל לארח לך לחברה בחלק מהזמן... תתעודדי,זה יעבור...

למעלה