דיי

pink101

New member
דיי

אין לי כח לחיות. עייפתי, לא התאוששתי, כל כך רציתי ובקושי שרדתי. אין לי כח הנשמה שלי גמורה. אני לא יודע מה הטעם לכתוב את זה, אומרים שזה משחרר. זה כמה שנים שאני כותב ושום דבר לא משתחרר. הנשמה שלי עיפה בגוף הזה.

dolv

New member
אחי, אחותי..

תעשה/י איזה חופשה ברמת הגולן, את/ה תחזור אחרת לגמרי..

pink101

New member
:)הלוואי וזה היה פיטרון.

וואלה, ההיתי גם טס לניו זילנד.

כמעט25

New member
עזוב חו"ל

ניסיתי, הייתי...זה לא עזר.. אבל אתה יודע מה כן עזר? התחלתי למצוא את הכוח שבחיים בדברים הקטנים... אלה שאנחנו לא שמים לב תמיד שהם קיימים. האויר, המים, החופש, העצמאות, האוכל, הקורת גג, המשפחה שלי.. ואת זה לצערי לקח לי הרבה חו"ל כדי להבין

pink101

New member
אחותי

את צודקת, מסכים בכל מילה שלך. אבל את יודעת, שאת בגי`פה אז את לא רואה דבר. וזהו.. הלווי שההיתי מאושר, ובלי סיבה מיוחדת בזכות עצמי ובזכות מה שאני. אבל את יודעת, בחיים יש דברים שעוברים אחד יותר אחת פחות, שהם פשוט משפעים גם אם לא נרצה, זה פשוט יושב בתת מודע וזהו.

מה מונע ממך לחיות.???

למה הנפש כל כך תשושה??? אני מכירה את זה מקרוב, אבל דע לך כי הכל תלוי בך גם אני עשיתי את זה לעצמי עייפתי את נפשי לא עזרתי לעצמי הרגשתי הרוסה תשושה שאין טעם לחיים. היום שאני אחרי אותם תחושות אני מבינה כי הכל היה תלוי בי, אינך יודע כמה טעים הוא טעם החיים אולי תנסה אני אשמח לשוחח איתך במסרים ולהגיע איתך למעמקים ולהראות לך שיש חיים. זכור: כל ירידה היא לצורך עליה.... אורית

אוי אוי..

כמה שאתה צודק.. הדברים הקטנים שקורים לך כל יום .. אם רק תסתכל עליהם אתם יכול לשאוב כוחות איסופיים!!!! אבל אתה לא מספיק מאמין בזה.. וגם שכתבת את ההודעה כתבת אך מה.. לא האמנת שזה יכול לשנות משהו.. האמונה היא הסוד .. היא המפתח להכל..אם תהיה מלא אמונה כלפי עצמך שאתה יכול לשנות ! שאתה יכול להנות מהחיים!..וכו וכו... אתה תהנה מכל רגע בחיים! בתקווה להמון אמונה!! חג שמח:)

למעלה