דיכאון

snowhite

New member
דיכאון

דיכאון

שום דבר לא מצליח להוציא אותך ממני, לא שיר, לא בדיחה, לא חיוך, לא מילת אהבה ואני בוכה ועיני דומעות ואתה בתוכי... אני בוכה בלילות לתוך הכרית, עד שנרדמת ושום דבר לא מוציא אותך ממני כלום! ואתה שם בפנים עמוק, אתה מכרסם בי כל פינה יפה של צחוק אתה שם ואתה לא יוצא ואני.. אני פה בוכה וממשיכה לבכות יושבת בבית ועיני דומעות וכלום לא עוזר. וכלום לא מצליח וכלום לא נראה מבטיח ואתה עדיין שם ואני מנסה לשכוח ואומרת לחברים לבוא ולבקר או יוצאת מהבית כך סתם לטייל ושוחכת לרגע אותך ואז חוזרת אני לביתי, לחדרי ואתה שוב בא ותוקף אותי אתה שם ואתה לא יוצא ואותי אתה ממשיך לדכא כן אמרתי לך לך! ואתה עמוק בפנים ולא עוזב... לך ממני לך!

Mrs.Dvash

New member
עמוק בתוך דכאוני

עמוק בתוך דכאוני

ניסיתי למצוא משהו שיציל אותי. עמוק בתוך כל הכחול הזה הסתכלתי לימיני, לשמאלי, מאוחריי ומלפני אבל שום דבר לא עמד שם... שום חיוך שום חיבוק שום שמחה אין קרש הצלה. הגעתי לפורום הזה במקרה. מצאתי כאן איזהשהו שחרור איזושהי הקלה שלגייה. תכתבי. תוציאי - כי זה הדבר הכי טוב. לא לתת לזה לשבת בפנים. הלוואי והייתי יכולה לעזור. אך לי רק אוזן לשמוע כתף להשען עליה ולב שיכול לנסות להבין ולעזור. מקווה שיהייה לך טוב כמה שיותר מהר.

אוסי

New member
יקירתי ...

תסתכלי שוב לצדדים ...נו את רואה ... אני פורשת את ידי מחכה לחבק אותך... מחייכת אליך ...רוצה לשמוח איתך... ואולי גם להיות לך קרש הצלה .....

אוסי

New member
שלגיונת ....

הגעת למקום הנכון ... אנחנו פה לוקחים את כל הכאבים של אלה שקשה להם לשאת את כאבם ... תשפכי הכל החוצה.... מקווה שהוא יצא מליבך .. אך לא נראה לי שאת כל כך שלמה עם ההחלטה... כשתהיי שלמה הוא יצא בלי בעיה... אוסי...

למעלה