דיי מבולבלת

דיי מבולבלת ../images/Emo3.gif

אתמול חגגתי כל היום את בוא החורף. שמתי על המשושים סרטים צבעוניים נעלתי מגפים אדומים, שתתי מיץ צוף בטעמים שונים, ורקדתי כל הזמן. והיום?? שוד ושבר, חם, פשוט חם אוףףףףף
אוצהההההההההה חורף!!!! הלו?? יש מישהו ששומע אותי? אולי מקשיב?? אני אוצההההההה גשם, רוח, שאוכל להתנדנד לי על העץ האהוב שלי, שאוכל לעוף מבלי להתאמץ כל כך הרבה
אוצה חורף! רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
גחליליתוש, אצלינו גם על החורף.....

אי אפשר לסמוך. שולחת לך משבים קלילים של חורף כדי שתועלי לפחות, לראות ולספוג את האווירה ואם דווקא תתעקשי, אני מוכנה לנסוע איתך אפילו עד שוויץ

שוויץ?? אמממממ תתחילי לארוז

אל תקחי תיק גדול מידי, כדי שנוכל לעוף בקלות ושוויץ?? אמממממממ אפשר להתחיל את המסע כבר היום בלילה?
רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
לארוז?????????????????

אינך זוכרת? לי מספיק רק ארנק (עם כרטיסי אשראי, והרבה דולרים)
ותשאלי את דני, לא "מאיימים" עלי בטיול או בילוי, אני מסוגלת לעזוב הכל גם באמצע הלילה ולטוס באמת
את באה????????

תרומתי לנושא החורף.

גחליליתוש אני מאווווודדד מאוווודדדד אפילו שונאת חורף...או יותר נכון שונאת גשם! אבל תראי איזה כייף זה כאשר הייתי על המזחלת? לילה טוב לכולםםםםםםםםם

שאול4

New member
אני מושך חזרה את דברי../images/Emo45.gif

עבדתי מאוד קשה היום. רק ב-9 הגעתי הבייתה.

שאול4

New member
אופו את פנינל´ה?

אופו הקפה? אופו העוגיות שעשית היום? אופו הכתובת של ה....שלך? אופו את כל היום? אופו, אופו, אופה

שאוללל אני חשבתי שחג חנוכה

בפתח,ומתברר שהגענו לליל הסדר? הולכת לאפות את העוגות הולכת להכין את הקפה הולכת לחפש את הנעל לבטח אמצא איזו זכוכית אדביק אותה לנעל ואנסה לבטח להוליך אותך שולל. האם אצליח להולך את שאול שולל או לא? זאת השאלה

אז מה שאול...תפסיק להיות קוטר

גם אני היום עבדתי מאוד קשההההההה אגב אתה יודע מה זה קוטר?(באידיש)

למעלה