דיכאון...

דיכאון...

ב"ה נשברתי בשעה-רעה, הישיבה (יותר נכון השכיבה) בבית הוציאה אותי מדעתי. החברים מסתובבים בג'יפ מוציאים סיורים, ואני בתור מתמיד מידי לילה לא שם כבר כמעט שבוע.. כמובן שאני איתם על המירס חצי לילה וכו', אבל אין, זה לא זה. נכון שהם באים אלי הביתה שותים קפה, יושבים קצת במהלך הסיור מעבירים צחוקים. אבל שוב, אין את התחושה של להיות בחוץ... והכל בגלל נקע מזויין בקרסול שהורס לי ת'בריאות, ומכאיב לי תופת.. אחרי שקט תעשיתי ממני במשך שבוע, אני חייב לומר נ-ש-ב-ר-ת-י! לחשוב שיש לי לשכב מינימום עד יום ראשון... בכלל מדכא! בקיצור, שאתם רצים אחרי מאן-דהו בחושך, תיזהרו לא להכנס בצינור ברזל... זה לא נעים. תשמרו על עצמכם שלכם Kיציק

Kיציק...רפואה שלמה...

שתתחזק ותבריא במהרה

ESU Boscorelli

New member
Kיציק

ככה גם אני הרגשתי שהייתי מושעה מהתחנה וככה אני מרגיש גם עכשיו שאני לומד עד יום ראשון ואין לי זמן לתחנה...

משאז

New member
kיציק תרגיש טוב....

אל תתבאס לפעמים קצת חופש זה דבר טוב!!! אני כבר חודש לא יצאתי לתורנות (מסיבות שלא תלויות בי)..... ******************************************************* בפעם הבאה תקנה טימברלנד.....(הם מוגנות גם באצבעות וגם בעקב)

m o r 2

New member
איציק תהיה בריא../images/Emo26.gif

ותחשוב, אני עם אספרגר תודה שזה יותר גרוע.
העיפו אותי ממיונים לשליחות ציונית בחו"ל. היינו צריכים להיות מדריכים בקיטנה של נוער יהודי בחבר העמים. ובסוף אמרתי לרכזת מכשפה 'אם את לא תמותי מאיידס אין צדק בעולם'. עד היום אני לא ממש מצטערת וכמה שניסיתי להסביר שיש בעולם ילדים קטנים שלא עשו כלום שמתים כל יום ממחלות קשות והיא עשתה הרבה דברים רעים ולא מתה זה לא עזר. זה לא הרשים אף אחד.
אז עכשיו מדריכה ציונית אני לא אהיה
אבל זה לא נורא קיבלתי בונוס - הלכתי לטיפול באלו"ט ועשו לי מבדקים. הIQ שלי 160 במבחני וקסלר (100 זה הממוצע ו125 ומעלה זה מחונן במבחני וקסלר. 160 אובחן פעם אחת בלבד בכל תולדות צה"ל וזה היה אצל אהוד ברק). רק בשביל לשמוע את זה הייתי מוכנה להפסיד הכל. אז תחשוב שבכל דבר רע יש גם טוב וגם אני הפסדתי חוויה אטרקטיבית בברית המועצות וזה עדיין לא כל כך נורא. מור.

m o r 2

New member
אין לי מושג אבל כנראה רק לסגל הבכיר

או לאלה שמעומדים להיות חלק מהסגל הבכיר. מור.

למעלה