דיכאוןןןןןן

דיכאוןןןןןן

מלים כתובות הן כמו כדורי רובה חסרות רגשות ומלאות עופרת נכתבות בדם, נכתבות ביזע נכתבות כדי להרוג מישהו או משהו בתוכי כשאין אף אחד לחבק. הפרעונים בנו פירמידות כדי לחיות לאחר מותם ואני כותב כדי למות עוד בחיי... מילים כתובות הם כמו כדורי רובה טעונות ומסוכנות ואני מכוון אותם כלפי. אני מתאבד כל פעם שאני כותב אפשר לאהוב אפשר לשנוא... אבל אי אפשר להתעלם!

בננה147

New member
דיי דיי כפרה ....

החיים לא כאלה קשים כמו שאתה חושב...... עוברים דברים ..רק צריכים להתגבר עליהם ..!! זה כל התכלית שלנו בעולם הזה...נופלים קמים נופלים קמים ...אז עזוב תכדורים בצד ...... ויהיה טוב היא תבוא בסוף ...... זה בטוח ..!!!!!! ותחבק אותה עד שתחנק ...;)

אם

המילים הכתובות הן חסרות רגשות איך הן נכתבות בדם ויזע? אתה סותר את עצמך. ניראה לי שהתכוונת שזה סוג של אפטיות...? בכל אופן יש ימים כאלו... לא זוכרת איפה נתקלתי במשפט "אהבה זה העיפרון שמצייר לנו את החיים" נכון לגבי רוב האנשים.

כואב

אתה עשיר במילים מביע תחושות באופן מדהים תתעודד... עוד לא שקעה השמש, עוד לא נדם קול ציפור. את הצל אל תדמה לחושך, כי הצל רק שותף לאור. וגם - אם יחשך לפתע עולמך, וחושך ירד אחר אור. אז תדע- שזה רק ליקוי חמה, עוד ישוב המאור!

למעלה