דיי כבר מטונפים!!@#!@#!

HollowSHIT

New member
דיי כבר מטונפים!!@#!@#!

קיבלתי את ההודעה הזאת 20 פעם ב3 דקות... ואניי לא מגזים!!!!: די להציף ת'איי סי קיו זה לא משנה כלום.. כי לא דרורה ולא קרן מדברות באיי סי קיו ויקבלו ת'הודעה אז די להציף כושיליראבק הנדון: ביטול פורים ותגובנתנו. עקב העונש הקולקטיבי שניתן לנו, תלמידי בית הספר דרור התמימים, שהוא כמובן, ביטול פורים הוחלט לארגן התנגדות המונית מסודרת כלפי ההנלה אשר תבטא את הקוממותינו. איננו מבקשים כסף או איזהשהו מצרך אחר אלא תמיכתכם והצטרפותכם אילנו למאבק שכן כקבוצה גדולה לא יהיה ניתן לפרקנו בקלות ומובן שעונש למספר רב כזה של אנשים לא בא בחשבון. לכן, אנו קוראים לכם להצטרף למאקנו, הרי אין לנו מה להפסיד, לפי דבריה של דרורה אין פורים במילא (מתחת לפני השטח) ואנו זקוקים לעזרתכם על ידי כך שמחר, יום רביעי תצטרפו למחאתנו בדשא הגדול באוהל המחאה שיוקם כנגד ההחלטה לביטול פורים. כמו כן, כל מי שיכול שיביא אוהל או לפחות שישב באוהל המחאה ויפגין התנגדותו. תודה רבה. ותעבירו הודעה זו הלאה.

ofrikit

New member
חחחחחחחחחחח

טל-הן לא אמורות לראות את ההודעות האלה! אנחנו אמורים לראות ולהעביר לאחרים ולעשות מחאה שבעצם את המחאה דרורה וקרן צריכות לראות! מבין?!

HollowSHIT

New member
מתוחכם...

אבל מה זה עוזר.. כי כולם שולחים את זה רק לאנשים שבלב שרון... אז כל אחד בלב שרון קיבל את זה 15-20 פעם.. הייתי מסתפק גם בפעם אחת...

ofrikit

New member
אתה משחק אותה טיפש? :)

אנשים לא אמורים לנחש שזה הגיע אלייך 15 פעמים או פעם אחת וטוב שאנשים שולחים,זאת המטרה וכן מןןן הסתם- זה רק ללב שרון!

HollowSHIT

New member
משחק אותה..?

HollowSHIT

New member
כי לך אין חברים....

סתם פיפי כדי שלא תרגישי בחוץ אני ישלח לך את ההודעה 20 פעם

FiFi 59

New member
או שלי אין את האנשים מבצפר ברשימה..

שאני אציג לך תמצב? 173 אנשים ברשימה אני מכירה את כולם ועוד אין יל את כל האנשים שאני מכירה מבצפר (או את אלה שאתה מכיר ושולחים לך את הדברים האלה) אז שתוק :)

HollowSHIT

New member
קשוחה +...

אני לא הולך לכתוב כמה אנשים יש לי ברשימה כי זה הכי וונאבי (כל אילה שיש להם חברים) +זה שאין לי חברים.. (כי אני קשוח) אז יש לי רק איזה 30 איש ברשימה

גם אני קשוח. 38...

לא מבין את אלה שיש להם 177 איש ברשימה. כאילו שהם מדברים עם כולם...

ofrikit

New member
לי יש 107

ואני כן מדברת עם רובם וגם אם אלה שאנלא מדברת איתם הם ברשימה שלי כי נגיד הם מהמושב או מהתנועה או אנשים שמידי פעם אני יודעת שאני אכתוב להם ובלה בלה

FiFi 59

New member
לא אמרתי שכוווולם חברים שלי

זה סה"כ אנשים שאני מכירה..אין ברשימה שלי אנשים שאני לא מכירה אותם בפרצוף!

השאלה היא לא אם את מכירה אותם.

השאלה היא האם את מדברת עם כולם. למה את צריכה אנשים שאת לא מדברת איתם ברשימה?

FiFi 59

New member
שאלה טובה

תשמע בעיקרון יש לי ארותם כי פעם אמרתי להם משהו או שהייית צריכה לדבר איתם

chaosoda

New member
אני ממש מרגיש הומו ואוכל!!..

כי לי יש 205 אבל אם איזה 30 מהם אנ'לא מדבר ויש לי הרבה כי יש לי אנשים מכנרת

HollowSHIT

New member
תעשו את החשבון....

למרות שאני אף פעם לא מדבר אם אף אחד.... ויש לי מיליונים של אנשים שאני לא מכיר בפרצוף.. ושאף פעם לא דיברתי איתם.. אני מהאנשים שהם לא מכירים לרשימה שלהם כדי שיחשבו שיש להם חברים...

למעלה