דיי חדשה פה ...

דיי חדשה פה ...

רציתי קצת לספר , מקווה שאפשר לשפוך פה .... אני האדם הכי דפוק בעולם הזה , בחיי , לא מכירה אדם יותר דפוק . לא , לא לומדת מטעויות ! כבר הרסתי יחסים עם החברה הכי טובה שלי כי התאהבתי בא , היא הייתה כל עולמי , ממש היה לי קשה לצאת מזה , אבל הבטחתי לעצמי לא לעשות זאת שוב , והינה אני מטומטמת שכמותי מתאהבת בשותפה שלי , שהיא גם חברה שלי שמסובבת אותי על האצבע , לא יודעת מה היא רוצה ממני , אבל מה אני? כמה מטומטמת אני יכולה להיות ? רק בסטריטיות אני מתאהבת . לפעמים נדמה לי שה' גזר עלי להיות לבד כל החיים , אף פעם לא הייתי עם מישהי , ועם הגברים שהייתי זה רק בגלל תשובה , אף פעם לא הייתה לי אהבה ממומשת , עצוב .... עזבו עצוב , חרא !

nuritpm

New member
אוי אוי אוי...!

באמת עצוב לקרוא אותך. בייחוד עצוב לי לקרוא את מה שאת חושבת על עצמך, ואיך שאת מחמירה עם עצמך. חמודה, זה קורה לכולנו, עניין ההתאהבות הזו בסטרייטיות, ויעידו בנות הפורום, נראה לי שכמעט כל אחת פה עברה את זה, בייחוד בתחילת הדרך. ואת עוד כל כך בתחילת הדרך. עוד מצפים לך ימים מופלאים ורקעי קסם שכשתהיי שם אני בטוחה שתגידי לעצמך שהיה שווה את הדרך. כולנו עושות טעויות בחיים, ומהן אנחנו לומדות על עצמנו ועל הדרך שלנו. ואם לא מעזים ומנסים אז גם לא טועים. אני לא ממעיטה לרגע ברגשות הקשים שאת חשה מעצם אבדן החברות שלך עם החברה ההכי טובה שלך ובטח שלא בתחושות שאת חשה בימים אילו. אבל תנסי אולי לראות את זה מכיוון שונה...? את מסוגלת לאהוב, ואין כמו אהבת נשים, תאמיני לי, הייתי גם שם וגם פה, אין כמו פה! ונכון, עוד לא הייתה לך "אהבה ממומשת" כפי שהגדרת את זה, נכון, זה מבאס, אבל עוד כל הטוב לפנייך, באמת! וכשיגיע הרגע את תתגלשי לסיטואציה בכזו בשלות והנאה, אין אין, זה מדהים! את עוד צעירה, אל תקלקלי לעצמך את הדרך בשנאה עצמית. זה לא שווה את זה. ואל תתיאשי. מחזקת אותך, ושפכי חופשי, אם לא כאן אז איפה?
כאן בשבילך נורית

פאמקי

New member
מסכימה עם מה שנאמר.

אכן, עצוב. ונראה לי, שאת אכן צריכה להתאהב, את צריכה להשקיע, את צריכה להיות מלאת חום ואהבה, את צריכה להיות מלאת חמלה, את צריכה לסלוח, את צריכה לחבק, את צריכה לתת כתף... לעצמך! איך תבחרי נכון, באחת והיחידה, כשאת לא אוהבת את הקרובה לך מכולן? השקיעי בזה יקרה, כל השאר יגיע.

שרון חמודה ../images/Emo24.gif

זה אכן מאוד מתסכל לא להשיג את מה שרוצים במיוחד כשמדובר באהבה. וכשזה טרי מרגישים הכי זיפת שאפשר. וזה נורמלי לחלוטין. וקורה לכולנו. אנו זקוקים לתקופת האבל הזו כדי להירפא ולהיגמל ולהיות מסוגלים להמשיך הלאה. תני לעצמך את הזמן הזה ובינתיים תנסי לחשוב כל הזמן על האהבה עליה את חולמת ועל המציאות שאת רוצה שתהיה לך. תדמייני לעצמך איך תהיי ומה תרגישי. זה קודם כל יתפוס את מקום המחשבות הלא רצויות ויתן לך הרגשה יותר טובה, ומעבר לכך גם יניע אותך לעשות דברים שיצעידו אותך לקראת הגשמת החלום. אשמח להתכתב איתך ולסייע לך להתמודד. הטקטיקה שלי היא בלהצחיק צחוק הוא המרפא האולטימטיבי אחרי הזמן...אז למה לא להעביר את הזמן בצחוק
בינתיים שולחת לך חיבוק חם ומחזק
ועוד אחד על חשבון הבית
(השלישי ב-50% הנחה תשלום מראש במזומן בלבד
)

תודה תודה תודה לכולכן

תודה על החיבוקים , אפילו שהם וירטואלים הם באמת עוזרים ... תודה גם על המילים וההבנה . אני יודעת שעושה רושם שאני צעירה , אולי בשבילכן זה רק בת 26 בקרוב 27 , בשבילי זה הרבה , הרבה שנים של לבד , יותר מדיי !

nuritpm

New member
אין על מה יקירה...

כל יום של בדידות הוא המון זמן. אני לגמריי מבינה את מה שאת אומרת. רק תזכרי שבאמת עוד יהייו זמנים אחרים ואת זה שאת בתחילת הדרך. אני יודעת שמתוך התחושות הקשות האילה קשה לראות את זה אבל מבחוץ אני אומרת לך, זה יהייה גם אחרת. והכי חשוב, קבלי את עצמך עם כל מה שבך, כמו שאמרה פאמקי - השאר כבר יגיע. ימים טובים ורגועים נורית

כולנו היינו פעם בנות 26 (טוב אולי חוץ ממחפשת

את האומץ), ורובנו אני מאמינה הרגשנו ככה. אבל את באמת צעירה, וכל עוד את מחפשת, את גם תמצאי. יגיע היום בו תלמדי מטעויות העבר ותצאי את האהבה שאת מחפשת. וזה יהיה מהיר ואמיתי ואת תדעי לזהות את זה מיד בחיוך הראשון.

לא יכולתי שלא../images/Emo6.gifזו פעם שניה בשבועיים האחרונים

שמישהי מזכירה אותי פה
מה זה אומר? מליון דולר בדרך?

למעלה