דיכאון

3גורן

New member
דיכאון

מאז שחרורי אני נמצא בשיקום בקופ"ח לאור השיפור במצבי אני תובע את צהל כדי לקבל תרופות וטיפולים שאינם בסל הבריאות במידה ואתחיל טיפולים על חשבוני האם אוכל לקבל החזר לאחר ההכרה בנכות?

AVI359

New member
3גורן

3גורן שלום רב נכות נקבעת עקב פגיעה בזמן השרות ועקב השרות,חייב ששני התנאים יתקיימו ורק אז תוכל להיות מוכר כנכה צה"ל. בברכה אבי

עָנת

New member
הי גורן../images/Emo24.gif:מצטרפת לאבי

בכדי לקבל טיפול והכרה ממשרד הביטחון,חובת ההוכחה כי יש קשר ישיר בין הפציעה והשירות הצבאי חייבת להיות חד משמעית
האם הבעייה הרפואית שלך היתה ידועה בצבא
ז"א האם קיבלת טיפול רפואי על כך
האם יש לך אישורים רפואיים/אסמכתאות שאכן בריאותך נפגעה בשירות הצבאי ובגלל השירות הצבאי
האם התגייסת בריא
אם התשובה חיובית,לא תהיה לך בעייה להגיש תביעה. ובמידה ותוכר,תקבל את כל הטיפול הרפואי+התרופות. לגבי ההחזר:זה לא רלוונטי כרגע,קודם כל תוכר,ואח"כ נחשוב על זה.....

עָנת

New member
גורן:בהמשך למסר ששלחת אלי....

אני מציעה שתקבע פגישה עם א.נ.צ ע"מ לקבל הכוונה והנחיות כיצד מתקדמים,ע"מ שתקבל ההכרה המתאימה. ואנא ממך:תגיע עם כל האישורים שיש ברשותך,כולל חוו"ד של הרופאים. רוצה לספר לך:שידוע לי על המון חיילים שחלו בתקופת הצבא,ופשוט המידע שיש אפשרות להגיש תביעה למשרד הביטחון,לא היה בתודעתם
ומעניין למה
..........(חומר למחשבה
) ולצערי(ולצערם כמובן) הם תלויים בביטוח לאומי, למרות שהמחלה התפרצה בשירות הצבאי
לידיעתך:אף פעם לא מאוחר להגיש את התביעה
ז"א גם לאחר שנים/חודשים ניתן להגיש תביעה.(למרות שהכי יעיל/טוב להגיש ממש בסמוך לשחרור)
כפי שעניתי לך במסר,אני אשמח אם תוסיף פרטים על גבי הפורום. בכדי לשמוע דעות שונות.
חשובבבבבבבבבבבבבבב! אני מבקשת לא לשלוח אלי מסרים פרטיים עם שאלות שיכולות להשאל בפורום,אלא אם כן מדובר במשהו אישי שלא רוצים לפרסם ע"ג הפורום.

למעלה