דיי באמת נמאסתם I´M SPEECHLESS

sweetMJ

New member
דיי באמת נמאסתם I´M SPEECHLESS

דיי אתם מזה נמאסתם לא כולכם אלא חלקכם! לא מאמינים שמייקל יהיה אגדה שחס וחלילה ימות, כבר לא מאמינים בו שבום דבר יותר שהוא לא מסוגל יותר לרקוד כמו שצריך לשיר כמו שצריך ולייצר אלבומים כמו שצריך~! איזה מי מעריצים אתם ? אוווףףףףף דניאל אני לא רוצה להעליב אני באמת שמחתי להיות שותפה בפורום שלך אני חושבת שאני פורשת. בבקשה הנה האייסיקיו שלי לכל מי שחושב שהוא מעריץ של מייקל אבל מכל הלב! 110427634 ולמי שאין אייסקיו מוזמן להתכתב איתי באיימייל [email protected] מי שרוצה לדעת קצת עליי ועל הערכה העצומה שיש לי כלפיי מייקל מוזמן לבקר באתר שבניתי לבדי - הכתובת www.geocities.com/sweetmjj מעריצים בואו להתכתב איתי! בא לי כבר לבכות ממכם!

Marty McFly

New member
לא את לא פורשת...

אם הם נמאסו עליך, אז פשוט תתעלמי... ואל תפרשי...

sweetMJ

New member
כן .....לי אכפת מייקל ואני ........

לי אכפת ממייקל ואני יאגן עליו כל עוד נפשי בי! לא יתכן כשהוא נוחת שניה על התחת הוא כבר , פסה , לא מוכשר , לא מייקל של פעם , המייקל השחור מת והלבן הוא החקיין שלו , האלבום שלו ממש שווה ל****, אונס ילדים , בובת פלסטיק מתפוררת , הלו!!! STOP? כאילו לא נמאס לכם לשמוע דברים כאילו? אתם אשכרה מושפעים! טוב למי שכן מעוניין קצת להתיידד... בן כמה או בת כמה הוא או היא? וכמה שנים היא או הוא מעריצים את מייקי שלי ? עד כאן ממתינה לאיזה שהוא מעריץ עם תקווה בלב !
למי שבא לו הנה התמונה הכי מעודכנת של מייקי!!!!

למעלה