דיכאון.

B a m b i

New member
דיכאון לקראת שנת החורף???

ודווקא אני גם אוהב חורף. מעודד. <שלום לכל אנשי הגשם>

דיכאון חורף זה אני

מיילא אם אפשר היה לישון, ניחא, אבל איפה? לייזר, מה העניינים? מה זאת הלקוניות הזאת עליך? >ספל חמאה מקווה שתתעודד מהר
<

מתנצל מראש על הראש הכחול שלי

רש"י "מגילת אסתר" פרק ב פסוק טז (טז) בחדש העשירי - עת צינה שהגוף נהנה מן הגוף זימן הקב"ה אותו עת צינה כדי לחבבה עליו: מה פעם לא היה חימום? זה נראה לי טפשי לגמרי.

באסה

מה שעובד אצלי זה לישון ולישון ולישון ולאכול מרק עוף בין לבין (במסעדת אלימלך בפלורנטין יש מרק מתאים ועוד לא ראיתי שהם לא הצליחו לארגן משהו ל- TAKE AWAY). והתחזית: יהיה חם ומגניב!

B a m b i

New member
סתם, בשביל המלנכוליה

חוה אלברשטיין כשאמות- משהו ממני משהו ממני ימות בך ימות בך כשתמות- משהו ממך משהו ממך בי ימות איתך ימות איתך כי כולנו כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעימנו משהו מת בנו משהו נשאר איתו אם נדע איך להרגיע את האיבה אם רק נדע אם נדע (אם נדע להשקיט) על אף עלבוננו לומר סליחה (אם נדע להתחיל) מההתחלה כי כולנו כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעימנו משהו מת בנו משהו נשאר איתו

בן הרב

New member
הנה בדיחה טובה אולי יעזור למצב הרוח

> The CIA had an opening for an > > > assassin. After all of the > > > background checks, interviews, and > > > testing were done there were three > > > finalists... two men and a woman. > > > For the final test, the CIA agents took > > > one of the men to a large metal door > > > and handed him a gun. > > > > > > "We must know that you will follow > > > your instructions, no matter > > > what the circumstances. Inside this > > > room, you will find your wife sitting > > > in a chair. Kill Her!!!" > > > > > > The man said, "You can´t be serious. I > > > could never shoot my wife." > > > > > > The agent said, "Then you´re not the > > > right man for this job." > > > > > > The second man was given the same > > > instructions. He took the gun and went > > > into the room. All was quiet for about > > > five minutes. Then the man came out with > > > tears in his eyes. "I tried, but I can´t > > > kill my wife." > > > > > > The agent said, "You don´t have what > > > it takes. Take your wife and go home." > > > > > > Finally, it was the woman´s turn. She > > > was given the same instructions, to > > > kill her husband. She took the gun and > > > went into the room. Shots were heard, > > > one shot after another. They heard > > > screaming, crashing, banging on the > > > walls. After a few minutes, all was > > > quiet. The door opened slowly and there > > > stood the woman. She wiped the sweat > > > from her brow, and said, "This > > > gun is loaded with blanks. I had to > > > beat him to death with the chair." > > > > > > > > > Moral: Women are evil and resourceful. Don´t mess with them. > > > > > >

הנה אחת באותו נושא, אבל

יותר שווה (לדעתי המשוחדת): מדוע גברים משתינים בעמידה? אלוהים כמעט וסיים לברוא את היקום ולפתע גילה כי נשארו לו בתיק הבריאה שלו עוד שני דברים. באופן טבעי הוא ניגש לאדם ולחוה והציע להם אותם. הוא אמר להם שאחד מהדברים הוא משהו שיאפשר למי שיקח אותו להשתין בעמידה: "מאוד שימושי הדבר הזה", אמר אלוהים: "ותהיתי אם מישהו מכם רוצה אותו?" אדם קפץ למעלה ולמטה בהתרגשות והתחנן: "או, בבקשה אלוהים תן לי את הדבר הזה, אני ממש אשמח לעשות את זה ככה בעמידה. בבקשה, בבקשה, בבקשה. תן לי אותו." כך הוא המשיך בהתרגשות, עוד ועוד ועוד ועוד. חוה הביטה בו ואמרה לאלוהים בחיוך שאם אדם כל כך רוצה את הדבר הזה, אז כדאי לתת לו אותו. אז אלוהים נתן לאדם את הדבר שיאפשר לו להשתין בעמידה ואדם כל כך שמח והתרגש. הוא התחיל לזמזם ואח"כ קפץ על וטיפס על עץ, אח"כ הוא רץ וכתב את השם שלו על החול, צוחק ומרוצה בזמן שהוא עושה זאת. חוה ואלוהים הביטו בו לרגע ואז אמר אלוהים: "טוב, הנה הדבר השני, אני מניח שתוכלי לקבל אותו". "מה זה?" שאלה חווה. "מוח", אמר אלוהים.

למעלה