דיי בא לי להתחרפן...!!!

sapir aloud555

New member
דיי בא לי להתחרפן...!!!

הודעה זו נכתבת במצב של אי שפיות
אז אפילו שאני מנהלת תתנו לי להתחרפן קצת לא?
דבר ראשון, כן אני יודעת שפתחו 2 הודעות על זה, אבל גירלז אלאוד מקום 1 בקופסא!! גאדדדדדד הן רק היו חדשות!! שיו...זה כמו בMTV על השבוע ה1 שלהן כבשו את הפסגה! אני בהלם....לא האמנתי...גם בקופסא וגם בMTV!? דיי..זה כזה מרגש חחח

aloudy

New member
חחחחח כן כן מותר לך

הייתי עושה כמוך אבל אני בשוק מהתוצאות כך שאני עדיין לא קולט... חשבתי 4-5-6

sapir aloud555

New member
המ

אני חשבתי 7 ומטה אם לא פחות... גם אני הייתי בשוק, עוד לפני שראיתי אמרתי לערפא שאני יודעת שזה יהיה גרוע וזה... והוא עוד אומר לי ברוב חוצפתו- "עדיף שלא תראי, מקום ראשון ושני חרא" חחח יש לי את זה מתועד! הנה: [ד"א, לא להשים לב לכלמיני דברים שאני כותבת הייתי לא שפויה..
] "בעוד 4 ימים: ראית את התוצאות של פורום קופסת הלהיטים ? (6) ALouDiT : לא:| בעוד 4 ימים: עדיף שלא תראי בעוד 4 ימים: מקום ראשון ושני חרא (6) ALouDiT : אל תגידדדדדדד (6) ALouDiT : ... (6) ALouDiT : :S בעוד 4 ימים: אני לא אומר בעוד 4 ימים: ווסטלייף יצאו בעעעעעעעעעעעעעע (6) ALouDiT : :S בעעעעע :'( בעוד 4 ימים: רוצה קישור? (6) ALouDiT : לא (6) ALouDiT : אכנס עכשיו........ (6) ALouDiT : אוף... בעוד 4 ימים: סבבוש (6) ALouDiT : מקווה שאלוד נכנסו למקום סביר.. (6) ALouDiT : *אלאוד (6) ALouDiT : :S בעוד 4 ימים: (yn) (6) ALouDiT : :'( בעוד 4 ימים: למה את בוכה? בעוד 4 ימים: :'( (6) ALouDiT : כי אני כבר יודעת שזה לא טוב... בעוד 4 ימים: למה מי אמר? (6) ALouDiT : אני:'( בעוד 4 ימים: :'( בעוד 4 ימים: רק אל תרביצי לי אחרי שתראי את התוצאות (6) ALouDiT : ..... (6) ALouDiT : :'( בעוד 4 ימים: מה לוקח לך שנתיים לכנס בעוד 4 ימים: :'( (6) ALouDiT : .. (6) ALouDiT : אני בהלם~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעוד 4 ימים: מה קרה? (6) ALouDiT : אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (6) ALouDiT : תן לי למות בשקט!! בעוד 4 ימים: חחחחחחחחחחחחחחחח (6) ALouDiT : :-O (6) ALouDiT : ווסט מקום 2!!! בעוד 4 ימים: ראית את העלייה של השבוע את המשפט הזה אני קראתי יותר מ3 פעמים בעוד 4 ימים: ולא האמנתי (6) ALouDiT : שיווווווו (6) ALouDiT : גמני לאאאאאאא (6) ALouDiT : במיוחד על המקום ה1!!! (6) ALouDiT : זה כזה מפתיעעעעע" חחח והנה נגמר ציטוט.
דיברנו גם על עוד [הירידה של בלו למשל
]אבל זה הרגע שהתחרפנתי..חחחחח

aloudy

New member
../images/Emo6.gif

ערפא אתה בוכה יחד איתה כל הזמן? חחחח ועוד משקר עלייה ככה! חחחחח.. ואו גם אני הייתי ברגע כזה, רק שלא דיברתי עם מישהו באותו רגע
אף פעם אל תגידי לפני שתראי.

sapir aloud555

New member
כן.. ../images/Emo3.gif צודק

וערפא שיקר עליי עוד פעם 1, שאמר שBAD GIRLS [השיר האהוב עליי של ווסטלייף
] יצא מהמצעד, ואז מזה כעסתי.. ואח"כ רציתי לשחוט אותו חחח אבל הפעם שהוא באמת יצא [
] ערפא לא אמר כלום! זבל!
חחחח

aloudy

New member
../images/Emo10.gif

ערפא רע...! [את לא ערה עכשיו.. נכון?
] דיברתי עם הבנות בצ'אט עד עכשיו..

necky

New member
אני לא רע...

אני כל דבר רק לא רע אני מכשף או עכברון או חוצפן רק לא רע

למעלה