דיכאון

habubnik

New member
דיכאון

שמתן לב שלא נתתי את שני הסנט שלי לשרשור 'הדבר הטוב של השבוע'? אני בדיכאון מתקדם. לא קשור בתכל'ס לפה, אבל אתן כאלה מתוקות, ואני חייבת לשתף. קיבלנו פרוייקט אמיתי בלימודים (אני לומדת פרסום) - משמע, מול לקוח אמיתי. משהו ממש מקרי, ולא מתוכנן. לא נלאה אתכן בפרטים מה בדיוק הפרוייקט, אבל יש לי הרגשה די חזקה שאני מפשלת. לא הולך לי, התגובות של המרצה לחומרים שאני מכינה די פושרות (ועד עכשיו הייתי הקלף החזק של הכיתה), ואני מרגישה שהם כבר התבייתו מראש על מישהו אחר מהכיתה. אני בדיכאון מוחלט מזה. מרגישה כמו כישלון. כבר בניתי על תעודת הצטיינות...נראה לי שאבוד. בלעכס. זהו.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif

אל תתייאשי, תרימי את הראש בגאווה ופשוט תחשבי אם את היית במקום המרצה איפה ומה היית רוצה לשנות ואז תוכלי לתקן דברים. יהיה בסדר, מקווה שתצאי מהדיכאון - כשאת עצובה גם אני עצובה

../images/Emo24.gif גם להיות שנייה בכיתה

זה לא נורא... חוץ מזה שעם תחושה כזו את סוגרת את עצמך מראש להצלחה. אל תתני לתחושות להוריד את הביטחון העצמי שלך. תני כל מה שיש לך.

habubnik

New member
קאס, את צודקת לחלוטין

ואני יודעת שאני תמיד מכניסה את עצמי ל cycle הזה של נבואה שמגשימה את עצמה. אבל יש לי שריטה די חמורה, שנקראת להיות overachiever. מקום שני שווה אצלי בראש למקום אחרון. אם אני לא הכי הכי, אני מרגישה כמו כישלון. אני פשוט יושבת ומספרת לעצמי ש"כולם עשו משהו יותר טוב ממני, למה שהם יתלהבו מזה? אפילו אני לא אוהבת את זה וכו' וכו'". אני יודעת שזה נשמע ילדותי, אבל אני רוצה לנצח!

את מזכירה לי מישהי שאני מכירה טוב

תנחשי מי...
אני תמיד בטוחה שאני לא עושה את מה שצריך מספיק טוב, שבטח אחרים עושים את זה יותר טוב ובטח חושבים שאני לא טובה. לא משנה שבסוף יש ציונים טובים או שבעבודה אומרים לי כמה הם מרוצים ממני. כמו שכתבת - שריטה....

habubnik

New member
הייתה לי מרצה שאמרה

שזו המחלה של שנות העשרים. חושבת שזה ממאיר?

בוודאי

הרי כולנו נמות בסוף...
ואני חושבת שזה לא קשור למאה הזו אלא לאופי האנושי וטבע האדם.

habubnik

New member
לא חושבת שזה הטבע שלנו להיות

overachievers. זה שיטת החינוך...לא רק בבתי הספר. אלא בכלל בחברה.

אצלי זה גנטי

מעולם לא קיבלתי חינוך כזה, לא בבית ולא בבית הספר. זה חלק מהאופי של מזל בתולה - שאיפה לפרפקציוניזם. ואני רואה את זה על הבן הגדול שלי. ומנסה להחדיר לו שלא להיות הכי טוב שיש זה מה שחשוב אלא לעשות מה שאוהבים ולהנות מהתהליך.

כמי שעובד מול משרדי פירסום ...|פטיש

וכבר יצא לי להרים קמפיינים ברדיו וב-
..אז אולי תרשמי פה או תעבירי אליי במסר..במה המדובר..ומה בדיוק צריכה לספק - משמע איזה חלק את צריכה ..האם בקריאטיב..או בתסריט ..תקציב וכו'.. ואשמח לסייע לך... מחזיר.. גבר שמבין במסעות פרסום...

../images/Emo24.gifעכשיו תורי

מקווה שהתחושות שלך, לא נכונות ובכל זאת הפרוייקט יהיה הצלחה, וגם אם לא יהיו פרוייקטים אחרים מוצלחים אני בטוחה

למעלה