דיי למשחקים!!

LauraLF

New member
דיי למשחקים!!

חברי פורומים יקרים , אני רוצה לשתף אותך בדבר שמאד מפריע לי... אנשים מבוגרים שמתנהגים כמו ילדים קטנים. ואנא תנו לי לשתף אתכם במקרה , כל מי שקרא חלק מההודעות שלי בזמן האחרון בוודאי יודע על האקס ועל המתוסבך...והיום המתוסבך עבר את הגבול בלהיות ילד קטן וטיפש. זה שהוא נעלם זה כבר הבנתי , זה שהוא מתוסבך הבנתי גם כך , זה שהוא נפתח אליי יותר מאשר הוא נפתח אל כל אחד - ברור , אבל זה שהוא צריך לשים אותי בהתעלם באיסיקיו עבר כל גבול. ואני אומרת , בנאדם , בוא ותגיד לי בפנים , אתה מפחד ואני יודעת ורוצה לעזור , אבל למה בסוף אני יוצאת יותר פגועה כי רק רציתי לעזור. ושוב יקירי , אני יוצאת מאוכזבת. (אני צריכה תאומים - דחוף)

2k3

New member
אני חושב..

אני חושב שהעובדה שהוא נכנס לך מהר ללב ושוב יצאת פגועה , היא מהעובדה שבדיוק יצאת מקשר, מעצב, ורצית לעבור הלאה, לנסות לשכוח.. הרשת לעצמך יותר מדי.. בין אם זה להתחבר אליו נפשית ובין אם פיזית.. הכל היה כל כך מהר.. ואת אמרת , חזרת והדגשת, הבנאדם עם בעיה רצינית.. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? ניסית לעזור, סבבה, שפה זה יסתכם , ברצון לעזור! לא צריך להרגיש ולפתח רגשות כל כך קיצוניים כל כך מהר.. ובנינו, ספרי לי את הסוד? שנינו פגועים, עצובים ומאוכזבים.. אף אחד לא יעשה לשני את הדברים האלו.. גלי את הסוד!! :) אני מת עלייך! ! !

LauraLF

New member
יקר שלי!

אתה צודק , זה בדיוק מה שהיה...ניסיתי להבריא מהר מידי ועכשיו אני מתגברת על שניים , שעדין קשה לי להבין מי יותר מטומטם. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? כי קיוויתי במעמקי לבי שאני אוכל לגרום לשינוי ...הרי הוא סיפר לי דברים שמעולם לא סיפר וכנראה גם לא יספר אז קיוויתי שאולי יהיה משהו שונה. רגשות קיצוניים? אני לא יודעת אם זה נכון , מה שבטוח אני לא מאוהבת בו, אכפת לי ממנו , הוא חשוב לי , אני מחבבת אותו מאד אבל אין יל עדיין רגשות שאי אפשר להתגבר עליהם...לאט לאט ... עברנו את פרעה נעבור גם את זה. ובאשר אליך , אל תמהר , TAKE IT EASY , אל תמהר למצוא מישהי חדשה, אל תעשה את הטעויות שלי , קח את הזמן , תתאוורר , תצא לבלות, תהנה גם קצת מהלבד....אני למשל עם כל הכאב גם נהנת קצת מהלבד , יש לי המון זמן לחברות שלי ואני מטפחת את הקשרים איתן , כל יום חברות שלי מוציאות אותי לפאב , גלידה וכיף....לכן אני מציעה - תהנה קצת מהלבד , תתאוור ותראה שתבריא מהכאב.. מתה עליך חמוד!

2k3

New member
אני חיי בשביל הלבד הזה!

אני מת להיות לבד!! אני הכי אוהב את זה בעולם! אני יכול ללכת לים, לשבת שם שעות לבד!! לבד לבד!! אבל כל דבר שהוא קיצוני לכאן או לכאן זה לא טוב.. כמו שאני אוהב להיות לבד, אני אוהב שיש לי מי שאוהב אותי ,שיש לי למי לספר דברים.. למשל , אני לא רואה את עצמי יוצא להפסקה מהעבודה ולא מתקשר למאיה לספר לה איך היתה המשמרת.. זה סתם על קצה המזלג... בקשר לבחור החדש הזה שלך, תאמיני לי,אני לא מבין איך הוא יכול להתעלם ממך.. בכל צורה שהיא. זה אומר דרשני.. לא?

LauraLF

New member
לא לבד ככה....ברור שגם ככה אבל

גם עם חברים , תתקרב לחברים , תן להם לטפל בך... בהתחלה התנגדתי כי הרי החברה הכי טובה שלי היא חברה של אח של המתוסבך אז היה קשה לספר...אבל גילתי שהחברים שלי יותר טובים ממה שחשבתי... יש לי כמה חברים טובים שאני אוהבת ומעריכה... ואני מקווה שתעזר עכשיו בחברים כי ברגעים האלה החברים מראים כמה הם אוהבים אותך באמת... איך הוא יכול להתעלם ממני ? לא יודעת...תאמין לי לא יודעת.. אני בנאדם שקשה להתעלם ממנו..חח אני קרציה כזו

במקרה...

אני מזל תאומים טיפוסי... ההתנהגות שלו (שלנו) לפעמים ילדותית, שטחית וקטנונית אבל היא באה לחפות על חוסר יכולת להתמודד עם מצבים רגשיים (רגש הוא בכלל אוייב אכזר...) בכל מקרה, יש דרגים להתמודד איתו (איתנו) - קודם כל, צריך להגיע לידי פגישה, מה שכמובן לא קל (ובוודאי לא אם את בהתעלם אצלו באייסי). כאן המצב חמור יותר מהרגיל. להגיד לו שאת רוצה לדבר איתו שיחה מלב אל לב זו טעות חמורה. איזה פחד...
להגיד לו שאת רוצה לעזור? טעות חמורה לא פחות. תגידי לו שאת צריכה עזרה. אין דבר מושך יותר מלעזור לנפש פגועה וחלשה...אח"כ, תני לו לשתות בירה או שתיים ואז תגשי לעניין, לא לפני. מקווה שעזרתי...
עז

LauraLF

New member
טוב תודה

זה קצת יותר מסובך מזה.. החלטתי לוותר על כל הסיפור...אבל תודה

היי חברה, תראי זה קשה

אבל לפני שהיית חברה בפורום הזה היה לי מקרה זהה לשלך התאהבתי בבחור מהר מדי למרות שכולם אמרו לי להתרחק ממנו כמו מלהבת האש- לא הקשבתי (כמובן אני חייבת לעשות בלאגן), ואז שהייתי בשיא ההתאהבות הוא נעלם. וגם אצלי הוא נפתח איתי יותר מכולם והיה הכי חופשי ורצה להכיר את הוריי וכו... וכולם נתנו לי סיבות למה לשנוא אותו והכל ועד שהוא ירד לי מהלב לחלוטין הוא פתאום נזכר לחזור ואז הבנתי שהוא חזר לחברה שלו שממנה הוא נפרד ואני הייתי בשבילו סתם "עונת מעבר". ולכן החלטתי ללמד את הנמושה לקח והחזרתי באותו המטבע- חזרתי אליו והכל היה טוב ויפה נתתי לו להרגיש שהתאהבתי מחדש ושמתי לב שגם הוא כבר חזק בעניין ואז פשוט נעלמתי וכמה שהוא התקשר לא עניתי לו ולא עניתי לשום הודעות שלו, ועד שהוא השאיר לי הודעה "לא יכול בלעדייך"- עניתי לו בעיה שלך אל תתקשר יותר. אל תעשי כמוני כי עכשיו אני כל הזמן חושבת על איך שאני אחרי הקטע הראשון שלו הרגשתי חסרת ביטחון וזו פעם 1 שאני הרגשתי ככה, ובמיוחד שהוא (המסכה שלך) פגוע ופגע בך את חייבת לעזור לעצמך להבריא דרכו, אל תצרי קשר אבל ברגע שיצור קשר תסבירי לו שדי נפגעת מהנושא והרגשת לא טוב עם זה אולי הוא יפתח בפנייך שוב ויסביר לך למה הוא עושה זאת הרי יש כאלה שכאשר הם נלחצים התגובה הראשונית שלהם היא לברוח ורק אח"כ לחזור. בכל אופן אני תמיד כאן עבורך ולא יוציא אותך מהאייסיקיו שלי שמספרו: 331008495

LauraLF

New member
היי מותק - צורפת לאיסיקיו.

בקשר למה שאמרת...המצבים מאד שונים... אני לא REBOUND אצל הבחור...הוא פשוט שכח מה זה להרגיש כנראה הכי כואב זה שיום לפני שנפגשנו הוא אמר לי ואני מצטטת: "אני לא רוצה שתפגעי" "מה זה משנה?" "זה משנה לי" "למה מה יקרה?" "אם תפעי אני אכעס על עצמי מאד מאד " כנראה שהוא טוב במילים אבל מעשים זה דבר אחר.

היי, היום הזה הוא הכי מאושר בחיי

ראשית יצאתי אתמול עם הבחור מהעבודה לבית קפה שנחשב יקר וכשהגיע רגע התשלום שיחקתי אותה מוציאה את הארנק ואת הכסף ואז הוא שאל למעשיי ועניתו לו "משלמת אלא מה" והוא ענה לי "אה סבבה" לרגע הלב שלי קיבל כיווצים, ואז הוא המשיך "אולי בפגישה העשירית היום לא, וגם מחר לא." ואז נרגעתי. בבוקר הגיע אליי זר ענק למשרד של פרחים אדומים ולבנים (ורדים) כמובן שהתרגשתי. הגעתי הביתה על המיטה חיכת לי מתנה שגם הגיעה עם שליח מהשומר ראש- לטענתו בגלל שהוא שמח שיצאתי עם גבר סוף סוף שאני באמת רוצה ובאמת שאנחנו מתאימים (שקרן קטן- הוא פשוט שמח שירדתי לו מהגב שנצא). בקיצור הוא קנה לי תיק "עסקים" דק ונשי כמובן מעור (לא כמו של מורים) ועל הפתק החלפה היה כתוב 600 ש"ח- אני בהלם אני המומה. בערב התקשר הזבל שסיפרתי לך עליו אתמול- רצה להיפגש! אמרתי לו שאין מצב אני את המשחקים השארתי בגן הילדים והוא כנראה לקח אותם איתו. איך את מרגישה שכחתי לשאול, ומה האיסיקיו שלך כי נראה לי שבטעות דחיתי אותך.

LauraLF

New member
יווווווווווווווווווווווווווווווווו!

איזה יופי...איך התרגשתי כמעט כאילו אני קיבלתי את הבחור הזה....נו יש אחים?? דודים? אחיינים? אבא צעיר? חחחח.. חמודה , מגיע לך רק אושר ואני שמחה בשבילך. נמשיך באיסיקיו:201-489-504

אתה לא תאמיני מה גיליתי, הפרחים

היו מהבחור הזבל שאין לי חשק עכשיו להסתכל על הפרחים שלו למרות שהם מאוד יפים. באסה.

joshh

New member
היי חמודה...

אני בדרך כלל לא נוהג להכליל, אך להתנהגויות כאילו אני מכניס לקטגוריות. ולהתנהגות שאת מתארת לנו, אני מגדיר כאדם שהוא "עולה ויורד". מה הכוונה ? בהתחלה הוא מתלהב נורא, ניפתח ברמות...ואחרי כמה ימים הוא פתאום נעלם ומתעלם. ואז מה שקורה הוא משאיר אותך אם רצון לעזור לו, ועם המון שאלות. והכי גרוע שמחפשים את הלמה, כי אז ניפגעים ממנו הכי הרבה ובד"כ אין תשובה אמיתית סתם לפגוע. בד"כ שנתקלים באדם כזה הכי טוב זה להמשיך אלה, כי הם עושים את זה לכולם. דרכים לזהות: אומרים מילים גדולות, ניפתחים מהר מידי, לא מסוגלים להתחייב לשום דבר, יכולים להעלם ליום יומים ומבלי לתת דין וחשבון(ולפאמים ליותר), והתנהגות בטלפון קרה ופנים מול פנים חמה מאוד. בקיצור, אל תרגישי רע, כי מדובר בסוג של עולה יורד, תדעי באמת שזה הוא, בטח ובטח לא את. joshua

LauraLF

New member
תודה!

ג'ושוע , תודה רבה על התגובה הנכונה והמחזקת. חיזקת אותי מאד ונתת לי תחושה שאולי אני באמת לא אשמה.... תודה ולילה טוב

למעלה