*דיכאון עמוק*

*דיכאון עמוק* ../images/Emo4.gif

מאז שחיברו אותי לADSL אני מחוברת 24/7 לאינטרנט צ´אטים, פורומים ואימייל בעיקר מה אני אגיד ... התמכרתי ... הכרתי אנשים ונורא נקשרתי אליהם ועכשו ... הציונים שלי ממש נמוכים הפסקתי להשקיע, לעשות שיעורים, ללמוד למבחנים אמאבא אומרים שהכל בגלל האינטרנט ... אז אסרו עלי להיות פה כל היום מעכשיו, רק שעתיים ביום (במקרה הטוב) עצוב לי :( למה הם לא מבינים שזה כל מה שחשוב לי ? למה הם לוקחים לי ת´אינטרנט ??

e-magine

New member
ברוכה הבאה LISA INTERRUPTED

אולי לא ימצא חן מה שאני הולך לכתוב לך, אבל תשימי לב טוב למה שכתבת, כי קודם כל, חשוב שנתייחס למציאות. תראי מה את אומרת: "הציונים שלי ממש נמוכים הפסקתי להשקיע, לעשות שיעורים..." אז הם צודקים שזה בגלל האינטרנט, או לא? "אז אסרו עלי להיות פה כל היום מעכשיו, רק שעתיים ביום (במקרה הטוב)..." אני חושב שזה לא אומר שהם לא מבינים אותך וגם לא שלוקחים את האינטרנט. אולי אם לא היו מבינים שזה חשוב לך, באמת היו מנתקים אותך לגמרי. לא ניתקו אותך ולא לקחו לך ת´אינטרנט. הם הגבילו לך את הזמן. האם את באמת רוצה להיות כל היום וכל הלילה באינטרנט?

*יש להכניס נושא להודעה*

אם יכולתי, הייתי כל היום וכל הלילה באינטרנט לצערי, אני לא יכולה אני חושבת, האמת, שהפסקתי להשקיע לפני שחיברו אותי לאינטרנט אמא שלי רוצה לשלוח אותי לפסיכולוג בגלל האי-השקעה שלי (אני לא הולכת!!) בקיצר.. לא ידעתי לאן לפנות, אז באתי לפה קיוויתי שיש כאן עוד אנשים מכורים לאינטרנט כמוני וסתם רציתי לשתף מישהו.. בכל מקרה, אני אחזור לכאן לפעמים אבל בינתיים.. אני אנצל ת´זמן המוגבל שלי באינטרנט בצ´אט ביי ותודה

amiak

New member
שלום ליסה :)

קודם כל - ברוכה הבאה וחג שמח. בתקופה שהייתי בתיכון (לפני שנה בדיוק...) התחברתי גם כן לADSL וגלשתי שעות וימים שלמים. למזלי הייתי בפנימיה, אז היה לי הניתוק. יש לי שאלונת - את גולשת בגלל הADSL, או בגלל משהו אחר? מה את עושה ברשת? רק צ´אטים? יום טוף... עמיה

שלום, וחג שמח גם לך :)

אני גולשת כי אני נהנית באינטרנט. לפני הADSL הייתי גולשת שעה ביום, כי זה היה יקר מידי. עכשיו כשהתשלום קבוע - אין בעיה כזאת. לגבי השאלה השניה - בעיקר צ´אטים, אייסיקיו, פורומים, אימייל וכו´.. המשך יום נעים :)

למעלה