דיי-זה מספיק

דיי-זה מספיק../images/Emo152.gif

כתבתי מכתב למעריב לנוער ,מקווה שייקחו אותו ברצינות.
רציתי לשתף אתכם
(נ.ב:ניצלתי את עצם העובדה שאם המכתב יתפרסם,נעשה קצת פירסום לאתר שלי
חחחח) מעריב לנוער שלום :) קודם כל,יש לכם באמת אחלה עיתון.אני בד"כ מוצאת את כל מה שאני רוצה-רק חבל לי על דבר אחד. המלחמה המטופשת הזו בין ההראלים. אני אודה ואומר-גם אני דיי התמכרתי לסקעת ולקולו המקסים,אבל עצם העובדה שהמעריצות של מויאל וסקעת "נלחמות" זו בזו בשביל "להוכיח" כביכול מי יותר טוב-זה ממש מגעיל אותי. סקעת ומויאל הם שניי יוצרים מקסימים,עם קול מדהים -כל אחד מהם הוא מיוחד,יש לכל אחד מהם ייחוד משלו. זה לא אומר שאם אתן אוהבות את מויאל,אתן צריכות לשנוא את סקעת - ולהפך. מויאל הוא אדם עם כישרון גדול שחבל על הזמן,זה לא אומר שסקעת לא,ולהפך.יש לו קול שלי אישית גורם להצטמרר בכל גופי-הוא גורם לי להתרגש כל פעם מחדש. אני מבקשת ממכם,כל המעריצות למינהן(למרות שאני יודעת שזה לא ישכנע אתכן..)אל תגרמו לכל העוגמת נפש הזו, כל אחד מהם הוא יוצר מדהים ומוכשר.באמת!.מקווה ששיכנעתי לפחות כמה מכן. נ.ב:אם בא למעריצות נתן רביץ המתוק {שאותו אני ממש אוהבת,יותר משלוש שנים}למינהן להיכנס לאתר הרשמי לו ולקהילת הפורומים שלו-הם מוזמנות תמיד :)אתר:http://www.nate.tipo.co.il פורום:http://zliloshit.freelinuxhost.com/forum/index.php? תודה,צליל אייד בת 14 מדימונה.

צילי שלי...

לדעתי אם את רוצה להפסיק את המלחמה, אל תדברי עליה. כי כמו שהראלי אמר פעם- רק כשמדברים על משהו הוא קורה... (הוא אמר משהו דומה, כששאלו אותו על הסכסוך שהיה לו עם מויאל. זה התקשורת אשמה בכל
)

אבל אם נביא את זה../images/Emo152.gif

עוד יותר לתודעת המעריצות "הנלחמות",זה ישפיע לפי דעתי.נגיד להם שהמלחמה הזו למעשה מטופשת-כל אחד מהם מיוחד

אף אחת כבר לא נלחמת....

את סתם אומרת עכשיו, בזמן האחרון יש סולחה אמיתית בין ההראליות, אף אחד לא רב... לדעתי צריך פשוט להפסיק לדבר על זה...

בקשר לסולחה../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif

אני מנוייה גם לראש1, וראיינו כמה בנות "סקעת" וכמה מויאליות,ותאכל'ס הן אמרו שבחיים לא תהיה סולחה מכל הלב,כי כל אחת מתה מתה מתה על ההראל שהיא אוהבת,והשנייה כאילו ושונאת את ההראל השני..אז...לפי דעתי הן צודקות.. כי..אין סולחה סולחה ..

אז הן אמרוו...תראי מותקקק...

מאז הסולחה א=י=ן קללות על מויאל ברשמיי..פשוט איןןן... ואז מה אם כל אחת מתה על ההראל שלה
למשל, חברה הכי טובה שלי היא מויאלית, ועוד חברה מממש ממשששש טובה שלי היא מויאלית בדםם, ובאמת אנחנו לא רבות על הראל&הראל
בכלללל
ומי אמר ששונאים את ההראל השני
אני אישית אף פעם לא שנאתי את מויאל
ונגיד עכשיו באה לפה ילדה <הילהה הנשמהה
>> שהיא מויאלית אבל היא אמרה שהיא חולה על הראליי
בטח שזה יכול להיותתת
וסורי על החפירותתת

בזמן האחרון.. ../images/Emo60.gif

דווקא המצב השתפר בצורה ניכרת. אני אישית לא אוהבת את מויאל, אבל אני לא צריכה לאהוב אותו בשביל להבין שגם הוא בנאדם וגם המעריצות שלו וצריך לכבד אותן ואת דעותיהן. הרבה אנשים למשל חשבו שברגע שיפתחו שני פורומים לשני ההראלים - אנחנו נהייה במריבה מתמדת, ועובדה שהמצב ממש לא ככה. אנחנו דווקא מפרגנים אחד לשני.

shelly9

New member
../images/Emo110.gifוואי זה כ"כ נכון...

המלחמה הזאת בין ההראלים כ"כ מיותרת... יעני לשניהם יש כישרון אדיר, וזה לא צריך להיות מנוגד אחד לשני! אפשר לאהוב את שניהם ואפשר גם לא, אבל זה לגמרי מיותר לריב מי יותר מוכשר. זה עניין של טעם.

yellow cheese

New member
עם כל הכבוד../images/Emo174.gif

סקעת הוא לא יוצר. הוא לא מביא משהו מקורי, הוא חי על קאברים [לבינתיים, כן?] מי שכן הביא את עצמו לבמה- זה ללא ספק הראל מויאל, עם הכתיבה והיצירה שלו. סקעת שר קאברים בלבד. [שלא תביני לא נכון, אני אוהבת את סקעת יותר..]

הראל לא ביצע רק קאברים....יש עוד

הרבה שירים שהוא שר לא במסגרת התוכנית.. ובמיוחד הסינגל המדהים שלו אין עוד סיכוי... אמרו שהוא כתב אותו

אה זה לא הוא כתב?

טוב לא חשוב.. אני מאוד אהבתי... זה לא הסגנון של הראל אבל שיר מאוד יפה

ayaliar

Well-known member
המילים והלחן של שמואל אלבז

שכותב ומלחין להרבה מאד זמרים כמו איל גולן שרית חדד ושות' לא הסגנון האהוב עלי

ayaliar

Well-known member
עם כל הכבוד |נושמת|

אמנם הראל סקעת עדיין לא חשף את היצירות שלו אבל מפה ועד להגיד שהראל מויאל הוא זה שהביא את עצמו לבמה, יש תהום ענקית הראל סקעת מביא את כל כולו לכל שיר שהוא שר. והוא עושה את זה פי אלף יותר טוב מכל מתמודד אחר בכוכב נולד. הראל מויאל שר שיר וחצי שהוא כתב באודישן ובאיזו תכנית, זה לא אומר שהוא שר חומר מקורי. הוא גם כן זמר של קאברים בדיוק כמו הראל סקעת. כשיגיע הזמן, שניהם יוציאו אלבומים שיכללו חומר מקורי בלבד

pirk

New member
כמו שמישי כבר אמרה עדיף עכשיו

באמת לא לדבר על ה"מלחמה" בין המעריצות... פעם עם רק היו אומרים משו טוב על סקעת אז מעריצות מויאל היו קופצות ומנסות להראות כמה שמויאל יותר טוב.. וככה גם להפך.. בזמן האחרון המצב ממש השתפר!! כל המעריצות מתחילות להבין שבעצם אין טעם למריבה הזאתי בכלל.. ושבעצם שניהם 2 זמרים מוכשרים בטירוף!! אבל שלכל אחת יש את ההראל שלה
שאותו היא מעדיפהה... אז עד שהמצב נרגע עדיף באמת לא להזכיר את מה שהיה ולגרום ליותר סיכסוכיםם!!

yellow cheese

New member
יש להביא את עצמך ../images/Emo174.gif

לבמה עם קאבר ולמעשה, לשחזר את עצמך. ויש ליצור משהו שלא קיים. לא אמרתי שסקעת לא מוכשר, נהפוך הוא. מבחינה קולית, לוק ובמה- הוא רמה אחת מעל כל התמתמודדים שהיו אי פעם בכוכב נולד וברמה אחת מעל כמה אמנים וותיקים בארץ. אני רק אומרת שהוא לא יוצר, הוא לא הביא חומר מקורי. זה הכל.

למעלה