המ
אני חשבתי 7 ומטה אם לא פחות... גם אני הייתי בשוק, עוד לפני שראיתי אמרתי לערפא שאני יודעת שזה יהיה גרוע וזה... והוא עוד אומר לי ברוב חוצפתו- "עדיף שלא תראי, מקום ראשון ושני חרא" חחח יש לי את זה מתועד! הנה: [ד"א, לא להשים לב לכלמיני דברים שאני כותבת הייתי לא שפויה..
] "בעוד 4 ימים: ראית את התוצאות של פורום קופסת הלהיטים ? (6) ALouDiT : לא:| בעוד 4 ימים: עדיף שלא תראי בעוד 4 ימים: מקום ראשון ושני חרא (6) ALouDiT : אל תגידדדדדדד (6) ALouDiT : ... (6) ALouDiT : :S בעוד 4 ימים: אני לא אומר בעוד 4 ימים: ווסטלייף יצאו בעעעעעעעעעעעעעע (6) ALouDiT : :S בעעעעע :'( בעוד 4 ימים: רוצה קישור? (6) ALouDiT : לא (6) ALouDiT : אכנס עכשיו........ (6) ALouDiT : אוף... בעוד 4 ימים: סבבוש (6) ALouDiT : מקווה שאלוד נכנסו למקום סביר.. (6) ALouDiT : *אלאוד (6) ALouDiT : :S בעוד 4 ימים: (yn) (6) ALouDiT : :'( בעוד 4 ימים: למה את בוכה? בעוד 4 ימים: :'( (6) ALouDiT : כי אני כבר יודעת שזה לא טוב... בעוד 4 ימים: למה מי אמר? (6) ALouDiT : אני:'( בעוד 4 ימים: :'( בעוד 4 ימים: רק אל תרביצי לי אחרי שתראי את התוצאות (6) ALouDiT : ..... (6) ALouDiT : :'( בעוד 4 ימים: מה לוקח לך שנתיים לכנס בעוד 4 ימים: :'( (6) ALouDiT : .. (6) ALouDiT : אני בהלם~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעוד 4 ימים: מה קרה? (6) ALouDiT : אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (6) ALouDiT : תן לי למות בשקט!! בעוד 4 ימים: חחחחחחחחחחחחחחחח (6) ALouDiT : :-O (6) ALouDiT : ווסט מקום 2!!! בעוד 4 ימים: ראית את העלייה של השבוע את המשפט הזה אני קראתי יותר מ3 פעמים בעוד 4 ימים: ולא האמנתי (6) ALouDiT : שיווווווו (6) ALouDiT : גמני לאאאאאאא (6) ALouDiT : במיוחד על המקום ה1!!! (6) ALouDiT : זה כזה מפתיעעעעע" חחח והנה נגמר ציטוט.
דיברנו גם על עוד [הירידה של בלו למשל
]אבל זה הרגע שהתחרפנתי..חחחחח