דיי נימאס לי!!!!!!!!!!!!!!

American Girl

New member
דיי נימאס לי!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יכולה לראות את היובש הזה יותר

shiray

New member
בהצלחה ענקית לך!

רק שנראה לי שיש בעיה בהוספת תמונות לגלריה או משהו כי התמונות שאני העברתי בפורום לפני המון זמן עוד לא בגלריה בכלל והעברתי איזה מאה תמונות אם אני לא טועה...

shiray

New member
כן...

גם עוד יש לה להגיב איך היא לא בכתה במולאן רוז'....

Padme Amidala

New member
תודה ענקית על התמוונת! + הסבר...

אז קודם כל תודה על התמונות- הוספתי את כולן לגלריותך המתאימות. עכשיו, בקשר לזה שהגלריות לא מתעדכנות הרבה, כמו ששירה אמרה באמת יש לנו בעיות עם הגלריות. כשמוסיפים הרבה תמונות בבת אחת התמונות מתבלבלות, מתחלפות, וכל ההשקעה פשוט הולכת לפח. לכן, אם אתם רוצים שהתמונות שאתם מוסיפים יהיו בגלריות בבקשה תשימו אותן בכמויות קטנות, לא בבת אחת. גם לי יש תמונות שאני רוצה להוסיף, ואני מקווה שהבעיה תיפתר בהקדם האפשרי...

shiray

New member
רגע

אז מתישהו תעלי את התמונות שלי לגלריות? כי לקח לי שעות להעלות את כולן לפורום והשרשור הזה זכה לתגובה אחת בערך וזהו וממש רע לי עם זה ודי אין לי כבר חשק להעלות את הכל מחדש... ומה הקטע של הכמויות הקטנות? את יכולה להוסיף כל יום מצדי 5 תמונות ממה שהעליתי פשוט האמת שזה די מבאס ששעות עבדתי על זה ובחרתי תמונות ואז לא עשית איתן כלום ועכשיו את כן מעלה...

Padme Amidala

New member
תשובות...

בקשר לתמונות שלך- כן, אני אעלה אותן, ואני אשתדל מחר להתחיל לעבוד על זה.
את צודקת ב-100% בעניין התגובות- אני הגבתי אבל זה באמת לא נעים כשמשקיעים ולא מקבלים פידבק, תאמיני לי שזה מאוד מוכר לי. אני מחר אנסה להעלות כמה שיותר תמונות ממה שהבאת...

shiray

New member
אוקיי תודה רבה רבה!

אם תרצי אז כשתסיימי להעלות את השרשור ההוא אני אוסיף עוד תמונות.... וד"א אני מאוד מקווה שאת יודעת שלא כעסתי עלייך או משהו.. פשוט באמת לא הבנתי למה לא השתמשת בתמונות שהעליתי

למעלה