דיכאון

felomena

New member
דיכאון

מקודם אמרתי שאני פה יום שישי בערב .. כרגע אני פה אחרי בולמוס מגעיל שהכניס אותי ממש לדיכאון בא לי למות גם רבתי עם חברה הכי טובה שלי ואני מתגעגעת לחבר שלי לשעבר בא לי למות!!!!!

למות!??!, בולמוס?!?!!?

תראי כמה בננות יש פה!?!? בשבילך! כבר יש לי תירוץ בשבילך! אחרי בולמוס, לא יכלת לעצור אותו.. מה לעשות זאת המחלה המזורגגת הזאת, והינה עוד סיבה למה כדאי להחלים! אז מהר חיוך! וזלא יהיה מאולץ! עדנה הפרה המשוגעת!

ואם עדנה אומרת .....

כדאי מאוד להקשיב. אחרת היא תדביק אותך במחלת הפרה המשוגעת! אני כבר נידבקתי. יעלי, תמיד פה בשבילך. אם את רוצה אתן לך את האי.סי.קיו. שלי. מאיה הפרה המשוגעת.

felomena

New member
תודה:)

שלום לכולם.... אני באמת רוצה להודות לכם מכל הלב שאתם פה בשבילי ... כשאני מרגישה כל כך לבד...אולי יצרתי רושם של אדם שרוצה למות...בכלל לא אני אוהבת לחיות אני אוהבת כל בוקר לקום ולראות את הציפורים מצייצות...אני רק לא אוהבת להסתכל במראה:( פשוט....זה נשמע לי שטחי כי הרי אני בן אדם כלכך עמוק.. אני יודעת להעריך את עצמי,אני אוהבת את עצמי בגלל זה לפעמים אני לא מבינה איך לעזעזל אני עושה את זה לעצמי ? איך לעזעזל נכנסתי למעגל השטוף שנאה הזה של לאכול ולהקיא תסבירו לי? למישהו יש הסבר הגיוני? מה? בשביל להרזות? בשביל מי ? הרי אף אחד לא שווה את הסבל הנוראי הזה שאני עוברת...המחשבות של האם מחר אני אקום שמנה יותא? אני לא מבינה.. את עצמי...לפעמים אומרים לי שאני נורא חכמה... ואני בתוכי אומרת שאם הייתי חכמה לא הייתי בולימית ולפעמים אני שואלת איך לעזעזל נכנסתי לתוך זה? בגלל מי? אני כבר לא זוכרת...עזבו , גלשתי לפרטים לא חשובים....עם הכתיבה הסוחפת הזאת לא שמתי לב.. המקום הזה נותן לי חום ואהבה תודה לכולם ...אתם מקסימים!!!!:) אני אוהבת אותכם..מאוד ואני פה בשבילכם גם תמיד יפים שלי...חזקו ואמצו:) לילה טוב

בלי תודות.....

בשביל זה אנחנו כאן. כדי לתמוך ולעודד, ולהזכיר לך דברים שלפעמים ברגעים קשים נוטים לשכוח. לילה טוב, מקווה שאת חולמת חלומות מתוקים.... מאיה הפרה.

tairon

New member
felomena אני יודע שלפעמים

הכל נראה רע וכאילו אין תקווה אבל תחשבי על כל אותם דברים שאת אוהבת לעשות האנשים משפחה חברים שאת אוהבת אני משוכנע שעם תשבי לשוחח עם החברה שלך ותדברו על הכל תראו שאפשר לגשר ואפשר לוותר אחת לשניה ואת הרי אומרת שהיא חברה טובה אני בטוח שאם תרימי אליה טלפון ותדברו הכל יהיה בסדר.. יש ימים כאלו ששום דבר לא מסתדר אבל בשביל זה להפסיד חיים שלמים לא שווה את יקרה ואת עדין יש לך מה לעשות בחיים האלו .. תרימי ת`ראש תפקחי עיניים יש עוד דברים טובים להספיק לחוות ולראות

וטאירון יודע מה הוא אומר.....

תודה שקפצת לבקר ולהכניס קצת חוכמה ועניין בחיינו. מעריכה אותך תמיד ובמילים אלו פי כמה וכמה. תודה לך. מאיה

tairon

New member
felomena

בטח שהלכת לך לישון אני מקווה שאת ישנה טוב שם יפה יש לך אני מקווה שתתעוררי לבוקר מופלא לא לחשוב על דברים רעים להתרכז בטוב שישנו

felomena

New member
אני פה

לא לא הלכתי לישון תודה על זה שאמרת שיש לי שם יפה יום טוב גם לך

למעלה