דיכאון ורצון להיות אמא

tika12

New member
דיכאון ורצון להיות אמא

אני אישה בת 37.5 סובלת מדכאון כבר 12 שנים ומטופלת בתרופות. אני ממש בפרשת דרכים אינני יודעת אם כדאי לי להכנס להריון ולסכן את עצמי וכמובן את הילד, מכיוון שזה כרוך בהרבה סבלנות אחריות מה עוד שברצוני לעשות זאת דרך בנק הזרע. אשמח לתגובות ולנשים שכן ילדו וסובלות או סבלו מדכאון.

sharpantie

New member
עדיף שתפני לפורום ייעוץ פסיכולוגי

כאן בתפוז, או לפורום פסיכיאטריה בדוקטורס. www.doctors.co.il

playtrip

New member
דיאנטיקה.

היא שיטה אלטרנטיבית לפסיכולוגיה ופסיכיאטריה המסוגלת לאתר ביתר קלות את הגורם לדיכאון שלך. לחינם פנית לקבלת טיפול תרופתי, שאינו מועיל ברוב המקרים ואף לעיתים קרובות אפילו יכול להזיק... אני ממליץ לך בחום לעיין בקישורים המצורפים להודעה.

jinjetta

New member
../images/Emo18.gif

א. אני מציעה להזהר מכל מיני שיטות שטוענות ליכולתן לאתר בקלות את הגורם לדכאון. ב. אני מציעה להזהר משלילה של טיפול תרופתי שהוכח כיעיל במחקרים רציניים, גם אם לא בכל המקרים הוא מועיל באותה מידה.

Trinity 8 P

New member
הממ..

אני לא חושבת שיש מי שיכול להגיד לך בפירוש אם כן או לא. אני יכולה לספר לך על דודה שלי. היא סבלה מסכיזופרניה וסובלת מדיכאון כבר שלוש שנים. יש לה בן קטן מאוד והיא בקושי יכולה לטפל בו, לפעמים זה נראה כאילו חסרים לה אינסטינקטים אימהיים בסיסיים. פעם הוא יכול היה לבכות במשך המון זמן והיא תשב על הספה ותבהה באויר. היא יכולה לישון כל היום ולהתעורר בחמש אחר הצהריים ואם בעלה לשעבר לא לוקח את בנם לגן או אם המטפלת לא שם, לא יהיה מי שיטפל בו. אני לא אומרת שאתן אותו הדבר, חוויות דומות משפיעות על אנשים שונים בדרכים שונות. כמו שאמרו לפני כדאי שתתיעצי עם פסיכולוג, אבל זהו צד אחד של הסיפור, קחי בחשבון שתצטרכי תמיכה וגם שזה צעד בלתי הפיך. בהצלחה, גיאלי

למעלה