דיי נמאס לי כבר...

דיי נמאס לי כבר...

יותר אני לא חוזר לאהוב, ואני רק נשאר בתוך עצמי מסוגר ומדוכא... נממאס לי כבר, בשנתיים האחרונות רק ידעתי אהבות נכזבות, למה תמיד אני הצד שצריך להיפגע... בפעם הקודמת זאת הייתה בגידה ועכשיו הכל היה שקר, היא לא אהבה אותי באמת... ועכשיו עוד פעם אני שוקל להתאבד, אבל בינתיים אני מעדיף שלא לחשוב על זה, אני חייב לחשוב על מה שאני ייעשה לפניי שאני יחשוב על הפיתרון האחרון והסופי שהוא התאבדות...

גדולי המאהבים ידעו אהבות נכזבות

ובכל זאת חזרו לאהוב - זה מה שהפך אותם לגדולי המאהבים. בגיל 17 צברת נסיון של שתי אהבות, שתיהן נכזבו. אשאל אותך שאלה: האם תינוק שבתחילת נסיונותיו ללכת רק נופל, נראה מיואש, או שמא הוא מחייך ונהנה על כל צעד נוסף שהוא מצליח לעשות? אני יכול לעודד אותך בדבר אחד - משמעותי לדעתי - אתה מסוגל לאהוב. גם אם אתה מרגיש שניצלו את האהבה שהענקת ואת ההתמסרות שלך, אף אחד לא יוכל לקחת ממך את המתת הזה שנחנת בו. אתה עוד תמצא את זו שתדע להעריך אותך ולהעניק לך אהבה אמיתית. תן לכאב הנוכחי להיות - הוא טבעי והוא יתפוגג עם הזמן. הרי בסך הכל על אף האכזבה צברת גם התנסויות שמאפשרות לך היום ליצור קשר טוב ויאפשרו לך למצוא את אותה אהבה במהרה. קח את החיים בכיף. ככל שתרשה לעצמך לכאוב, כך גם תרשה לעצמך לאהוב ולהנות מהאהבה.

Bavmorda

New member
ג'יימס,

אני מצטרפת למה שאיש המערות אמר ואוסיף את זה: "התאבדות היא פיתרון סופי לבעייה זמנית". האהבה תמיד מגיעה, במוקדם או במאוחר, אבל אם תשב ותחכה לה היא לא תגיע. תביא אותה אליך ותזמין אותה. תמשיך לחייך והעולם יחייך אליך

נמאס

גיימס בונד אתה לוקח את הדברים בצורה קשה מידי ובלי הצדקה. בן כמה אתה? או קיי היו לך 2 אהבות ושתיהן נגמרו רע מבחינתך, ואתה שוב שוקל להתאבד!!! קודם כל נראה לי שיש לך בעיה רצינית מאוד וזה הרצון החוזר ונשנה להתאבד!!! עליך לקבל טיפול ומיד, עניין החברות זה תרוץ לנסות להצדיק את הצעד שאתה חושב לבצע. נראה לי שאתה מתאהב מהר ומתאכזב מהר זה מראה על חוסר בגרות, אי אפשר להכריח מישהו לאהוב או שזה קיים או שלא, קח את הדברים בפרופורציה נכונה, בסופו של דבר תכיר את אותה אחת שתאהב אותך כמו שאתה, אבל לפני הכל עליך לקבל טיפול ומיד בקשר למחשבות החוזרות ונשנות שלך להתאבדות. לא משנה מה ואיך, איך הצדקה להתאבד ושום תרוץ שתנסה להלביש לא קביל. כי כאשר תתאבד אתה תשאיר אחריך המון כעס מצד חברים ומשפחה על כך שבחרת בפתרון של פחדנים בפתרון שאינו פתרון אלא שמתחיל דרך קשר וארוכה של שאלות ללא פתרון של קרובים וחברים אשר יאשימו את עצמם על כך שלא ראו שלא שמו לב.

מהותה של ההיתאבדות

היתאבדות היא איבוד שפיות הדעת ברגע המעשה. מן הבחינה השכלתנית, עד כמה שניתן לעשות זאת ברגעים שכאלו של אמוציות, הרי זהו פרדוכס אחד גדול. מתוך מצוקות, מבקש החש אותן להביא הקלה מהן, על ידי מה? על ידי קיפוד חייו , ואם כך אשאל- ההקלה על מה תחול כאשר הגוף נמק? ובכן, בלי שום קשר לדברים האמוציונאליים העמוקים, אסור בתכלית האיסור לפנות לפתרון ההיתאבדות, כל עוד שפיות, ולו המעטה, במוחך, חפש פתרונות רק לא קיפוד הגוף שצריך לקבל את הפתרונות. ובאשר לדבריך- הם לא מחדשים דבר, אהבה הולכת ואחרת תופסת את מקומה עד מאה ועשרים של האיש, מה שקורה לך קורה גם לבני השמונים, ולאחרונה שמעתי שזה קורה גם אצל בני התשעים. האדם לזולתו- כתחנת אוטובוס- כל אוטובוס עוצר, אוסף את הנוסעים לכיווני מסלולו, ובמהלך נסיעתו מוריד את הנוסעים שיעדם אינו במסלול נסיעתו. וחוזר חלילה. אל תתאבד, איש לא יתרגש יותר משבעה ימים, במקרה הטוב יבואו לנחם אותך כעבור שלושים יום, ובודדים יבואו כעבור שנה אף לשים פרח, ממש ממש מיותר. בהצלחה

adam33

New member
לא אעמוד במקומך שוב פעם

רק שרציתי לומר שלאחר זמן כשאתה מפוקח אתה אומר לעצמך..מה? בשבילה רציתי לאבד את הראש? בחיים לא ורק אז אתה מרים את הראש וממשיך קדימה בכוחות חזקים...

סוד האהבה../images/Emo14.gif

חמודי!!! אני בטוחה שאתה יודע מהי אהבה!!!! ואני חושבת שאתה אוהב לאהוב,אבל שאלת את עצמך שאולי אתה אוהב יותר מידי עמוק בלב? אני בטוחה שאם היית לוקח את האהבה בפרופורציות נכונות לא היית מרגיש כלכך פגוע. ותדע- מה שאתה מרגיש עכשו עוד הרבה מרגישים כי זו טבעה של האהבה , כאב, ואושר מהולים ביחד. תדמה את זה ליין טוב-אם אתה שותה באופן מבוקר במינון הנכון ,אתה נהנה מהמשקה. אך אם אתה שותה לשוכרה - אתה שוכח מכל הסובב אותך - סופך להיפגע מזה. לכן אומרים תהיי שיכור מיין ולא מהאהבה ,מהיין אתה מתפכח למחרת בבוקר מהאהבה לפעמים לא מתפכחים -ולכן עולים לך רעיונות של התאבדות, שכח מזה, זה לא יפתור לך את הבעיה של שיכרון חושים מאהבה. פשוט- תלמד לאהוב באופן מבוקר ולא בצורה מתמכרת, קח את זה כמו אלכהול שאתה עלול להיתמכר אליו.

למעלה