דיי פטטי.

MrGuy21

New member
דיי פטטי.

אז ככה, אני חדש כאן אז תהיו עדינים
. סיפורי הוא כזה, אני בן 21 ולא היה לי בעברי שום קשר ממש שום דבר. הנשיקה היחידה שלי בחיים הייתה בגיל 13 או משהו כזה באיזה מסיבה מטומטמת שהמשחק הכריח את "בת זוגתי" לנשקי. אני תמיד נאחזתי בגיל, זאת אומרת בגיל 16 שכולם כבר התחילו להתעסק... אני אמרתי לא לדאוג זה יגיע גם אליך...ככה גם בגיל 17, 18 ובצבא זה בכלל קרע אותי, כולם דבוקים לפלאפונים שלהם ומדברים עם החברות ואני ...מדבר עם אמא!? - יאק. מה שאני לא מבין זה שאני מסתכל על זוגות ואני בוחן תמיד את היופי של הגבר או את היחס שלו לבת זוגתו ואני אומר איך לעזאזל הוא איתה ולי אין אף אחת!? מה הולך כאן? אני לא מכוער! (למרות שחשבתי ככה הרבה שנים) אני לא אידיוט! - ומשום מה אני תמיד "הידיד" זה שנפתחים אליו ומספרים לו הכל, נמאס! לא רוצה שתספרי לי שאת בהריון ואת רוצה לעשות הפלה!. עכשיו השתחררתי מהצבא ואני חיי את חיי ואין לי אף אחת ואני בודד בטירוף, כל החיים היה לי חבר אחד שהקשר איתו מתנתק לאט לאט (לא מסוגל לסבול אותו יותר) אז בגלל העניין הזה אני גם לא יוצא לבלות - כי אין עם מי. ובנוסף עכשיו גם אין לי כסף כי משפחתי נכנסה לחובות עצומים ובשביל שיהיה לנו בית לחיות בו אני משלם את השכר דירה (מענק + דמיי אבטלה) , אין לי גרוש על התחת, (בעצם אף לא היה לי, אבל לא ברמה כזאת חמורה) אז התחלתי להבין שבעצם איזו בחורה תרצה בכלל להיות איתי כאשר יש לי את כל הקשיים בעולם (של בן אדם בן 50).!? אז מה יהיה אני אשאר בודד (ובתול) עד איזה גיל? אני אשכרה מתחרפן! ונראה לי שההורים שלי כבר חושבים שאני הומו. כנראה שעוד חסרים המון פרטים בסיפור אבל אני לא רוצה להעמיס עליכם כל כך הרבה בבאת אחת. אז מה אתם אומרים יש סיכוי שעוד יצא ממני משהו? Mr.Guy

טל קר

New member
בטח שיש עוד סיכוי שיצא ממך משהו

ואתה גם במדיה מצוינת כדי לעשות את זה. אני הכרתי את החבר שלי לפני כשלוש וחצי שנים דרך האי סי קיו. ויש לי חברה שיוצאת שנה וחצי עם חבר שהכירה דרך קופידון. מהר והרשם לאתר קופידון וJDATE, ודאג לתוכנת מסרים מיידית כמו אי סי קיו או מסנג´ר. בקופידון ובאתרי הכרויות ברור שאתה מחפש. אבל מי שנמצא שם, מחפש גם כן. הפגישות שיצאו לך משם הן לא בתור ידיד. קודם כל תתחיל לצאת, להתנסות בדייטים, ואינשאללה גם תכיר בת זוג שתתאים לך. גם צ´אטים זה מקום שאפשר להשיג בו דייטים, רק צריך להיות בררני. חוץ מזה, זה שיש לך רק חבר וגם הוא בקושי, האינטרנט יכול לעזור לך גם בזה. לא, לא דרך קופידון או אתרי הכרויות, אבל תראה כמה פורומים יש, ולכל פורום יש פעילויות משותפות או מפגשי פורום ,וואלה, הכרת אנשים חדשים. לי יש כמה חברות חדשות דרך הפורומים שאני מנהלת/משתתפת בהם. חוץ מזה, להשיג חברים זה כמו להשיג בת זוג, גם צריך להתאמץ אם הגעת למצבך ואין. בטח יש לך דעה פוליטית כלשהי. נחש מה? לכל מפלגה יש את הפעילויות שלה, שם אפשר להכיר אנשים ואולי גם הנשים שם תמצאנה חן בעיניך. יש לך תחום ענין, נכון? בתחומי הענין האלה יש הרצאות/קורסים/ מפגשים, חלקם בחינם. אתה מתכוון ללכת ללמוד משהו? או לעבוד? אז תתחבר לאנשים בעבודה, או לאנשים בלימודים. אל יאוש!

deyulia

New member
גיא היקר

נתחיל בזה , שמעכשיו אתה מפסיק לחשוב , כמה אתה מכוער וכמה אתה מסכן,אני לא ראיתי אותך אבל בטוח יש בך משהו, לכל בן אדם יש משהו שמייחד אותו ועם הביטחון העצמי שלך אתה לא תגיע רחוק, אז אתה לא יוצא הרבה כרגע , בשביל זה יש אתרי הכרויות, וכשאתה נפגש עם מישהי תראה לה שטוב לך, אל תעמיס עליה בפגישה הראשונה את כל הצרות, ורק כשיווצר הקשר תוכל לשתפה, ולסיכום ואחרי כל זיבולי השכל , אני חושבת שיש לך סיכוי עם בחורות, מה שחשוב זה שאתה תתחיל לחשוב שיש לך סיכוי. בהצלחה.

MrGuy21

New member
קודם כל...

תודה על הפירגון. העניין הוא שאני לא חושב שאני מכוער (גם לא יפה) אלא הבעיות שלי מתחילות בדברים אחרים, רק לאחרונה הבנתי שאני פשוט משעמם! העניין הכי חזק שלי הוא במחשבים וחוץ מזה לא הרבה, פוליטיקה למשל לא מעסיקה אותי... וכל מיני דברים אחרים כמו כדורגל/כדורסל , מסעדות לא עושות לי את זה... מועדונים זה סבבה אבל אין עם מי, פאבים משעממים אותי בטירוף כי ...אני משעמם ואין על מה מדבר ואז יש שתיקות ארוכות - לא נעים! וזה נחמד שאומרים בטוח שיש בך משהו, בכל אחד יש משהו...כן, ועד שיגלו אותו אצלי אני יהיה בן 30+- שמוכן להתחתן עם כל אחת שיש לה חור. בוא ניקח סיטואציה: אני פוגש מישהי (לא חשוב איפה) ואני מתחיל איתה, אני לא יכול לצאת לשום מקום כי אין לי כסף ליציאה, ובגדים גם לא ממש. ובערך כל מה שיש לי להציע לה זה גלישה באינטרנט בבית שלי ומפגש עם ההורים הדפוקים שלי. אז אני רואה את כל עניין ההתחלה עם מישהי כמיותר, כי גם ככה לא אוכל לעשות איתה שום דבר! אז מה עושים במצב כזה? (מוצאים מישהי עם מעמד סוציואקונומי כמו שלי?) מתי אני "אתבגר" כבר? באסה רצינית.

deyulia

New member
אני חושבת שיש בינינו

עוד בחורות לא רכושניות,אולי בקשר לפגישה הראשונה אתה צודק, אולי תעשה מאמצים ותצא איתה,ואתה יודע בזמנינו לא חייבים לשלם על הבחורה, ואם יהיה קליק אז אולי אחר כך היא תסכים ךבוא אליך ולראות טלויזיה או לגלוש איתך במחשב, ולגבי זה שאתה משעמם, לפני הפגישה תתעדכן בכמה שיותר נושאים, אתה יודע בזמנינו ממש לא משעמם באף מקום בעולם, בטח יהיה על מה לדבר. ושוב בהצלחה

deyulia

New member
ועוד משהו..

אני התאהבתי בפעם הראשונה בגיל 23 , אז יש לך עוד קצת זמן להגיע אליי
))

על האש

New member
תוריד את הנשיקה בגיל 13

ותעמיס עוד שנה... ואתה מזכיר לי בול אבל בול !!! אותי. מכיר את המצב מזדהה איתו לא יכול לעזור רק להזדהות.

למעלה