דיי דחוף ........

עתליה18

New member
דיי דחוף ........

רשמתי לכם לפני איזה חודש שהציפור שלי לא מרגישה טוב ויורדת לתחתית הכלוב הלכתי לוטרינר והוא אמר שהיא בסדר גמור ...... אבל היא עדין המשיכה לשכב על תחתית הכלוב ועכשיו אני רואה שהיא הטילה .... כמובן שהביצה לא מופרת כי אין זכר (היא מסוג אלכסנדרון) ואני חושבת שהביצה היתה נמצאת בתוכה דיי הרבה זמן והיה לה קשה להטיל זה אפשרי ? אני חייבת לציין שהביצה יצאה עם דם עליה וגם יש קצת דם על התוכית ... אבל היא אוכלת שותה יושבת עליי אז מה זה אומר ? יכול להיות שיש לה עוד ביצים ? עזרה בבקשה.............

רואי

New member
יתכן..

יש משהו בדברייך. כבר קרו המיקרים בהם נקבה רצה להטיל ביצה, היא יורדת לתחתית הכלוב אך הביצה ממאנת לצאת. במקרה שלך זה עוד הסתיים בטוב, אך ישנם מיקרים שהנקבה מתה כתוצאה מביצה שנתקעת לה בגוף...

עתליה !!!

דבר ראשון טוב שזה נגמר בטוב.. בדרך כלל במקרה כזה הביצה נרקבת בתוך התוכית והיא היתה מתה !!! דבר שני בחיים אל תלכי לווטרנר הזה!!!! איך הוא לא גילה ? הרי הבטן שלה היתה נפוחה באזור התחתון !! בקיצור תלכי לוטרנר אחר שמתמכה בתוכים, שיעשה לה בדיקה מקיפה !!

אין לי מושג !!

אבל כל מי שמגדל תוכים שעובדים..... יכול לראות את החלק התחתון של התוכית נפוח שיש ביצה !!! ווטרנר... עזוב כנראה שהוא סנדלר ולא וטרנר !!!!

עתליה18

New member
אבל השאלה היא ......

התוכית שלי עדין יורדת למטה אחרי שהיא הטילה היצה שלה לא ממש מענינית אותה אבל היא עדין שם ונראה לי שעדין יש לה כאלה היתכווצויות.... היא אוכלת והכל אבל היא לא נראת לי בסדר ...... יכול להיות שיש עוד ביצה ? או עוד כמה ? מה לעשות ?

../images/Emo101.gifעתליה../images/Emo101.gif

למה את מחכה !! שהתוכית תמות
כתבתי לך שזה מאד מסוכן
תתקשרי עכשיו לוטרנר שמטפל בציפורים ותקפצי עליו עם הציפור
תוכית יכולה ליצר ביצה כל 3 ימים, כך הכל יכול להיות
נ.ב. אני לא מבין אותכם אנשים, שלכם כואב משהוא אתם הולכים לרופא.. אז למה שהתוכי שלכם לא מרגיש טוב ונראה במצוקה את לא לוקחים אותו לוטרנר

עתליה18

New member
אוקיייייייי אז ככה אדוני .......

אני הלכתי לווטרינר בדקה שהיא התחילה לא להרגיש טוב ואז הזמנתי אליי עוד וטריניר לחוות דעת נוספת ושמו אורי בנדהיים אז אתה בטוח מכיר והוא אמר שהיא נראת מצויין לא חסכתי שקל ביקור בית עלה לי 200 ש"ח ולוטרינר השניה עוד 110 ש"ח אז בבקשה ממך לא סתם לדבר לפני שאתה שואל ......... והיום אחרי שהיא הטילה ישר התקשרתי לוטרינר אורי בנהדיים והוא אמר לי שאין מקום לדאגה בנתיים היא אוכלת שותה משחקת והוא אמר לי להיתקשר עם יש משהו מוזר והוא יבוא ............ אז בבקשה ממך עם כל הכבוד להירגע !!!!!!

OK, גברתי !!

אני רגוע !!! אבל אני בכל אופן לא מבין איך 2 וטרנרים מכובדים לא עלו שיש לה ביצה תקועה !! בכל אופן אני מצטער שתקפתי אותך... פשוט הרבה פעמים אני ניתכל באנשים שהתוכי שלהם במצוקה.. והם יושבים בבית ולא עושים כלום . מקווה שהתוכית תרגיש טוב !!!

למעלה