דיי לדיבוריםם!!!!!!!!!!!
תקשיבו אנשים לי נמאסס אני לא מסוגלת יותר אני כל היום :
שומעת בון ג'ובי .!!!
רואה בון ג'ובי!!!
נושמת בון ג'ובי!!!
אוכלת בון ג'ובי!!!
שותה בון ג'ובי!!! אבל מה שאני לא עושה זה לא קורה במציאותת וזה כבר ממש ממש לא מצחיק זה ממש עצובב אני רוצה לראות אותם לחיות אותם להרגיש אותם להיות איתםםם אני רוצה כל כך רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בואו ונפסיק לדבר ונתחיל לעשות תקשיבו לי חברים חיבים אבל חיבת שהם יהיוו כאן.......זה אפילו לא נושא לויכוח זה פשוט עובדה!!!!!!!.........אני הפעם לא מתכוונת לותר.....אני הולכת לעשות את הצעדד הכי גדול בהיסטוריה.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו כולם אבל כולם וכל הפורום וגם מחוץ לו כולם מתגיסיםם לסרט הכי טוב שיכול להיות כל מי שבפורום הזה ונמצא בעוד פורומים אחרים נא להודיעע עלל ההתגיסוותת הזוווו.... אני מבטיחה לכם שאם כולם התגיסו לזה הם יבואוו ובקרובב מאוד.. פשוט צריךך לקחת את זה חזק בידיםם ולהתחיל לפעול ולא רק לדבר מה שאנחנו נוהגים בדרך כלל לעשותת.................... אוקיי אזז ככה....כל מי שקורא את ההודעה הזווו יעביר אותה לכל החברים בפורום שהוא נמצא... ויגיד להם לחפש רעיונות טובים לעלות בסרט את הסרט הזה אנחנו שולחים לאתר הרשמי יותר מ50 פעמים ביוםם עד שהלהקה עצמה תצפה בו ותחליטט ברשמיות שהם באים!!!!!!!!!!! אז החלטנו הפעם מתגייסיםם לזהה!!!!!!!!!!!!!!!! אין יותר דיבורים אם 2 בנות הצליחו להביא את טוקיו הוטל לארץץ ואנחנו הרבה יותר מ2 אין מצב שאנחנו לא מצליחים!!!!!!!!!!!!!פשוטט אין כזה!!!!
תקשיבו אנשים לי נמאסס אני לא מסוגלת יותר אני כל היום :